Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak mało szczupłych lasek z duzymi piersiami

Polecane posty

Gość Ryfka     Goldman
Moorland, dobrze, jeśli jest całkiem płaski to nie;) ale ćwiczeniami można wiele, również w tym zakresie jeśli ma się na czym pracować.

gość wiem że Moorland ma małe cycki a ty xen jaki masz rozmiar cyca ? usmiech.gif x A g***o ci do tego;).

Gość gość
nie, nie widziałem ale kiedyś przyznałaś że jesteś szczupłą kobietą i masz trochę małe cycuszki,, jeśli się mylę to sorry :)

Gość czego znowu ode mnie chcesz
Dziewczyny ...nie ma takich cudów ,że chudniecie a biust pozostaje na miejscu :) Wiem po sobie :( Pierwsze z czego leci z to cycków. Więc albo zgrabne ciało ale i deska albo cycki ale i kiepska cała reszta. Nie miejcie złudzeń ,że jest inaczej. Duże cycki i zgrabna figura to tylko chirurg albo wyjątkowe szczęście na loterii genowej.

Gość gość
no ale jesteś szczupłą , prawda Moorland?:)

między byciem płaskim i biustem jak dwa arbuzy jest sporo wolnego miejsca.

zego znowu ode mnie chcesz Dziewczyny ...nie ma takich cudów ,że chudniecie a biust pozostaje na miejscu usmiech.gif Wiem po sobie smutas.gif Pierwsze z czego leci z to cycków. Więc albo zgrabne ciało ale i deska albo cycki ale i kiepska cała reszta. Nie miejcie złudzeń ,że jest inaczej. Duże cycki i zgrabna figura to tylko chirurg albo wyjątkowe szczęście na loterii genowej. x Chyba mam wyjątkowe szczęście dziewczyny.

Gość Ryfka     Goldman
Zwłaszcza w dużym biustonoszu:P

Gość gość
xen co taka z Ciebie agresorka co ?

xen...no jeśli się odchudzasz a biust pozostaje Ci nie tknięty...to tak...masz wyjątkowe szczęście :D

Nie jestem agresywna,jestem zdziwiona.Z mojej strony brak ironii.

czego znowu ode mnie chcesz xen...no jeśli się odchudzasz a biust pozostaje Ci nie tknięty...to tak...masz wyjątkowe szczęście smiech.gif x Wszystko na to wskazuje,ale czy to powód do dumy?

napisałam tylko ,że masz szczęście a jakie Ty masz do tego nastawienie psychiczne to już Twoja sprawa.

Napiszę tak,coś co dane jest z góry nigdy nie będzie tak cenne,jak praca nad sobą,osiągnięcia.Uroda przeminie,zostanie człowiek.

Gość gość kobieta 32 lata
a ja mam 164 cm, ważę 60kg w biuście mam 91 w talii 71 w biodrach 95 i jestem zadowolona :) :) :) a teraz zaatakujcie mnie mam to gdzieś

Nie kłóćmy się o wymiary,to świadczy o próżności,a faceci mają polewkę.

Gość autoRRR
Moorland to skoro sama twierdzisz ze jestes szczupla i masz biust to dlaczego piszesz "że takie kobiety jak Emily nie występują w naturze" :D ? (na 6 stronie) skoro sama taka jesteś :) ?? Bo to ,że nie jesteś otyłą grubaską nie znaczy od razu ,że jestes szczupła :)

Gość autoRRR
Bo dla mnie szczupła to np Emily , Siwiec , Jescia Alba.... a nie Mariah Carey :O...

Gość autoRRR
więc myślę ,że co innego rozumiem przez okreselenie "szczuplosc"

Gość gość
biustonosz o rozmiarze 75C to jaki rozmiar piersi B czy C ?

Gość gość
Dlaczego jest tak malo facetow bogatych, przystojnych i z duzym wackiem. Dlaczego?? Tylko pelno polaczkow cebulaczkow w wielkim brzuchem i zoltymi zebami w dodatku smierdzacych, a w majtach? 12cm Piekne kobiety dawno emigrowaly, bo w Polsce przy cebulaczkach j.w, przy dobrych wiatrach z srednia krajowa nie ma co siedziec. Esencja. :) Są takie kobiety, ale to dla facetów na poziomie, i to nie tylko pod względem fizyczności.

Ale kto napisał,że Mariah Carey jest szczupła?Szczupłe jest szczupłe,a grube szczupłym nie będzie.Ludzie trochę samokrytyki.Nie pieprzę o farmazonach.

70 G wystarczy?Takiego biustonosza w sieciówce nie kupicie.

"biustonosz o rozmiarze 75C to jaki rozmiar piersi B czy C ?" ;;;;;;;; Znam dziewczynę , która miała G a całe życie błędnie nosiła 75C więc nie ma odpowiedzi na Twojej pytanie :) Piersi same w sobie nie mają rozmiaru , tylko staniki maja rozmiar.

Piersi mają rozmiar,ale trzeba się na tym znać.