Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprzedaz na allegro a podatki możecie miec problem poczytajcie

Polecane posty

Gość makater
A patrząc na kwestie zdecydowanie bardziej istotne i zdecydowanie bardziej praktyczne - macie zintegrowane Allegro z Ogisem? Ja mam - mocne ułatwienie. Wszystko co mam wystawione na Allegro, idzie również na Ogis, z automatu, za darmo. I z Ogisa również wyciąga się fajną sprzedaż - dla nas to mocne ułatwienie.

Gość gość
Jeśli ktoś sprzedaje legalnie, w zgodzie z obowiązującymi przepisami - nigdy nie będzie miał problemu, Wydaje mi się, iż w obecnych czasach każdy ma dostęp do różnorakich wytycznych, które pozwolą mu na zaznajomienie się z zasadami legalnej sprzedaży. W każdym razie sam sprzedaję na allegro, ale ostatnio trafiłem także na inny portal, który działa właściwie tak samo jak allegro i mogę polecić - jest to portal http://u-stock.pl/ Działa niemal identycznie jak allegro, ale z ogromnymi profitami dla sprzedających - mamy niskie prowizje, darmową reklamę w mediach społecznościowych. Przede wszystkim - nie zaszkodzi spróbować, bowiem U-stock oferuje nam darmowe aukcje i wystawianie, zatem nie tracimy właściwie nic - tym bardziej, iż całą aukcję z allegro możemy prosto przenieść na U-stock, a więc nawet nie tracimy czasu. :)