Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ludomila

uważam że jesteście wyrodne matki

Polecane posty

Kp jest skrótem, tak samo jak mm. Pisze z telefonu wiec wygodniej i szybciej napisać skrót. Ot cala filozofia. Nie chcę mi sie wypisywać tutaj zalet KP. Znajdz sobie wiele innych tematów na ten temat i tam poczytaj.

Gość gość
no na bank, manicure pedicure, oko podmalowane, fryzher raz w tygodniu ! żyć nie umierać :)

Gość jajasiewypowiem
a ty jesteś Led czy Lady Margaret, w kólko piszesz to samo a jak ktoś ośmieli się mieć odmienne zdanie od twojego to go wyzywasz. Wymiociny? znaczy wypowiedzi?. W jakich ty się kręgach obracasz że masz takie słownictwo. A i brak jakiejkolwiek argumentacji kończy się agresją z twojej strony. Jak u chomika :-D

Gość gość
kużwa.. jestem niestety wyrodna do kwadratu, bo wczoraj dałam się wypłakać 3 minuty dziecku pechowiec.gif marudne było jak cholera i zasnąć nie mogło, ale po 3 minutach wyczerpało resztki energii i zapadło w sen usmiech.gif.....................A teraz idź klęczeć na grochu, och zła TY :)

Gość jajasiewypowiem
pisałam do tej której wypowiedzieć nazwy się nie da

Gość gość
KP to jest skrót od Kasa Przyjmie.

Gość gość
a ty jesteś Led czy Lady Margaret, w kólko piszesz to samo a jak ktoś ośmieli się mieć odmienne zdanie od twojego to go wyzywasz. Wymiociny? znaczy wypowiedzi?. W jakich ty się kręgach obracasz że masz takie słownictwo. A i brak jakiejkolwiek argumentacji kończy się agresją z twojej strony. Jak u chomika.........................................Za to Twoja argumentacja powala, nie przekazujemy dzieciom wartości bo im mleka z cycka nie dajemy. Masz więcej tych madrości?

No akurat ciągle próbujesz trafić jaka jestem i co robie ale Ci nie wychodzi :) Kiedyś taka byłam jak piszesz, calkiem niedawno, ale schudłam i dalej pracuje nad swoim cialem. 3 razy w tygodniu spędzam czas na siłowni i dbam o cialo.

Gość gość
wtedy mąż dostaje sztucznego cycka ?

Gość gość
Wyrodna matka to kobieta która nie kocha swojego dziecka i celowo je krzywdzi. Absolutnie nie jest nią kobieta która karmi sztucznie, czy taka która ma fotelik za 150zł. Karmiłam swoje dziecko naturalnie ponad rok, bo miałam na to czas lubiłam to a dziecko fajnie się rozwijało, jednak gdybym karmiła mlekiem modyfikowanym niczego by to nie zmieniło w mojej relacji z dzieckiem. Nie wiem jakim ignorantem trzeba być by wymyślać takie pierdoły jak autorka. Z tego co doczytałam twoje dziecko ma dopiero rok- tak wiec naprawdę mało wiesz o wychowanu dziecka. Poczekaj aż dziecko stanie się kilkulatkiem i np. idąc chodnikiem nagle wpadnie na szałowy pomysł przebiegnieca przez ulice- nie wiesz czy będziesz w stanie się opanować by nie dac dziecku klapsa.

Gość gość
tak zacznij dbać o ciało bo o głowę już za póżno:) niestety brak słów

Gość gość
Ludomila No akurat nie usmiech.gif córka sobie smacznie śpi obok mnie i podjada mleko, a ja piszę z telefonu usmiech.gif X Masz się za tak wspaniale świadomą matkę a nie wiesz że ten telefon blisko głowy dziecka jest bardziej szkodliwy niż mleko modyfikowane-na które nie ma poważnych dowodów że tak jest?? Nie doczytałaś w jakimś pisemku pewnie dla kwok domowych i stąd ta niewiedza.

Gość gość
Ludomila! jak mozeesz isc na silownie i zostawic dziecko samo! wtedy maz karmi je mm? powinnas siedziec z dzieckiem! jestes wyrodna!!!!!!!!!!!

Gość gość
No akurat ciągle próbujesz trafić jaka jestem i co robie ale Ci nie wychodzi usmiech.gif Kiedyś taka byłam jak piszesz, calkiem niedawno, ale schudłam i dalej pracuje nad swoim cialem. 3 razy w tygodniu spędzam czas na siłowni i dbam o cialo........................O BOŻE! i zostawiasz dziecko wtedy??? A jak ono chce bliskości i Cię nie ma? Czy od tego nie siądzie mu psychika? Ja bym się bala na Twoim miejscu o to. Może ono wtedy płacze i co gorsza ktoś z kim jest pozwala mu płakać, bo nie jest mamusią, która głaszcze po główce. Ja bym nie wychodziła z domu na Twoim miejscu, to moze spaczyć twoją córkę.

Będę w stanie sie opanować bo od tego wlasbie jest matka. Po za tym po pierwsze trzeba nie doprowadzic dk sytuacji aby dziecko wybieglo na ulicę. Widocznie nie trzymalas dziecka odpowiednio.

Gość gość
Zawsze się zastanawiam jak wyglądają takie kobiety jak Ludmiła, kiedy czytam ich wypociny. I zawsze mam obraz rozlazłej baby, w rozciągniętych ciuchach, o tłustej cerze i w tłustych włosach. Ale Ludmiła zaraz zaprzeczy, jak z tym TV. Co pewnie jesteś laska, co? x Hehe, dokładnie, taki obraz mam przed oczyma:) Rozmiar 44, wyciągnięty dres upaprany zupką, kupką i mlekiem, włosy, które z rok fryzjera nie widziały a z tydzień szamponu i grzebienia:) Siłownia???????? Kochana, jak to? Opuszczasz swoje dziecko aby zrobić coś dla siebie i dla własnej przyjemności??? No to nie mam pytań, ale z Ciebie wyrodna matka!!! ------------------------------ Ludmiłko, więcej luzu:)

Gość gość
ty jajasiewypowiem, gdzie cie wyzwalam? majaczysz :)

Gość gość
kup smycz, przyda Ci sie bo nie ogarniesz

Corka jest pod opieką męża które ma takie samo zdanie odnośnie wychowania co ja. A oświecę Was, corka jada tez posilki stale i nie pije mleka co godzinę.

Gość gość
w poniedziałek biore wolne , będe leżec cały dzień ,a dziecko idzie do żłobka- jak to w Twojej ocenie sie prezentuje ?

Gość gość
Ludomila No akurat nie usmiech.gif córka sobie smacznie śpi obok mnie i podjada mleko, a ja piszę z telefonu usmiech.gif X Masz się za tak wspaniale świadomą matkę a nie wiesz że ten telefon blisko głowy dziecka jest bardziej szkodliwy niż mleko modyfikowane-na które nie ma poważnych dowodów że tak jest?? Nie doczytałaś w jakimś pisemku pewnie dla kwok domowych i stąd ta niewiedza. No Ludomilka odpowiedz

Gość gość
Corka jest pod opieką męża które ma takie samo zdanie odnośnie wychowania co ja. A oświecę Was, corka jada tez posilki stale i nie pije mleka co godzinę.................Ale tatuś cycusia nie poda prawda? Pewnie jest wyrodny, to dlatego.

Gość gość
Nie pije mleka co godzine? Nie ma stalych por karmienia? Glodzisz je! jestes wyrodna

Gość jajasiewypowiem
[zgłoś do usunięcia] Qazwsxedcrfvtgbyhnujmikolp jajasiewypowiem, znowu Ty? w każdym watku te Twoje wymiociny!! X masz rozdwojenie jaźni?

Gość gość
A jak jej się chce mleczka z cycusia a mamusia wygibasy na siłce wyczynia to nie wyrodna? Wstydź się Ludomiło. Dziecko w potrzebie a Ty o swoim ciele myślisz.

Gość gość
Dajcie spokój to gówniara która tak naprawdę debiutuje jako matka, nie ma zadnego doświadczenia. Czekaja ja bunt dwulatka uciekanie wymuszanie itp. wtedy niech zaciska zęby i przeprasza za te wypociny

Gość gość
jaka patologia to Ludomila!! Urodzić dziecko w takim młodym wieku? Wpadła biedaczka i teraz na wszystkich się wyżywa, bo nie wyszalała się i nie pożyła

Gość gość
llkjlk

Gość gość
ja bym jeszcze dodała ,że wyrodna matka to taka co idzie do pracy a zostawia paromiesieczne dziecko w żłobie zamiast pognać męza, konkubenta do roboty

Gość gość
Fuu już widzę jak jej na siłowni cieknie po cycach aż do podłogi i te flaki jej latają między sprzętem, a innymi osobami. Bleeh.