Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Oto moja zemsta która będzie słodka

Polecane posty

Gość ukryta prawda

Jutro idę w odwiedzinach do zakładu, gdzie byłam ochroniarką. Poczęstuje dwóch kolesi papierosami i nagram to na komórkę jak oni palą, może nie jutro, dowiem się kiedy oni mają służbę. A potem nagram na kamerkę w telefonie jak jarają szlugi. I co zrobię? Pójdę do dyrektora czy tam prezesa zakładu i pokaże to jak oni palą, on jest bardzo wyczulona na to. Już tak kilkanaście razy było że ktoś za to został zwolniony. Później powiem mu jeszcze o koleżance która wydzwania z portierni (telefon służbowy) On będzie dzwonił do szefa agencji ochroniarskiej by zwolnił te 3 osoby albo inaczej on zrezygnuje z jego usług.

Gość gość
żeby ciebie nie zwolnili za takie zachowanie :D

Ale ja zostałam zwolniona i już tam nie pracuję. Nic mi nie grozi, a oni spragnieni nowych plotek na 100% ze mną zapalą. W końcu czuje się jak w jakimś śmiesznym serialu knującym intrygi, prawie jak w modzie na sukces. Jestem podniecona tym wszystkim.

Gość gość
to już pewnie sie domyślasz za co cie w******* :D

Gość Norwegia Norwegia
a cos ci zrobili ludzie? czy tak bezinteresowne k******o uprawiasz?

Akurat nie za papierosy... oni po prostu były takie osoby które donoszą. I powiem jedno tych donosicieli należy wyeliminować by innym ludziom nie szkodzili. Ja zamierzam działać i nie robię tego z zemsty ale w imieniu prawa i sprawiedliwości. Bo w tym kraju ma rządzić Prawo i Sprawiedliwość.

Gość Norwegia Norwegia
prowo

Gość gość
lecz się kobieto

Doprowadzili do mojego zwolnienia.... to mało i jeszcze się z tego śmiali... i dalej sieją intrygi... a nie wiedzą że..... jest wina musi być i kara.