Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasze dzieci widza wiecej lub rozmawiaja z duchami

Polecane posty

Gość gość

moja corka ma 3 lata i czesto cos widzi, mowi np. mamo co to za pan stoi w kuchni a nikogo tam nie ma... czy wasze dzieci tez tak robia?

Gość ta o 2cm rozwarcia
Moja 4latka miala moze z 3 razy takie zwidy ale z nikim nie rozmawiala raczej sie ich bala.

Twoje dziecko najwyraźniej ma dar. Nie niszcz w nim tego. Wręcz przeciwnie, zacznij wspierać. Pewnie częściowo utraci tą zdolność, jednak uwrazliwiaj je.

Gość gość
Moja córka odkąd skończyła 18 miesięcy i potrafiła już nazwać pewne rzeczy, pokazywała palcem że w pokoju jest pan. Dziś mając prawie trzy latka często boi się sama iść po coś do swojego pokoju albo nawet do toalety bo mówi że tam jest pan. Gdziekolowiek nie słyszę to dzieciaczki widzą zawsze tego pana. Nie wiem co to jest, wiem jednak na pewno że córka mając niecałe dwa latka widziała mojego dopiero co zmarłego tatę i pokazując na sufit , dokładnie wpatrując się w konkretne miejsce powtarzała "dziadek .....tu imię". Kiedy zapytałam , naprawdę? Przyszedł do ciebie dziadzia? Córka odpowiadała, tak, przyszedł i patrzyła znowu w to jedno miejsce a potem na mnie upewniając się że ja też to widzę. Wtedy aż mi łzy napłynęły do oczu. Więcej takich rzeczy nie było, poza tym że czasami boi się tego pana w pokoju.

Gość gość
tak twoj bachor może rozmawiać z duchami. ale niestety, tylko w swoim tępym łbie. 🖐️

Gość gość
Możliwe, że Twoja córka ma dar i może widzieć duchy zmarłych lub inne byty. Moim zdaniem powinna go rozwijać. Ludzi z takimi umiejętnościami nie spotyka się codziennie.

Gość gość
Nie. Mam normalne dzieci

Gość gość
mój syn też jakiegoś pana widział.....sama w domu byłąm więc wyobraźcie sobie moją reakcję......tylko nos z pod kołdry mi wystawał

Gość gość
dzieci widzą wiecej, sama widziałam, jak je dopadnie racjonalizm życia, to przestana widziec, chyba, ze maja szczególny dar

Gość gość
Moje nie rozmawiaja z duchami ale ja mam zdrowe psychicznie dzieci :D

Gość autorka gosc
Moje nie ale mojej kuzynki dziecko tak...Wierzę w to i boje sie jak córka zacznie nazywać rzeczy że mi coś takiego powie...

OMG chyba bym ze strachu umarła jakby mi córa coś takiego powiedziała - ja się strasznie boję duchów.