Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ludomila

uważam że jesteście wyrodne matki

Polecane posty

mam na myśli pozostawienie do wypłakania się niemowlaka. Np w łózeczku aby zasnęło. wiadomo że kilkulatek, przedszkolak potrafi wymuszać płaczem.

Gość gość
"Mam dziecko wyjątkowo wymagające, jednak nigdy nie zostawiłam córki do wypłakania się. Dziecko do pewnego wieku nie wie czym jest manipulacja. Ale co ty możesz wiedzieć, skoro twoim źródłem wiedzy są starodawne poglądy od babci, mamy, teściowej, ciotki, etc." Nie wie? Już dwulatek wie, co to jest manipulacja i z dużą chęcią ją stosuje:) Ha ha wymagające dziecko :) Jak dajesz swojemu dziecku wejść na głowę to twój problem, a będzie jeszcze większy jak podrośnie, a potem dojrzeje ha ha. Jak to nie wchodzisz w cycki i samochody. W pierwszym poście to zrobiłaś. gość 14:12 oczywiście że tyłem jest bezpieczniej.

Gość gość
Ludomiła, dziecko, weź się za coś do roboty to może coś z ciebie będzie

Gość tymati
Więc mam dla Ciebie propozycję kochana- zanim zaczniesz atakować wszystkich jak leci, doczytaj dokładnie:) Ja nigdzie nie piszę o niemowlaku, a i Ty w swoim pierwszym poście tego nie zaznaczasz, tylko plujesz jadem jak leci.

Gość gość
kochani, uczę się psychologii- dziecko wymusza płaczem obecność matki (wzięcie na ręcę) już dobę po urodzeniu

Gość nonononono
Ludomila Nie wychowałaś jeszcze zdanego dziecka wiec wsadź sobie te twoje wywody w dupsko. Jesteś jeszcze młoda i zycia nie znasz. Wychowaj dzieci na porządnych dorosłych ludzi i wtedy wróć tutaj i pisz co jest dobre a co złe .

Gość ale badziew
Zabawne. Dwóch moich najlepszych przyjaciół to z zawodu specjaliści od fotelików samochodowych dla dzieci, stąd wiem, że wg najnowszych crash-testów najbardziej bezpieczną formą przewożenia dzieci w wieku 0-3 jest przewożenie ich... tyłem do kierunku jazdy. Prawda znana od jakichś 10 lat.

Ludomila, ty tak na poważnie? :O To są TWOJE wyznaczniki wyrodnej matki, na szczęście tylko twoje. Z resztą na tym forum hasło "wyrodna matka" jest tak samo nagminnie nadużywane jak "patologia"

Gość gość
to prowo ale głupie matki polki nie widza.Muszą sobie udowodnić na kafe jakie są super :-D

Gość gość
ty wiesz co to znaczy byc wyrodna matka???? to znaczy nei okazywac dziecku uczuc, nie poswiecac ma czasu, nie inetersowac sie nim a ty idiotko mi piszesz ze jestem wyrodna po nei karmilam piersia???? ty sobie wiadomosc****ogladaj i zobaczysz co to znaczy byc wyrodna matka!!! jestes beznadziejna

Gość gość
WYRODNYMI MATKAMI, a nie WYRODNE MATKI - polski się kłania. Ciekawe jaką Ty jesteś matką skoro pisać nie umiesz, analfabetyzm to chyba Twoje dziecko wyssie z tym Twoim cudownym mlekiem x 10/10 taka prawda

Gość gość
przy dzieciach też tak ujadacie? Super matki a zamiast wychowywać na kafe siedzą

Gość gość
Ludomila-ty się ogarnij i naucz różnicy w wypowiadaniu swojego zdania a ocenianiem innych

Gość gość
24 ze stolicy i już bachor? No, to było do przewidzenia - wieś przyjechała do miasta :D

Gość gość
a ile ma Twoje dziecko ?

Nie uwzgledniam tutaj patologicznego zachowania matek bo to zupelnie inna kategoria. ____ Tak mam dziecko wymagające, niektóre niemowlaki są grzeczne, cichutkie i śpiące bez problemów. Moja córka od początku pokazuje swój temperament. Tak małego dziecka się nie wychowuje (nie tresuje) tylko spelnia się jego potrzeby. ____ A co mam czekać do 30-40 z dzieckiem? Urodziłam mając 24. Jestem po studiach i mam pracę od kilku lat.

I oczywiście w pierwszym poście się pomyliłam, miałam na myśli przesiadanie do fotelików przodem do kierunku jazdy.

Gość gość
ale ile ma Twoje dziecko ??? lat , miesięcy ... ???

Gość jajasiewypowiem
Ludomiła powinnaś poczekać do 40 z dzieckiem :-D teraz Ci wytkną że jesteś niestabilna emocjonalnie i finansowo :-D

Gość gość
szczerze mówiąc zgadzam się z Tobą, szczególnie o przemocy fizycznej oraz "tresowania" dziecka, ale nigdy nie napisałabym tego w taki sposób jak Ty, tymbardziej mając roczne dziecko. Ciekawe jak Ci newry puszczą jak bezstresowo wychowasz 4 latka, i zrobi Ci jakąś scenę np..ale to przekonasz się za kila lat, więc póki co nie oceniaj innych , jeszcze w taki sposób

Gość gość
Nie natłuc dzieci od 15 lub 20 lat i nie mieć gdzie ich i siebie podziać :D

Gość gość
chyba jakieś wiejskie studia ukończyłaś skoro gadasz takie bzdury :D weź się olej ciepłym moczem ... moze c***omoze

no to co mnie tu wodę z mózgu robisz?! Teraz właśnie jestem na etapie szukania fotelika dla noworodka, odbiegając od sedna wątku to jaki zatem polecowywowujesz? :D bo potem Cię mogę już tu nie złapać.

Gość gość
to 2 letnie dziecko jak ma jeździć w aucie,jak twoim zdaniem mam zamontowac fotelik?

Gość gość
kurna chata, a ja myślałam że wyrodną matka jest np. taka Katarzyna Waśniewska...

Gość gość
ma roczne dziecko a wymądrza się jakby z 5 wychowała ...

Gość twixx
A co to za różnica ile ma lat? Każdy rodzi kiedy chc. I jak można mówić o czyimś dziecku, które się nawet nie zna bachor? To chyba z cb wieś wychodzi

Gość gość
Waśniewska jest ok bo karmiłą piersią :D

Gość hmmmmmmmmmmmmmMMMMMMM
Ludomila a ty masz meza czy jestes samotna matka ? Bo tak napisałaś w pierwszym poście o tych samotnych matkach jakby to ciebie dotyczyło.