Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Perfumy dla żony proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

witam chciałbym kupić żonie perfumy do tej pory nie miała oryginalnych nie wiem tylko jakie wybrać bardzo proszę o pomoc drogie panie żona nie lubi słodkich zapachów dziekuje Paweł

Gość gość
BVLGARI Omnia Crystalline - uwielbiam i doradzam, jest lekki i elegancki

Gość gość
fajne sa takie zestawy z mini buteleczkami roznych perfum np Diora

Gość gość
Coco Chanel Noir - są cudowne.

Gość gość
Ciężko doradzić w sprawie perfum bo to sprawa bardzo indywidualna

Gość znawczyni wszelaka
a czego teraz używa?

Gość gość
podpusc kolezanke/sioste/mame zony, zeby sie dyskretnie dowiedziala perfumy tanie nie sa, szkoda wywalic pare stow na cos co sie nie spodoba

Gość gość
'dolce&gabbana light blue' najobrzydliwsze perfumy jakie ktos mogl stworzyc :O :O :O autorze idzdo lazienki czy gdzie ona trzyma te swoje podrobki i sprawdz czego uzywa, poszukamy oryginalnego odpowiednika

Gość gość
Aaaaa no i właśnie. Tu zaczyna się problem jak wyżej. Jednym coś śmierdzi a dla innych jest cudowne

Gość gość
zona uzywa kosmetyków z avonu miała rózne wody perfumowane ale chciałbym jej kupic co bardzej ekskluzywnego ostatnio widziałem u niej spotlight miała tez today tomorrow

Gość gość
Nie wiem ,czy dobrze robię myśląc o kupnie perfum dla mojej najdroższej..Czy dogodzę? Zawsze mi imponowała zapachami .Widzę,że stoją flakoniki z Dolce &Gabana, ma od lat,Celin Dion , Cool Water,Musk. Doradżcie ,inaczej zbłażnię się na całego.Ona wszystko ma,nie mam dużego pola do popisu,ale przy waszym wsparciu może trafię w jej gust.Dzięki

Gość gość
Najlepiej wybierz uniwersalne, piekne zapachy... Euphoria teraz jest na topie jak tamte jej pachną słodko albo Gucci by Gucci jak lubi ciężkie, słodkie i eleganckie może Diora - Miss Dior Cherie. Jaki zapach do niej pasuje? Jakim typem pachnie?

Gość Norwegia Norwegia
nie wiem jak inni ale ja najbardziej ze wszystkich lubie D&G 3 (L'imperatrice) albo Sunflowers albo bialy- (kwiatowy) albo zotly mocniejszy. nie sa tez jakos strasznie drogie-to znaczy nie az tak jak inne perfumy-około 150 złotych butelki 100 ml. dla faceta to ladny jest kalvin klein bialy-tez nie az tak drogi. natoisat najgprsze i zarazem najdroższe perfumy jakie kiedykolwiek miałam to CODE od Armani-straszne smierdzidlo od którego dostaje bolu glowy.

Gość gość
ja tez lubie avon today tomorrow always:)

Gość gość
tylko cokolwiek bedziesz kupowal, kupuj w perfumerii bo na allegro same podróby i jak kupisz z allegro to zona po raz kolejny nie bedzie miala orginalu, pamietaj tylko perfumeria

Gość gość
tylko cokolwiek bedziesz kupowal, kupuj w perfumerii bo na allegro same podróby i jak kupisz z allegro to zona po raz kolejny nie bedzie miala orginalu, pamietaj tylko perfumeria

Gość znawczyni wszelaka
najlepiej kup jej bon prezentowy do sephory lub douglasa wtedy będzie mogła sama wybrać sobię odrobinę luksusu , kasy nie dawaj bo jak to kobieta zawsze cos jest wazniesze od niej i wyda na rzeczy do domu albo dla dzieci :P

Gość gość
myślałem nad czymś lekkim jesli wiecie o co chodzi nie ma to być zapach bardzo słodki duszący wiem ze nie do konca moge trafić z wyborem ale zaryzykuje z wasza pomocą dzieki

Gość gość
polecam Douglas i Sephora :)ja mam inne typy, lubie Baby Doll, Parisienne, Hypnotic Poison, Aqua Allegoria... Ale to są konkretne zapachy z konkretnymi nutami. mówię ci, wybierz coś uniwersalnego, co babeczki na świecie lubią i jest popularne, tak na start. A następny raz pójdź z nią na rozeznanie, postoisz 30 minut w tej chmurze perfumowych oparów, zaćmi cię, a żona coś sobie upodoba, wybierze, ty podglądniesz i już będzie z głowy. Żebyś znał jeden zapach to później już resztę się wybierze bez kłopotu :)

Gość gość
no znając moją żone jak dam jej pieniądze kupi coś dla dziecka do domu tłumacząc ze sa wazniejsze priorytety dlatego zależy mi na tym by je kupić i sprawić jej niespodziankę

Gość gość
ten bon podarunkowy to też super pomysł!

Gość gość
No to powąchaj Aqua Allegoria zielona herbata, lekkie, ladne i porządne :) no i z tego co opisałeś to Dolce Gabbana Light Blue - piękny, klasyczny zapach i już. Jutro leć i wąchaj.

Gość gość
a co nalęzy do tych uniwersalnych zapachów które lubia babeczki na całym świecie dzieki

Gość gość
jak nie słodki i duszący to Euphoria odpada. Jeśli lekkie, to najlepszym zapachem który mi przychodzi do głowy jest NOA (klasyczna, biała) Cacharel'a. Ja też raczej nie lubię słodkich, duszących zapachów, ciężkich, i NOA jest idealna. Jak również moje ukochane, kwiatowe Omnia Amethyste (BVLGARI) - jest tez ładne Omnia Jasmine czy coś takiego

Wejdź do łazienki, sprawdź jakie perfumy żona ma na półce - na pewno łatwo rozpoznasz jej ulubione. Poszukaj tej nazwy i nr w necie, i będziesz wiedział, jaka to kompozycja zapachowa :)

Gość gość
31.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość a co nalęzy do tych uniwersalnych zapachów które lubia babeczki na całym świecie dzieki hm... chyba nie ma takich. Różne gusta, różne skojarzenia. Ale zawsze możesz iść w klasykę i kupić nieśmiertelne Chanel no.5

Gość gość
dzięki za pomoc pozdrawiam Paweł

Gość znawczyni wszelaka
dlatego kup jej bon do sephory lub douglasa tam nic dla dziecka nie kupi :P będzie mogła sobie wybrać, a perfum w ciemno nie polecam kupowac bo mozesz wydac 300 czy 500 zł i bedzie żona w kiblu psikać albo sie wkurzy ze tyle kasy na śmierdziucha :P