Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwny kot

Polecane posty

Gość gość

mój kot oblizuje moje przepocone koszulki - czy ktoś się z czymś takim spotkał?

Gość gość
a co w tym dziwnego? Widac, ze masz kota, ale pojecie o kotach juz male:D

Gość gość
bo mam od niedawna. dlaczego tak robi?

Gość gość
no a jak myslisz? kot to czyscioch:P On ci je po prostu pierze. Sama napisalas, ze sa przepocone. Upierz i zobaczysz czy bedzie je lizal:D

Gość gość
moj tez tak robi a potem rozchyla pyszczek i tak łazi po domu... ps. lepiej,ze tak robi Twoj kot a nie facet. acha, no i moze zacznij po sobie sprzatac to nie bedzie problemu

Gość gość
no nie :) napisałam przepocone ale one nie są bardzo przepocone, bardziej chodziło mi, że oblizuje je w konkretnym miejscu, pod pachami, gdzie czuje mój zapach.

Gość gość
no tak, lepiej kot niż facet. na chwilę położę, nie zdąrzę schować do kosza, a ona łapie, wylizuje i się w niej tarza

Gość gość
tak robi bo czuje zwierzeca wydzieline. jak masz od niedawna to jeszcze nie jedno Cie zdziwi. te glupki potrafia wąchac nawet majtki a od brudnych patyczkow z ucha dostają padaczki. moj jak czuje miod z ucha to jak by diabeł w niego wstąpił

Gość gość
*zdążę

Gość gość
a tak wogole to musi to byc bardzo ostry zapach potu bo tak lekko spocone to raczej nie zwracają uwagi

Gość gość
mój pies potrafił z kosza na bieliznę wyciągać majtki i biegać z nimi po domu, myślałam, że koty są właśnie czystsze i nie lubią takich rzeczy

Gość gość
dalej nie rozumiesz? kot ma dobry wech. wrzucaj od razu do prania i nie wydziwiaj, bo ty jestes dziwna a nie kot:D

Gość spaślak_
moze nie lize tylko zostawia swoj zapach u mnie kot z psem tak robia na zmiane na butach :D jak jeden potrze nosem czy dziaslami to zaraz robi to drugi :D albo jak jest jakis nowy przedmiot to go "znacza". czasami nawet nie zauwazam jakiejs nowej paczki a kot zawsze zauwazy jak wejdzie i z kazdej strony do zaznaczy.

Gość gość
gdybym się nie myła i chodziła śmierdząca to nie byłoby pytania;) zapach jest ledwo wyczuwalny, dlatego to mnie dziwiło

Gość gość
dla ciebie jest ledwo wyczuwalny.

Gość gość
To hormony w pocie zostaja i One to czuja.przeciez te koty chodza po tym jak nacpane

Gość gość
Zwierzęta uwielbiają wąchać smrody.Psy jednak bardziej niż koty,ale kot lubi bieliznę,skarpetki powąchać kiedy wkładam do pralki i węszyć buty,wkłada pysk do buta.Pies z kolei węszy kota pod ogonem i dostaje po pysku:-),poza tym nie może mieć dostępu do kosza z rzeczami do prania,bo wyjmie i rozniesie po domu:-)

Gość gość
Mam ten sam problem. Za kazdym razem gdy ide sie kspac kot wchodzi do lazienki ,lapie za majtki i od razu sie tarza jak zwariowany. Wczeaniej tego nie robil,dopiero od jakiegos czasu. I tylko wybiera moja bielizne,ze tak powiem. Meza czy syna omija. Staralam sie szukac informacji dlaczego tak robi,ale nic nie znalazlam.