Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka cekinów

dwa słowa o ciuchach dla małych dziewczynek

Polecane posty

Gość gość
ale ten primark co dotrze do polski na tym rynku jest juz ok:-D

Gość 38 wiosen
Dwa razy przechodziłam przez terror różu.Byle g... aby różowe.Teraz oby nie różowe :)Za to starsza córka(17l) głowę truje o czarne buty na platformie z zintegrowanym obcasem.Widziałam je i nie ugnę się bo na jej szczupłych nogach wygląda jakby były zlecone przez ortopedę:) Chwała Bogu zaczyna coś wspominać o cielistych szpilkach ze smukłym niewysokim obcasem.Śpiewajcie dla mnie anioły!!!! Młodsza podpatruje starszą i czasem nawet po kryjomu jakiś ciuszek podbierze.Idzie w dobrym kierunku.Teraz spodziewam się synka i uwierzcie,że dzisiejsze ciuchy dla chłopczyków to świat a ludzie jak lat dajmy na to 17.Tak owszem jest tandeta nawet w tych tzw lepszych sklepach bo np. po PRAWIDŁOWYM praniu szwy przesuwają się na plecy i pojawiają dziurki jakby żerowało stado moli ale nie mów autorko,że kompletnie nie ma nic w dobrym guście i jakości.

Gość gość
No to mamalu jest fajne, ale strasznie drogie niestety, więc kupuję tu głównie spodnie leginsy i bluzy https: //cubus.com/en/Baby/Collection/Baby-62-86/#page=4 i tu http: //www.kappahl.pl/category/estore/articles/dzieci/kategorie/baby_4498/38/ Oprócz tego jeszcze h&m i next Wiem, że to sieciówki i nie kazdemu odpowiadaja, ale mnie nie stać na super stylowe ciuchy, tzn. na pojedyńcze tak, ale ja potzrebuję w hurcie, bo moja do mały distrojer. Chiałam tylko pokazać, ze nie wszędzie są cekiny i róż, choć być moze nie o taki styl Ci autorko chodziło. Wg mnie ubrania z cubusa i kapphala nie są jednosezonowe. Jakośc jest całkiem niezła. Bluzę bejsbolową i dresy z cubusa prałam juz z 10 razy i nadal jest ok, tj. bez zmechaceń i rozciągnięć i przebarwień. Podobnie niezniszczalne sa body z kapphala - moja ma nieśmiertelne body w rozmiarze 80, które nosi od pół roku albo i dłużej (było za duże, a teraz przymałe już) i było prane z 200 razy chyba i ma się ok.

Gość gość
mam ciuchy z kappahla dla dziecka i niestety maja nadruki i sa dosc dziewczece, nie wygladaja jak kopie doroslych. takie kopie doroslych ubran widzialam w h&m i zarze i zupelnie mnie nie kreca - po kiego kupowac plaszcz na zime w rozmiarze 56 o_0?

Gość fanka cekinów
nie wiem po co zadajesz to pytanie, rozmiar 56 nie interesuje mnie :] zaraz zerknę na kappahl. thx

Gość fanka cekinów
czy ja gdzies kiedyś napisałam, że nadruki wszelkie wszelakie to tandeta i kicz? są nadruki i NADRUKI! jest nadruk ciekawy i dobrze wykonany, a jest też świnka peppa , która po 3 praniach przypomina prosiaczka z zespołem downa. nie umiecie czytać między wierszami, popadacie w skrajnośc***** co?

Gość gość
fanko plaszcz na zime dla dziecka jest idiotyczny, bez wzgedu na to czy ma miesiac czy dwa lata, bo krepuje ruchy i jest niepraktyczny. no chyba, ze dziecko ma w nim ladnie wygladac tylko od swieta, a na codzien chod*******mbinezonie czy normalnej kurtce.

Gość gość
no, ale zeby swinka pepa po 3 praniach sie nie sprala, to trzeba kupic cicha dobrej jakosci. a ty tutaj od poczatku nie pisalas o jakosci, tylko kiczu i tandecie. dla mnie swinka pepa jest tandetna, jesli bluzke z nia ma dorosla kobieta, a nie mala dziewczynka.

Gość fanka cekinów
a dla mnie jest tandetna ogólnie. o jakośc****sać nie muszę tak dosłownie, jak wymagasz-pisałam o niej m.in. wspominając o niechęci do ciuchów z sieciówek ;) pozdrawiam

Gość gość
no to po co patrzysz na ciuchy z kappahla, o ktorych pisalam? to nie jest sieciowka twoim zdaniem ;)?

Gość gość
skąd mam wiedzieć co to kappahl, skoro podziękowałam Ci za sugestię-tzn. że nie znam tego sklepu! myśl..

Gość gość
a jest też świnka peppa , która po 3 praniach przypomina prosiaczka z zespołem downa x ale sie uśmiałam ale to prawda, ja staram się unikać prasowanek bo faktycznie większość po jednym praniu wygląda już kiepsko.

Gość gość
Ja podglądam jak ubierają mamy z blogów takie jak lady gugu lenkowomi kris&niki mama szyje sama )) szukam podobnych

Gość gość
A ja lubię ubierać córkę kolorowo, z tym, że bez przesady. Jeden mocniejszy element i reszta stonowana. Byłam w zarze kilkukrotnie i nigdy nic mi się tam nie spodobało. Obrzydliwe szare stroje stara maleńka, kojarzące mi się z dresscodem w korporacji. Dziecko to dziecko i nie ma wyglądać smutno. Kupujemy w h&m, c&a, kappahlu, reserved, primarku. I dodam, że moja siostra jako dziecko uwielbiała tandetę, róż i cekiny. Obecnie prowadzi popularnego bloga modowego. Jednego z popularniejszych.

Gość kijevna
może na moich aukcjach coś Wam się spodoba? szukajcie po niku na allegro

Gość gość
bo ludzie lubia ubierac dizeic w pstrokacizne!