Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lipoxine wasze szczere opinie, czy dziala

Polecane posty

Gość gość
TOTALNA ŚCIEMA tutaj artykuł: http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo#comments

Gość juro
ja zamówiłem 16 lutego lipoxine trzy opakowania za 178 zł. do dziś nie mam przesyłki. kase przelałem przez Transferuj. pl .Dzwoniłem już 2 razy do transferuj i nie chcą mi podac nr ,ani adresu firmy lipoxine tłumacząc sie tajemnica, myśle że oni też biorą udział w tych oszustwach.Jutro zgłaszam to na policji.

Gość Siania
Ja dzisiaj dzwoniłam do Transferuj.pl i Pani poinformowała mnie,że juz ktoś dzwonił w tej samej sprawie, w moim imieniu moze wyłsać do nich meila coby się ze mną skontaktowali. Dostała równiez info,że w regulaminie jest,że czas dostawy do 30 dni - co jest nie prawdą, bo nie ma takiego zapisu, tylko czas na rezygnację to 30 dni. Oni mają podany nr tel i inny niż kontakt@lipoxine.pl adres mailowy. Ja nie odpuszczę i będę walczyć !!!

Gość gość
Ja zamóiłam 10 dni temu i do dzisiaj nic nie przyszło.Pan ,który proponował zakup kolejnego opakowania twierdził,że w ciągu 2-3 dni roboczych przesyłka będzie u mnie.KLOPS.Do dzisiaj nie ma nic a i kontaktu z nimi żadnego.NACIĄGACZE

Gość gość
Polecam najnowszy numer "Angory". Tu cały artykuł na temat suplementu "Lipoxine". Zwykli oszuści! Nawet lekarze, którzy wypowiadali się jako eksperci tzn. dr Maria Waldorf i dr Wiesława Romańska to postaci fikcyjne, nie występujące w Centralnym Rejestrze Lekarzy. Weszłam na to forum po przeczytaniu powyższego artykułu. Dziewczyny nie dajcie się oszukać!

Gość Halizada
Niestety nie działa..............absolutnie .Proszę tego nie kupować.Aida

Gość gość
DOBRZE,ze sa takie fora,bo naciagaczy jest coraz wiecej,lepiej isc do dietetyka i wziac sie za sport..

Gość gość
a tez sie napalilam,na ten cudowny specyfik i juz chcialam go zamowic ale rzeczywiscie zadnego kontaktu z ta firma,wiec jak dochodzic swoich praw gdyby poszlo cos nie tak.dobrze ,ze sa takie portale.. i dobrze,ze sa takie szczere wypowiedzi dziekuje Wam wszystkim

Gość gość
Przeczytałam Wasze wypowiedzi,niestety za późno. Jest również informacja o śledztwie Sanepidu w sprawie tego suplementu. Zamówiłam.Całe szczęście tylko 1 op. Zobaczymy,co będzie dalej.

Gość gość
Po przeczytaniu wszystkiego co znalazłam na temat Lipoxine zrezygnowałam z zakupu.Wprawdzie e-mailem ale mam dowód.Firma próbowała mi przysłać Lipoxine,przez co mam adres: HAMILTONS GROUP LIMITED WARSZAWA PODBIPIĘTY 27 . Sprawdziłam przez google ten adres - tam jest tylko blok mieszkalny.Sprawdźcie same.

Gość gość
Jaja sobie ktos z ludzi robi . Bzdura obliczona na infantylnosc ew klientow.

Gość gość
Ja nie muszę sprawdzać przez google, moja siostra mieszka zaraz obok, pod tym numerem nigdy żadnej firmy nie było i nie ma.

Gość gość
JEDNA WIELKA ŚCIEMA!!!!! taaa jasne ;] do odchudzania potrzebny jest ****** odpowiednia dieta.Ewentualnie tabletki WSPOMAGAJĄCE odchudzanie bo tabletki co odchudzają nie istnieją .

Gość gość
ile to kosztuje?:)

Gość gość
ile to kosztuje?:)

Gość gość
Zgłoście na policję jeśli nie ma kontaktu z tą "firmą"

Gość gość
Serio tacy oszuści ? A ja zamierzałam to kupić :(

Gość gość
Podpierają się stronami stronami "abc.zdrowie pl." i " ranking lekarzy pl." twierdząc,ze są ich partnerami,to jest mylące. Strona z lipoxine nadal istnieje,są nawet "pozytywne komentarze"ale spróbujcie napisać swój komentarz - jest to niemożliwe....

Gość gość
Witam zakupiłam produkt a potem pomyślałam!!. Przeczytałam artykuł http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo i doszłam do wniosku że to oszustwo!!!. Przeczytałam regulamin, jeżeli w ciągu godziny zrezygnuje z zamówienia zwrócą mi pieniądze. Więc wysłalam r emila na adres podany na stronie z informacja o rezygnacji z zamówienia. Oczywiście towar wysłali , nie odebrałam przesyłki. Na wysłanych kilka emaili nie dostałam żadnej odpowiedzi. Oczywiście pieniędzy też nie zwrócili. Wiec zastanówicie sie czy aby na pewno chcecie zakupic ten preparat.

Gość gość
WOW! Zobaczcie fb tego produktu! :D facebook.com/pages/Hialuro-Ultra/606727249396536

Gość gość
wasze szczere opinie,i czegos nie rozumiem jedni chwala inni mowia ze nie dziala?bo to ma wspomagac do tego zmiany zywieniowe i wiecej ruchu,

Gość gość
zamówiłam ten środek, przelałam kase i czekam. boje się że nnie bede miala ani tabletek ani kasy. Po jakim czasie dostarczyli Wam przesyłkę?

Gość gość
TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA... PRZECZYTAJCIE : http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo

Gość gość
TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA... PRZECZYTAJCIE : http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo

Gość gość
Podaję nr telefonu,z którego do mnie dzwoniono w sprawie Lipoxine,pomimo tego,że zrezygnowałam z zakupu i odmówiłam przyjęcia przesyłki - oczywiście, nr telefonu w każdej chwili można zmienić ale na razie jest taki: 48 537 918 304). Napiszcie,czy ktoś odzyskał wpłacone pieniądze za ten "preparat"w razie rezygnacji z zakupu,bądź zwrotu. Ciekawi mnie też fakt ,że pomimo zainteresowania się tą sprawą sanepidu,reklama i "wywiady" z "lekarzami" (nie istniejącymi w rzeczywistości) idzie w dalszym ciągu,bo ostatnio widziałam to na stronie Onetu.