Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odzyskać wiarę w dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
Upiekę, ugotuję, ogarnę mieszkanie, 2 fakultety, niezależna, wyglądam, własne mieszkanie, dobra praca. Nie piję co tydzień z koleżankami w knajpach, nie puszczam się. Każdy związek kilkuletni. I co? I jestem sama. Chyba przegrywam, bo jestem szczera. Mój charakter się ujawnia.

Gość miluśka l
gość, bo nie dość że te cechy to dużo to jeszcze wciąż nie wszystko :/ no i ktoś musi to docenić i sam czuć się doceniony. I nie być puszczalski. Za dużo tego.

Gość jaCzyliOn
ooo widzę bratnią duszę,tez mam wrażenie ,że przegrywam bo jestem szczery,nie potrafię patrzeć na kogos i nie powiedzieć ,żę to czy to mi sie nie podoba,skoro mnie to razi. Większość chciałaby być oszukiwana,a co jest z Twoim charakterem nie tak? Miluśka,czego brakuje Ci z opisu normalnej który zaserwowałaś?

Gość gość
Jestem nerwowa. Mam huśtawki nastrojów. Sfochowana jak to się mówi.

Gość jaCzyliOn
I tyle?! Może miałaś za duże pole do popisu,czyli powodu do fochów.

Gość miluśka l
Pieczenia ciast, ciepła - nie jestem z tych, które co godzinę będą mówiły "kocham cię", raczej wychodzę z założenia, że skoro z kimś jestem, to oczywiste, że jestem bo chcę i to jest potwierdzeniem wszystkiego a nie jakieś gesty na które ktoś czeka. Pewności siebie - zależy kiedy, ale ogólnie jestem życiowa boid**ą, takim wycofywaczem się. No i ten erotyzm o którym wspomniałam, nie dzielę się tym z kimś kogo słabo znam, a niektórzy myślą, że dwa miesiące znajomości to "jak łyse konie". No i to potwierdzenie twojej atrakcyjności w moich oczach, jeżeli naprawdę wydasz mi się mądry, przystojny i co tam jeszcze było, to się o tym dowiesz, ale jeszcze takiego nie spotkałam.

Gość gość
Owszem. Przyciągam nieudaczników. Sama to zakańczam. Niestety za późno.

Gość gość
Ostatnio po 3 randkach wiedziałam, że facet to pierdoła. Ale to ja wyszłam na sfochowaną. Dał mi wystarczająco dużo powodów.

Gość gość
skąd jesteś Autorze

Gość wwrrr
no ale w pewnym wieku chciałoby się spotkać kogoś kto nadaje się na tą partnerkę życia... ileż można pukać bez zoobowiązań.'' Ach, jak przyjemnie sie czyta, jak taki k*tas steka ze nie moze znalezc przyzwoitej dziewczyny. Matematyka, kolego, im mniej wy bedziecie sie puszczac, tym bardziej my bedziemy czyste. Jeszcze kilka lat, desperacja zrobi swoje i znajdziesz sobie warta siebie eks-prostytutke, czego z calego serca ci zycze.

Gość gość
A ja tam i tak uważam,że nie można tylko wymagać. Ludzie muszą się poznać, czasem dużo czasu potrzeba,by się otworzyć wobec drugiej osoby. Ja tak właśnie mam i widzę, że często tracę na tym, bo faceci nie chcą czekać a ja nie będę się uwieszać na pierwszym lepszym mimo, iż czułości i bliskośc***otrzebuję i brakuje mi tego.

Gość gość
Sama już utraciłam wiarę w mężczyzn. Podoba mi się, co tu piszecie.

Gość gość
wwrrr no ale w pewnym wieku chciałoby się spotkać kogoś kto nadaje się na tą partnerkę życia... ileż można pukać bez zoobowiązań.'' Ach, jak przyjemnie sie czyta, jak taki k*tas steka ze nie moze znalezc przyzwoitej dziewczyny. Matematyka, kolego, im mniej wy bedziecie sie puszczac, tym bardziej my bedziemy czyste. Jeszcze kilka lat, desperacja zrobi swoje i znajdziesz sobie warta siebie eks-prostytutke, czego z calego serca ci zycze. x x no i to akurat prawda. Ale w sumie to to przykre jest, że faceci tak podchodzą do sprawy, uważając to za coś normalnego a dziewczyny, które robią podobnie wyzywają od dziwek.

Gość jaCzyliOn
Heh chyba tylko dzieci w gimnazjum chcą w każdym smsie,czy codziennie słyszeć "kocham"...Rozumiem,skoro jesteśmy razem,powiedzmy rok,dwa to naturalne ,że się kochamy i nie trzeba sobie tego przypominać SŁOWNIE co chwila.Ale to ciepło o którym pisałaś powinno być. Wycofywacz ? Potrzebujesz kogoś kto złapie Cię za rekę i powie "idziemy,przejdziemy" -dobrze. I ten erotyzm,przecież o to chodzi,nie należy odkrywać wszystkich kart od razu ,zaufanie się zdobywa powoli,no i chodzi o to aby po kilku latach dalej się zaskakiwać,więc tutaj masz jak najbardziej ok,jak dla mnie :) "No i to potwierdzenie twojej atrakcyjności w moich oczach, jeżeli naprawdę wydasz mi się mądry..." heh nie było takiego?

Gość gość
No i dodam jeszcze że czytając taki wpis jak to się żali facet, że nie ma ochoty pukac się bez zobowiązań, że on chce teraz uczucia... to włosy dęba stają. Jakaż to hipokryzja, taka dziewczyna w której się zakochasz, rozumiem, że ma czuć się wielce wyróżniona z tego powodu:) Bo teraz facet jest juz gotowy na związek....

Gość jaCzyliOn
"no ale w pewnym wieku chciałoby się spotkać kogoś kto nadaje się na tą partnerkę życia... ileż można pukać bez zoobowiązań.'' Ach, jak przyjemnie sie czyta, jak taki k*tas steka ze nie moze znalezc przyzwoitej dziewczyny. Matematyka, kolego, im mniej wy bedziecie sie puszczac, tym bardziej my bedziemy czyste. Jeszcze kilka lat, desperacja zrobi swoje i znajdziesz sobie warta siebie eks-prostytutke, czego z calego serca ci zycze. " dzięki nie jest tak ,że chodzę i szukam jak tylko którąś przelecieć,to na moje usprawiedliwienie,ale tez nie jestem impotentem,uwielbiam seks, Ale nie robie tego z pierwszą lepszą i nie miałem ich Bóg wie ile.

Gość gość
Jak goście z portali randkowych. Szukaja tej jedynej a nie przeszkadza im to spotykać się z kolejnymi i po 1,2 randkach przestawać się odzywac. Bo szukają tej jedynej ... haha

Gość jaCzyliOn
jakbys czytał uważnie tobyś wyczytał ,że praktycznie zawsze byłem w związku,czyli gotowy na zwiazek. Ma czuć się wyróżniona? pff Nie wiesz już z której strony dowalić..

Gość gość
Ja wierzę, ale tylko w jednego mężczyznę, którego będzie mi szczęśliwie spotkać na swej drodze i będzie tym ostatnim zarazem:) I tylko tego będę traktować poważnie. A resztę uważam za pole do ćwiczeń. Sorry,ale już mi się nie chce starać.

Gość wwrrr
Bez zobawiazan, ale nie pierwsza lepsza. Moja rada dla ciebie: znajdz sobie jakas puszczalska, ktora sie szanuje :)

Gość jaCzyliOn
"Matematyka, kolego, im mniej wy bedziecie sie puszczac, tym bardziej my bedziemy czyste. " sądzę ,że to wy się puszczacie a my was zdobywamy,może czas nie przyjmować każdego który chce się "puścić" z Tobą?!

Gość miluśka l
jaCzyliOn Wg badań faceci zakochują się pierwsi, więc też oni pierwsi oczekują najczęściej czegoś, na co druga strona nie jest gotowa, mam na myśli wszystko, nie tylko seks. Miło że w pewnym sensie akceptujesz moje wady, ale jak zawsze w życiu tak pięknie by nie było, że wyciągasz rękę i mówisz "przejdziemy razem, rozumiem cię" i idziemy a kwiaty sypią się z nieba ;) Z drugiej strony zauważ, że czułeś się gotowy na związek z każdą z tych dziewczyn, nie uważasz że to dziwne? Ja chcę kogoś najpierw porządnie poznać, a potem dopiero deklarować związki i mówić cokolwiek o wspólnym życiu, ale jak wiadomo życie krótkie i niektórzy uważają to za marnowanie czasu, może słusznie.

Gość wwrrr
Tak, tak, kobiety sie puszczaja, mezczyzni zdobywaja. Stara spiewka zuzytych facetow, ktorym sie zachcialo dziewicy. Nic dziwnego, ze z takimi pogladami zostaja ci tylko dziewczyny o watpliwej moralnosci :)

Gość jaCzyliOn
wrrr Twoje rady i postawa są nieocenione, dzięki.

Gość wwrrr
Prosze cie bardzo. Zawsze lubilam takich pustych chlopaczkow o podwojnych standardach moralnych. Na przyszlosc moze jeszcze nie rzucaj sie na kazda, ktora ma ochote sie z toba puscic, to bedziesz mial wiecej czasu na poszukiwanie swojego idealu 🖐️

Gość gość
Ma czuć się wyróżniona? pff Nie wiesz już z której strony dowalić.. x x taka prawda kolego:) Chciałeś p******* bez zobowiązań, spoko, można. Tylko nie oczekuj od dziewczyn potem,żeby miały nieskazitelną przeszłość, bo one mogą robić dokładnie to samo co ty i czuć się z tym dobrze. do czego maja zresztą całkowite prawo.

Gość jaCzyliOn
wwrr przeczytaj wszystkie moje posty a może okaże się ,że kolejny Twój jest zbędny. Jak bęben!

Gość wwrrr
Mam jeszcze zagadke logiczna: skoro my sie puszczamy, idziemy w tango ze znajomymi, mamy po 15 partnerow, to dlaczego niby mezczyzna zdobywa? Sam zauwazyles, ze takie zdobywanie to w naszych czasach zaden wyczyn, bo wszystkie jestesmy puszcalskie, kafeteryjny kasanowo.

Gość gość
Hmmm...A miałeś w ogóle taką dziewczynę, z którą nie spałeś? bo to interesujące, że wszystkie poznawałeś czy się nadają do związku w "ten" sposób:)

Gość jaCzyliOn
Im więcej jest tych puszczalskich przez nas,facetów,jakże inaczej..oprzeć sie nie możecie najwyrazniej,tym bardziej chcę takiej która taka nie jest.To że Ty gościówo,taka jesteś ,do czego masz prawo,to Twoja sprawa,są i takie które szanują siebie i swoje ciało bardziej niż ogół.