Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ludomila

uważam że jesteście wyrodne matki

Polecane posty

Kobieta która świadomie nie karmila piersią bo ważniejszy byl np wygląd cycykow czy palenie fajek i picie alko jest wedlug mnie wyrodną matką.

Gość gość
zalosne

Gość gość
to lepije karmić na siłe ? a psychika kobiety, dobre samopoczucie , skor "tego nie czuję" , nie jest ważne ?

Gość gość
to Twój mąż ma mało testosteronu skoro cycki go nie interesują :)

Gość gość
Kobieta która świadomie nie karmila piersią bo ważniejszy byl np wygląd cycykow czy palenie fajek i picie alko jest wedlug mnie wyrodną matką............ a niech wg Ciebie będzie :) wg mnie nie jest. Mnie tam nie interesi jak kto karmi.

Gość gość
Dajcie spokój, widac ze autorka to jakaś skretyniała debilka z problemami. Pewnie mężowi nie staje, to musi swą frustrację wyładować gdzie indziej. Wibrator sobie kup.

Gość gość
marne to Twoje życie, skoro chcesz zbawić świat osądzając inne matki - musisz się dowartościować ?

Jakie dobre samopoczucie? Ciężko mi jest sobie wyobrazić aby matka która bardzo chciala dziecka moze mieć źle samopoczucie przy karmieniu piersią. Chyba ze ma depresje poporodową.

Gość gość
.................................

Gość gość
Ty Ludomiła podawałaś na normalną fajną babkę, ale coś Ci się porębało chyba :D

Gość gość
31.01.14 [zgłoś do usunięcia] bambijo Ludomiła zjedz snickersa, bo zaczynasz gwiazdorzyć usmiech.gif --- nie no to było dobre :D oscar dla Ciebie :D

Gość jajasiewypowiem
przyczepiłyście się Ludomiły a tak naprawdę niewiele wnosicie do dyskusji jaką zaczęła. Jak już nie wiecie czego to czepiacie się :dziecka-męża-miejsca zamieszkania ,wieku. A prawda jest taka że większość z was to sfrustrowane konkubiny bez pracy. Bez żadnych wartości w życiu. Nie potraficie dziecka wychować w wierze bo dla was to nędzny papierek przeszkadzający w niezależności. Dobro i wychowanie dziecka się nie liczy..i to ona jest wyrodna?

Gość gość
no np depresje , dużo kobiet jedne po 5 dniach drugie po 2 tygodniach mają depresje

Gość gość
Jakby Tobie kapało z flaka, który kiedyś był piersią to pewnie mąż też by nie przejawiał zainteresowania. Pozostaje tylko żałować koleżankę Ludmiłę.

Gość gość
Tak, dziecko, które gryzie Cię po obolałych sutkach to na pewno same ochy i achy. Zapewne rodziłaś sn bez znieczulenia pomimo wskazan na cesarke, a dziecko karmilas cycem do 3.5 roku zycia, zeby utrzymywac wiez.

Mojego męża interesują cycki, moje cycki i ma je na codzien :) Problemów z erekcją tez nie ma, nie musicie sie martwić :) Wibrator tez mam, choć nie mam potrzeby go używać na razie.

Gość gość
ja tez jestem za oskarem !!!! to własnie ona jest kurą domową, która musi sie dowartościować ! nie czuje sie gorsza, choć musiałam wrócic do pracy po roku od urodzenia, nie karmiłam piersią, i UWAGA pale papierosy !!! aaaaa, teraz będzie lincz ;-)

Gość gość
jajasiewypowiem, znowu Ty? w każdym watku te Twoje wymiociny!!Ludomiła, nie zawarłaś w swoim wpisie, że depresja poporodowa zwalnia :)

Gość gość
A co ma wiara do wychowywania dziecka? Jakos moje dziecko ma 6 lat i nawet nie jest ochrzczone i mam w d***e opinie innych.

Gość gość
Dobro i wychowanie dziecka się nie liczy..i to ona jest wyrodna?///////////////////////////////////////////A co ma karmienie mlekiem do wychowania? Co ma kierunek jazdy do wychowania? Rozumiem, że od kierunku zależy, czy dziecko będzie dobrym człowiekiem? Rozumiem też, że te karmione piersią wyrastają na lepszych ludzi?

Gość gość
ja proponuje nie komentowac wypocin tej mamy, ktora nie ma innych problemów w zyciu tylko swoje dziecko. i jeszcze sie szczyci ze go nie tresuje, chociaz to dopiero niemowle. dajcie spokoj, nie psujcie sobie nerwow. odpieluszkowe zapalenie mozgu i tyle. to juz nie jest kobieta,przyjaciolka,pracownik,zona i matka, TYLKO ZAMIAST TEGO matka.

Eh niektóre z was naprawdę nie potrafia czytac ze zrozumieniem. Chodzi mi np. o rezygnacje z kp bo fajki są wazniejsze, czy chec picia alkoholu. A nie ogólnie o matki które palą fajki.

Gość gość
A ludomila jest tak dobrą matką , ze dziecko pewnie posadziła przed tv a sama na kafe bawi sie w pisanie bzdur , ot i taka super mama z ciebie

No akurat nie :) córka sobie smacznie śpi obok mnie i podjada mleko, a ja piszę z telefonu :)

Gość gość
Sam Jej nick sugeruje, ze ma zryty beret.

Gość gość
kp kp kp kp kp kp kp kpnie lepiej napisać karmienie piersią?a co Tobie do osądzania wyrodności matek? dla niej wyrodną może być nadgorliwa mama, której spódnicy się dziecko trzyma, nie zna życia i puszczone na głęboką wodę po maturze zagubi się i spadnie na dno. co do tego ma to nieszczęsne karmienie?!

Gość gość
a jak karmiłam 2 tyg , potem dziecko miało tak duże kolki że wyło przez4 godziny , oczywiście zdiagnozowane u lekarza ( żeby nie było ) i matka była tak wykończona że się poddała, to jest wyrodna czy nie ? plis odpisz bo niewiem pod co się "podciągnąć" ;-)

Gość gość
Zawsze się zastanawiam jak wyglądają takie kobiety jak Ludmiła, kiedy czytam ich wypociny. I zawsze mam obraz rozlazłej baby, w rozciągniętych ciuchach, o tłustej cerze i w tłustych włosach. Ale Ludmiła zaraz zaprzeczy, jak z tym TV. Co pewnie jesteś laska, co?

kużwa.. jestem niestety wyrodna do kwadratu, bo wczoraj dałam się wypłakać 3 minuty dziecku :O marudne było jak cholera i zasnąć nie mogło, ale po 3 minutach wyczerpało resztki energii i zapadło w sen :)