Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Perfumy dla żony proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość
dziewczyny mają rację, kup jej bon prezentowy sama sobie wybierze zapach

Gość znawczyni wszelaka
ja lubie chanel 5, coco chanel edt, opium, poisony i to dla mnie jest klasyka :) żadne tam słodziaki :P light blue na mnie sie kisi feee

Gość gość
najlepiej Autorze poszukaj w internecie nazw jej perfum tych które stoją w łazience i zobacz co to za elementy. Np. Omnia Amethyste: Nuty zapachowe: kwiat irysa, bułgarska róża, różowy grejpfrut, heliotrop, soki z zielonych roślin, słoneczne drewno. NOA: nie mogę znaleźć listy elementów zapachu, ale idź i powąchaj zobaczysz czy to pasuje do Twojej żony. ALE UWAGA Noa ma bardzo specyficzny zapach "głowy" - taki pieprzowy. (pierwszy zapach który czujesz). Dopiero po kilku minutach czuć piękny, delikatny zapach, więc najlepiej testując psiknij na papierek, pooglądaj inne i dopiero powąchaj i zdecyduj.

Gość gość
Chanel n5 jest bardzo specyficzne, duszące i pudrowe. ta Pani od BVLGARI i Cacharel widzę, ze się na lekkich zna. ja lubie ciężkie i słodkie, dlatego ciężko mi coś doradzić. i są uniwersalne zapachy - na pewno więcej kobiet używa tej Euphorii niż Hypnotic Poison. ale dla pani żony odpadają, bo słodkie :) pozdrawiamy Cię Pawle! powodzenia 🖐️

Gość gość
jutro biegnę wąchać mam nadzieje ze wyjde trzeżwo myślący z tych oparów jak nic nie wybiorę to rzeczywiście zdecyduję sie na bon całusy za podpowiedż

Gość noffa na kafe
cloe

Gość gość
Qazwsxedcrfvtgbyhnujmikolp ---- znam się, bo kocham perfumy ;D mam ich tyle, że nie mogę ich do końca zużyć! :D z delikatnych jeszcze Grace (czy coś takiego, fioletowa buteleczka z pompką) z Oriflame, ale to nie luksusowe ;D

Gość NOA Cacharela
No właśnie Chloe nie cierpię, nie wiem czemu, znaczy wiem - znienawidzona współlokatorka ich używała ;D ale Chloe są słodkie ;P

Gość gość
ja też się znam i też je kocham i też mam litry :D ale zupełnie inne zapachy niż Ty :)

Gość gość
Ja polecam i uwielbiam Hugo Boss- Women Red sa super i na lato i na zime, takie dynamiczne,lekkie- wszystkim sie bardzo podobaja Na lato uzywam Dolce Gabbana- Light Blue, albo Moshino-Love Love ale to sa lekkie,świeze.... Na jesień, zime polecam Dior- Miss Dior

Gość NOA Cacharela
Bo wiesz, ja generalnie nie lubię bardzo słodkich (od Flory Gucciego (dobrze pamiętam że Gucciego?) aż mi niedobrze...) ale trochę słodkie, kwiatowe, np. Guerlain - Idylla, Bvlgari - Rose Essentielle, albo Bruno Banani z tych tańszych, to tak, lubię, jeszcze zależy od dnia :)

Gość NOA Cacharela
z kolei czasami w ogóle mam chęć na coś kompletnie innego i idę w drzewo sandałowe - np. Boyfriend (ale to tylko tymczasowo bo dostałam od kolegi ze Stanów, w Europie tego nie ma a w US już wycofane ;()

Gość gość
chanel chance takie rózowe opakowanie bardzo piękne!!!

Gość NOA Cacharela
a tak zgadzam się co do Chanel Chance! I Cerutti ;)

Gość gość
o, Cerutti i fest drogie nie jest, a ładne i uniwersalne :)

Gość Norwegia Norwegia
channel numer 5 jeszcze gorsze od code armani-strasznie smierdzace, duszące ohydstwo dla starych bab. za darmo bym tego nie chciała. to już prędzej jakas zielona herbate jak lubi swieze zapachy, na pewno nie chanel

Gość gość
No to pisalam Aqua Allegoria zielona herbata albo mandarynka :)

Gość gość
Mnie się bardzo podobają i szczerze polecam delikatne kwiatowe zapachy jak np. Gucci Flora Gardenia czy Prada Candy Florale, w okazyjnej cenie znalazłam je na perfumeriawiki, warto tam zajrzeć :)

Gość gość
oby nie z avonu ani oriflamu, tandeta i uczulają, mnóstwo szkodliwej chemii

Gość Cinek85
Stawiałbym na dobre marki- trwałość i dobry zapach to podstawa. Ostatnio na rocznice ślubu podarowałem swojej kochanej żonie perfumy Paco Rabanne, były akurat w dobrej cenie na http://www.edp24.pl/

Gość gość
Ładne delikatne i niesłodkie to na pewno mogę polecić Versace-Crystal Noir oraz lekko cytrusowe Carolina Herrera-Good Girl. Oba kupuję na zapachowiec.pl i jestem bardzo zadowolona :)