Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niema czegoś takiego jak wierna kobieta

Polecane posty

Gość gość

i bez pierdzielenia ze faceci zli, a kobiety święte każda zdradzi -tak dużo facetów zdradza ale kobieta każda mnóstwo fizycznie ale każda emocjonalnie nie ma czegoś takiego jak miłość tylko dziwne ze jak facet zdradzi to robi się taka aferę -mimo ze to facet zawsze musi zapierdzielac na kobietę

Gość gość
:)po co te żale?

Gość Korns
Oom a ja nie uznaję zdrady dopóki nie ma małżeństwa. Do tego czasu kobieta podobnie jak mężczyzna ma prawo zmienić zdanie. Jedyne czego bym chciał to szczerość wobec drugiej osoby.

Gość gość
kobiety zdradzają poprzez zakochanie umysł, serce , a dla facet bez serca uczuć, czysta mechanika

Gość gość
autorze jesli miałes z takimi do czynienia to wiesz , nie zaprzeczam )

Gość gość
''kobiety zdradzają poprzez zakochanie umysł, serce , a dla facet bez serca uczuć, czysta mechanika''' a no tak czyli jak zwykle wy dobre

Gość gość
im wystarczy własna dłoń

a no tak czyli jak zwykle wy dobre x Kobieta to"twór"kształcony przez partnera.Powiedzmy,że mamy do czynienia z czystą kartką,od ciebie zależy czym ją zapełnisz.

Gość Korns
O wypraszam sobie. Co my jesteśmy robotami? Facet też potrafi się zakochać i zrobić wszystko dla kobiety to nie jest nawet efekt libido. Dodowem jest zasada miłość - jak kogoś kochasz zwal sobie... nadal kochasz? no to jest prawdziwa miłość a nie napalenie :P Może zboczone, ale prawdziwe.

Gość gość
ech tylko że to wasze zakochanie właśnie polega na "tym zapełnianiu zbiornika na spermę " :P

Gość gość
glupoty p********z ze glowa boli :D :D :D :D

gość ech tylko że to wasze zakochanie właśnie polega na "tym zapełnianiu zbiornika na spermę " jezyk.gif x To cios poniżej pasa,ale rozumiem właśnie tak reaguje się na brak argumentów.

Gość gość
jasno i wyrażnie

Gość Korns
O czym ty mówisz xd Ja nawet po erekcji jedyne co mam w głowie to swoją partnerkę. Jakby było tak jak mówisz i nie kochał naprawdę to by mój związek dawno się już zakończył...

no to jak autor płaczesz ze kazda kobieta zdradza emocjonalnie to ja sie bede kłóciła ze w takim razie nie oglądaj filmów gdzie sa sceny rozbierane (a w co drugim są cycki) bo mnie zdradzasz tym emocjonalnie

Kobiety zdradzają tak samo jak faceci. Tu się chyba nie różnimy. Problem widzę gdzie indziej, kobiety lubią być adorowane. Mierzi mnie otaczanie się przez kobiety w związkach "kolegami", bawidamkami, adoratorami. Również nisko oceniam facetów którzy mając dziewczynę/żonę adorują inne panie. Ale co kto lubi. Znam parę która notorycznie się zdradza, albo urządzają sobie sesje z innymi parami. Co kto lubi. Chodzi o to by się dopasować i po prostu nie oszukiwać drugiej osoby, by ją szanować.

Zadam wam jedno pytanie- zrobiliscie wszystko zeby wasza kobieta was nie zdradzila? Kuźwa, sami biedni, poszkodowani dobrzy chlopcy, tylko sie rozczulac nad soba.....nistety prawda jest taka ze na szczesliwy zwiazek trzeba ciezko pracowac i nie mam tu na mysli pracy- tej do ktorej codziennie rano chodzimy by zarobic na utrzymanie rodziny. Reszte sobie dopowiedzcie...

Gość gość
Sam tytuł topiku mówi sam za siebie "Niema czegoś takiego jak wierna kobieta" Od kiedy kobieta jest "tym czymś"? Jeżeli kobieta zdradza to najczęściej nie bezpodstawnie. Zanim założysz taki temat to najpierw zastanów się nad sobą. My kobiety nie różnimy się aż tak bardzo od mężczyzn. Zdrada to nie kwestia płci.

Gość gość84
Podoba mi się wypowiedź Michałłła. To z pewnością jeden, bardzo ważny aspekt (nie)wierność kobiet.

Gość 007z
to dla ciebie mam husky>

Gość gość
maxgdynia czytaj ze zrozumieniem-autor pisze tez o zdradzie emocjonalnej ,jakiś śmieszne platoniczne zakochania, a tej dopuszcza się każda kobieta nawet w szczęśliwym związku poza tym wychodzi na to ze kobiety to takie mniej rozwinięte nie panujące nad sobą i swoimi popędami zwierzęta skoro same nie potrafią się kontrolować

Gość gość
ale fakt jest taki ze mniej atrakcyjni płciowo faceci (nie mylić z wartością jako człowieka w samej siebie) powinni po prostu liczyć się ze zdrada partnerki w jakiejkolwiek postaci

Gość gość
Chwila, chwila. Jeśli ktoś w związku zauroczy się kimś innym lub zakocha, ale w to nie brnie, nie szuka kontaktu, spotkań, nie rozbiera jej oczami, to to NIE JEST ZDRADA !! Nawet wierny chrześcijanin o tym wie. .. Raczej trudno o to, by nikt inny nam się nie spodobał, ale to nie jest zdrada, że ktoś się podoba, ważne co z tym dalej się dzieje. Miłość to DECYZJA o unikaniu pokus, ale one będą się pojawiać. Możemy po prostu za nimi nie iść. I o to w tym wszystkim chodzi :) Pozdrawiam :)

Gość zenekzdiwony
co mam jeszcze!!!!!!!!!!!!!!sucz sie patrzy

Gość gość
s jak to jest z wami kobiety w związkach-każdej zdarza się takie zakochanie?

Gość gość
Mało kumaci jesteście, panowie. Aż żal jak mało. Kobieta ma Seicento nieawaryjne, dobrze się nim jeździ, mało pali, jest ogólnie ok. Jej koleżanka jeździ wypasioną Audicą. Posiadaczka nieawaryjnego Seicento popatrzy, zachwyci się, pochwali, nawet może pozazdrościć ale wsiądzie do swojego małego, ukochanego autka i odjedzie szczęśliwa, że ma swoje małe Seicentko. Po pięciu minutach zapomni o wypasionym Audi. Jeśli zaś owo Seicento będzie awaryjne, z wyżartą blachą, z zepsutym zawieszeniem, ciągle wymaga napraw, zawodzi przy każdej okazji to posiadaczka takiego Seicento za wszelką cenę będzie pragnęła takiej Audicy, jaką jeździ jej koleżanka i czym prędzej zacznie się rozglądać za nowym autem, które nie będzie tak kłopotliwe jak jej rozpieprzone Seicento. Proste? Stąd te kobiece zauroczenia. Może zamiast wylewać wiadra pomyj na kobiety, zastanów się jeden z drugim jakimi jesteście partnerami dla swoich kobiet.

Gość gość
Chyba tylko na kafe. są tak zakompleksieni mężczyźni.

Gość schatze
Laska od opowieści o autach. Mój system padł na ryj i złamał sobie kręgosłup hahaha Fakt, tak też jest, myślę że w większośc**przypadków, a w większości, bo umówmy sie, że pozostałosci to szlaufy, które zdradzają zgodnie ze swoim statusem.

Gość poiuytrewqxcvcv
niektorzy faceci i kobiety z tego forum maja niezle nawalone pod kopuła :D nie czytam was juz :D