Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealne dzieci idealnych matek

Polecane posty

Gość gość
nie wiem dlaczego tyle ludzi uważa że nie można być niemal idealną matką? przecież to tak samo, jak w pracy, są też niemal idealni pracownicy, a w szkole ci co uczą się niemal idealnie, normalne to przecież :)

Gość gość
Toksyczna mądrze piszesz, w jakim wieku masz dzieci?

Gość gość
Toksyczna madrze piszesz, w jakim wieku masz dzieci?

Gość gość
byłam na spacerze z dzieckiem dziecko wpadło w histerie bo chciało iśc się pobawić z dziesmi na chodniku ktore wracały z szkoly one nie zatrzymały sie mala w ryk ludzie sie na mnie gapia jak na wariatke ja stoje czekam ''niby'' jak dziecko ma bunt i sie drze nie powinno sie reagowa , ja czekam obok niech sie wyplącze jak cos sie odezwe jest jeszcze gorzej wiec siedze cicho i patrze czy dziecko nic sobie nie zrobi zlego lub cos innego. dodam ze dziecko chcialo wrzucic kota sasiadow pod auto tragedia wocilysmy do domu histeria mala drze sie za siersciuchem cici cici i ze zmeczenia poszla spac a ja siedze na kafe i nastrajam sie na pobudke malej..... ( mama od córki myjcej nogi w nocniku)

Gość gość
ja niew jestem idealna. i nigdy tak o sobie nie myslalam. dre sie na dziecko.

Mnie ostatnio dosyć długo w domu nie bylo, maż bezproblemowo ogarniał stado, ale jak przyleciałam nacieszyliśmy się swoją osobą mimo tego nadal kontroli nie mogę nam nimi złapać. Totalnie sobie pozwalają na zbyt wiele i chyba znów trzeba zamienic się w "mame sierżant" bo jak się potrafią zachować arogancko czy beszczelnie to az sama jestem tym zdumiona jakie wredne i złośliwe się zrobiły .Do męża takie nie są, Przedzszkolak mi strajki urzadza o wszystko i o nic, szkolnej tez palma odbija z fochami i dąsami o byle co, nastolatka wszystkie rozumy świata pozjadała jaka to ona dorosła,kazda przestrogę czy umoralnianie traktuje z prychaniem i atakiem na jej autonomie. Calkowity rozpierdoolnik w ostatnim czasie mamy z sobą. Na odpowiednie tory trzeba poprzestawiać je ,bo tak być nie może. One są bee ,wiec i ja te jestem bee