Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak mało szczupłych lasek z duzymi piersiami

Polecane posty

shaft - ten "głąb" to do kogo? gość - 32C, na polską rozmiarówkę przeliczyłam kalkulatorem internetowym :)

shaf nie rozumiem dlaczego masz do mnie jakies pretensje. Dla mnie byłoby lepiej gdyby wszystkie kobiety byly ideałami iuwierz mi ze boli mne rownie mocno jak ciebe ze tak nie jest. Stwierdziłem fakt wiec noe przypisuj mi złych intencji badz checi obrazenia kogos bo ak ne jest

Gość gość
no to masz jednak małe cycuszki Moorland :(

Ja tylko chciałam zwrócić uwagę, że "ideał" to pojęcie względne, więc dla wielu facetów byłoby do d**y gdyby wszystkie kobiety wyglądały jak ideał jednego :D

Moorland , widzisz choć mamy taki sam biust to u mnie on się wydaje większy niż u Ciebie bo jestem drobniejsza :) A propos "głąba" , zgadnij z kontekstu :P ,podpowiem ,że nie do Ciebie ;)

Shaft - ano :) Chociaż nie zgodzę się z gościem, że jestem płaska :P

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=biustonosz+70D&client=opera&hs=vGn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=zcIQU5i-LM7asga9sYBo&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1024&bih=492#facrc=_&imgdii=_&imgrc=c4WlN3Bo-Tle4M%253A%3By-fzCYiFv2QODM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.mojeciuchy.pl%252Fentityfiles%252Fpictures%252Foffers%252Fpic1%252F679143.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.mojeciuchy.pl%252Fdane%252F679143%252FSliczny_biustonosz_Triumph_70D.html%3B364%3B500

ShereKhen gdzie Ty wyczytałeś jakieś pretensje :) ? Ja tylko stwierdziła ,że to działa w obie strony :) Idealnych kobiet jest mało w ramach sprawiedliwości , skoro tylu facetów jest beznadziejnych :)

tak moorland. Wierze ze ty jestes ideałem dla sojego faceta. Ne wnikam. Sa rozne zboczenia:)

gość - a po czym to wywnioskowałaś? :D Pewnie "32C" dużo Ci nie mówi, zgadłam?

Shere - nie widziałeś mnie, więc nie wiesz czy moje bycie ideałem było by zboczeniem. Więc te przytyki wsadź sobie w buty. Po drugie - ile razy faceci, nawet na tym forum, kłócili się o to jaka kobieca sylwetka jest lepsza? Jednym podobają się smukłe, wysokie kobiety, innym bardziej przysadziste o szerszych biodrach. Sorry, twój gust nie jest uniwersalny.

po pierwsze - te nie są małe, po drugie - i tak mam większe..hmm.

Gość gość
Moorlnad jaką masz pupe? płaska jak deska, szeroka czy może idealną masz ?

shaft wytłumacz mi co oznacza słowo"beznadziejny" w kontekscie wyglądu?

Gość gość
po pierwsze - te nie są małe, po drugie - i tak mam większe..hmm. x czyli masz jędrne czy wiszące cycuszki?

ty weź po prostu napisz serię pytań i mi w jednym poście wyślij, a nie rozbijasz ankietę na pojedyncze posty :D

nie pisze o kontekście wyglądu :) Problemem większości facetów jest to ,że zarabiają marne 1300/2000 na miesiąc , jeżdżą 15 letnimi Passatami i Skodami wziętymi na kredyt a wymagają modelek :) Sory ale takie dziewczyny tylko dla facetów z grubymi portfelami ;) Nie poleciałabym nigdy na przystojniaka gdyby był goły w mordę :)

shaft ale to nie kwestia beznadziejnosci facetow tylko ogolnej biedy. Ten sam facet na tym samym stanowisku w holandii juz nie byłby beznadziejny? Poza tym skad niby wiesz nco leca idealne kobiety? Jestes słuzaca ktorejs z nich?:)

naprawdę zaczynam myśleć, że sherekhan to jakaś wyjątkowo zadufana w sobie baba :D

problem ogólnej biedy ? :D Ohhh wy biedaczyska :) Czyli w przypadku faceta , który jest życiowym nieudacznikiem tłumaczyć to teraz będziemy "ogólną biedą" :) ? Nie , nikomu nie służę ;) Nie muszę ;)

co do grubych portfeli to najgrubsze są w posiadaniu mieszkańców krajów z najwyższa inflacją:)

Gość samiec007
@shaf78 - Ty materialistko bez serca :). Ale fakt zgodze, sie ze facet musi miec jakis poziom, co nie oznacza, ze ma sypac roze pod nogi calymi dniami. Ciekaw jestem jak wygladasz :) Moorland- myslalem, zejestes mezatka, a chwalisz sie publicznie swoimi cyckami ?:) naughty girl.

ShereKhen różnica pomiędzy pieniędzmi u faceta a wyglądem u kobiety jest taka ,że pieniądze da się zarobić ( nawet w biednym kraju) Trzeba tylko chcieć. A na wygląd nie ma się wpływu. Poza operacjami plastycznymi , które często wiążą się z ryzykiem dla życia.

Samiec - według gościa nie ma czym się chwalić. Następnym razem jak będę w tłumie z "cyckami na wierzchu" to zrobię ankietę :D O, i nie jestem mężatką :P

owszem bo wg twojej definicji ideał faceta nie zależy od jego cech tylko miejsca zamieszkania. Niestety twoja wybiórcza pamięć nie pozwala ci skupią się na całości mojego postu.

Jak miejsca zamieszkania ? To w Polsce nie ma zamożnych facetów :D ?