Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscgosc

ile waza i maja wzrostu wasze 3 latki

Polecane posty

Gość gość
6 raczej nie,ale 5 na pewno :)

Gość gość
Mój siedmiolatek ma 123cmrok temu jego wzrost to było jakieś 114cm. W grupie było niejedno niższe dziecko więc ten wzrost 110 u 6 latka to norma, a u 3latki, mały szok, ale dobra.

Gość gość
TO jaki według was jest Normany wzrost dla 3 latka ?

Gość gość
no to autorko,musisz uciąć nogi,albo głowę,żeby innym do wyobrażeń pasowało...

Gość gość
Mieszczący się w granicach siatek centylowych to jasne.

Gość gość
a jak się nie mieści to : na stos na leczenie do szkoły specjalnej,bo to nie jest normalne :O :O :O

Gość gość
moja waży 13 kg ciuszki kupuję na rozm. 92

Gość BeKo
A jak dziecko jest większe to co ? ma nie wychodzić z domu ?

Gość gość
Macie jakiś kompleks na punkcie tego wzrostu? Wystarczy napisać że nie mieści się w centylach- co jest PRAWDĄ a tu już durne komentarze o stosie etc :O Masakra, idż do specjalisty 🖐️

Gość gość
z tego wynika,żeby nie zburzyć estetyki

Gość gość
i tu też awantura...kłótliwe kaśki....

Gość gość
Tymi durnymi tekstami udowadniacie tylko że dla was ten wzrost tych dzieci to jakiś problem powód do niepokoju, a tu udajecie szczęśliwe mamy wysokich i w dmoysle zgrabnych dzieci. Jeżeli dziecko jest o głowe wyższe od rówieśników to nie szukałabym poklasku na forum rzucając się z jadem na kogoś kto napisze że dziecko jest niebywale wysokie tylko poszła z dzieckiem do specjalisty sprawdzić czy wzrost jest normalny.

Gość goscgosc
syn jako niemowlak tez byl pulpecik i zawsze duzy, zawsze na pograniczu siatki i nikt z lekarzy nie sugerowal, ze jest za wysoki do teraz. moze po dziadku bedzie wysoki, w sumie nie wazne, wazniejsze ze sie zdrowo i dobrze rozwija . a pytanie bylo tylko po to, zeby porownac. bo w moim otoczeniu, oprocz kolezanki ktora ma syna o 2 mies starszego i o podobnych wymiarach do mojego, nie spotykam duzo dzieci,

Gość gość
Licytacja ktory wiekszy.

Gość gość
Mój skończy w sierpniu 4 obecnie ma około 97cm i waży 14 kg urodził się 3170 i dł52cm

Gość gość
Ale tu dziwne matki siedzą. Autorko, nie przejmuj się. Dobrze, że jest wysoki. Jeszcze kiedyś ci ktoś pozazdrości, że masz wysokiego syna. Chociaż to, że teraz jest wysoki nie oznacza, że później będzie, to przecież najbardziej się unormuje w okresie dojrzewania. Mój brat był mały, nawet mama była z nim na jakimś badaniu kości to lekarz określił jego kości na 7 lat a miał 10, po zakończeniu gimnazjum tam urósł w czasie wakacji, że każdy później nie mógł w to uwierzyć. Moja córka ma 3,5 l. Waży 14 kg i ma 103 cm. A te mamuski, co tu gadają, że musi się mieścić w siatkach, to jakieś niedorobione.