Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydza mnie ludzie posiadajacy PSY

Polecane posty

Gość gość
psiarze to syf

Gość gość
ja miałam spa w domu.kapałam go 2-3 razy w tygodniu, łapy miał myte codziennie,Stosowałm sierodki przeciwpchelne, i sprzątam conajmiej 2 razy dziennie(odkurzam,zmywam podłogi,odkurzam meble).Nawet jak było posprzątane na błysk i pies czysty to i tak było czuc psem w domu,potrafił też popuścić-smród okropny,nie wspominając już o sierści gdzie była dosłownie wszedzie!Nie mogłam sie jej pozbyc.Czsami przez pół dnia sprzatałam a i tak zaraz pełno sierści WSZĘDZIE BYŁO! Wytrzymałam 3 miesiące i pies poszedł do zagrody.Teraz mam spokuj:-)

Gość gość
Psa* sory za błędy ale telefon sam poprawia:-(

Gość gość
Kąpać psa 2-3 razy w tygodniu? "popuszczał"? Sierść i smród? Przesadziłaś i współczuję zwierzęciu. Na każdą sierść jest prosty sposób; do fachowca aby ostrzyc/przystrzyć sierść w sezone letnim, na jesień/zimę nie ruszać. Nie będzie żadnych kudłów (to samo z kotami), smrodu itd..itp. Powala mnie ogromny brak wiedzy poniektórych tutaj osób. Nie każdy musi lubić. W porządku, ale po co komuś zwierzę w domu skoro nie ma zielonego pojęcia jak się nim zajmować. Po co komuś zwierzę jeżeli sytuacja finansowa na to nie pozwala? Karma i woda to nie wszystko. No ludzie! Rozumiem że w niektórych częściach PL panuje Ciemnogród, ale żeby aż taki?!?!

Gość gość
Ludzie porownujacy psa /zwierzeta/ do ludzi sa smieszni, infantylni i zalosni. Nawet jezeli kobieta "gubi" wlosy w domu ktore powiedzmy regularnie sprzata to co z tego? To ma byc argument? Tylko jest mala roznica - czlowiek to czlowiek. W miare regularnie myje sie w tym takze te wlosy. Jeszcze to okreslenie"BABA" no posiadacze psow jak widac czesto gesto nie lubia ludzi. Druga sprawa. Jak dla mnie kuriozum. W Polsce podobno 50% gospodarstw domowych posiada psa (szacuje sie ze to ponad 7 milionow psow). Przodujemy w tym wzgledzie. Nie rozumiem tego ze psy zalatwiaja sie na zewnatrz. Dlaczego skoro porownujecie pieski do ludzi to nie pomyslicie w ten sposb, czy ty jeden z drugim - posiadacz psa - wyprowadzasz dzieci z rana zeby zalatwily swoje potrzeby na ulicy, w parku, w lesie? To dla mnie nie do pomyslenia co za obyczaj. Nawet ludzie majacy ogrod co bardziej bezczelni ucza psy, zeby zalatwialy sie poza ogrodzeniem, wychodza zeby narobily na zewnatrz, typowo polskie podejscie -co za brama to wspolne i mozna nabrudzic na potege. "Ktos" posprzata. Najczesciej nikt. Dlaczego w blokach albo domach nie nauczycie pieska zalatwiac sie do kuwety i nie wyrzucacie tego do sedesu? Takie czysciochy jestescie wiec prosze bardzo. Ten kraj jest brudny z wielu wzgledow. Ludzie wyrzucaja smieci do lasu itd. a w miescie wszedobylski psi mocz na kazdym rogu. Nawet nie mozna usiasc nigdzie na murku bo wszystko osikane. Park to samo -irytujacy widok ludzi z psami ktore sikaja co 5 metrow.

Gość gość
a ja się brzydze Tobą autorko ! nie lubie takich ludzi własnie jak TY !! Pieski są kochane i czyste ! Co ważniejsze sa mądrzejsze od ludzi i czesto o wiele czystsze !

Gość gość
ja mam psa od lat ,i wogole w domu nie śmierdzi ,pies jest czysty ,zadbany i tyle .

Gość gość
Spójrzcie na golębie,które zasrywają chodniki ,parapety od nich śmierdzą ,ze okna nie można otworzyć sa zawszone ,zapchlone i roznosza zarazy a nie się pierdól czepiacie.

Gość gość
gość a ja się brzydze Tobą autorko ! nie lubie takich ludzi własnie jak TY !! Pieski są kochane i czyste ! Co ważniejsze sa mądrzejsze od ludzi i czesto o wiele czystsze ! x Czystsze?Chyba porownujac do jakiegos kloszarda pod mostem,ktory nie myl sie 2 tygodnie:O I ten smrod w domu u posiadaczy psow,ciekawe skad :O

Gość gość
hahaha padłam ze śmiechu ,super temat

Gość gość
Tak .pieski sa madrzejsze i pisza rozprawy naukowe :D pies to brud

Gość gość
blondyna :O

Gość stella28
skończ z tym tematem bo to nudne nie mieliście psa to nie kochanie nikogo tak bezwarunkowo jak taka istotka na 4 łapkach kocham swoja sunie mocniej nic męża

Gość gość
No cholera ! Psiarze maja przetracony dekiel :O

Gość gość
Racja. Teraz kiedy śniegu napadało na każdym kroku widać żółte ślady na sniegu i g***a. Mam 3 letnią córeczkę i jak pomyslę o tym, że wiosną bedziemy chodzić po trawce to mi się słabo robi. Mała dotyka kwiatków, trwaki jak to dziecko a póżniej muszę pilnować aby nie brała rą do buzi. Zamiast miłego spaceru tylko stres i obserwowanie dziecka. Cholerne psiska i ich właściciele.

Gość gość
Pies do ogrodu! A jego kupa i mocz do WC w domu pana wlasciciela!

Gość gość
To zależy bo jedni ludzie psów nie lubią,a inni kochają. Ja mieszkam w bloku i mam dwa psy dokładnie suczki i przyznam,że śpią razem ze mną i mi to nie przeszkadza,bo o nie dbam,a także o to żeby częściej zmieniac pościel. Oczywiście nie śpią na poduszce! No,ale bez przesady ludzie! Te psy to niekiedy są czyściejsze od ludzi,bo niektórzy ludzie to dla mnie większe brudasy. Gdyby nie było tych pieszczot to ludzie którzy są niewidomi czy chorzy w inny sposób nie mieli by pomocy. Dla mnie pies jest mądry i da się go nauczyć co wolno a czego nie.pozdro

Gość ananananananaaa
uwielbiam psy, ale też nie wyobrażam sobie trzymania psa w mieszkaniu. dom z ogrodem tak, pies może wyjść, pobiegać, a jak kupe zrobi to u siebie. w mieście ludzie zazwyczaj nie sprzątaj po psie, a to jest obrzydliwe i bardzo niehigieniczne. ostatnio stanęłam w taki dorodny pakunek centralnie przed drzwiami do klatki! powinno się w ogóle wiekszości nie pozwalać na posiadanie psa. wielokrotnie widziałam jak właściciele nie znają podstwowych zasad komunikacji z psem. żenujące i irytujące. kiedyś np. kobieta na spacerze spuscila swoje wielkie rasowe psy ze smyczy, jeden młodszy podbiegl w moim kierunku do mojego psa. pani wołała i wołała, kiedy w koncu pies przyszedł ONA GO ZBIŁA! mając duze psy popełniając takie bledy wychowawcze, tresuje się je na psy nieprzewidywalne i niebezpieczne. ludzie są głupsi od psów często, a biorą te silne zwwierzęta i chwalą sie później, że ich stac na nie. ale na tresurę, czy choćby książke o psach to już nie! pies to wielki obowiązek. jak ktoś nie umie sprostać jego potrzebom to po co bierze?

Gość gość
Zgadzam sie z os wyzej

Gość gość
czasami tylko wpierdziel pomaga nie ktore psy nie reaguja na komendy nawet po szkoleniach i 10 latach swego zycia

Gość gość
ja nienawidze ludzi którzy nie mają psa, nie znosze tych którzy nienawidzą psów to tłuki nie mający uczuć

Gość gość
ty wyzej -za to ty masz duzo uczuc i to zlych! to nie temat o nienawisci do psow!

Gość gość
Pieski juz wróciły ze spaceru? :P

Gość gość
W mieszkaniu dla takiego pedanta świetnie sprawdzi się whippet - te psy są niewielkie, nie są drogie w utrzymaniu, mają mało sierści, więc jej dużo nie gubią, a co najważniejsze - nie śmierdzą i nie są alergenne. Do tego są leniami i kanapowcami, za to na spacerze wyszaleją się za wszystkie czasy. Tutaj więcej o tych pieskach - mało znana rasa, ale idealna dla lubiących czystość i eleganckie psy: http://www.dogarium.pl/

Gość gość
a tej pèani co przedstawia sie pseudonimem GOSC chu...... murzynski w du.... p************a porzadnicka a wogule dlaczego wdajecie sie w dyskusje z ta wariatka nie rozumie

Gość gość
chcialabym wiedziec czy pochwy maja takie czyste ja tez mam 3 pieski i u mnie w domu nie smierdzi ale czesto czuje smrod od ludzi rzekomo sie przedstawiaja jako osoby czysciutkie a wali od nich a czy to z geby od nie mytych zebow albo wali z ubran czy tez z nie umytej psiuty wiec paniusiu wal sie kretynko i spadaj z tego portalu milosniczka zwierzat jasna cholera

Gość gość
Ale posiadacze psów ujadają . masakra

Gość gość
chodzi ci taki zwierz po domu z obesranym śmierdzącym o***tem na wierzchu i wyciera go w ściany i wyposażenie, fuj!

Gość gość
Hahahaa dobre to wyżej :D :D :D :D :D