Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostre pulsujące kłucia w dole macicy 12 tydzień ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam was dziewczyny. Jestem w 12 t,c i od kilku dni mam do kilkunastu lub więcej na dzień takich ostrych ukłuć w dole macicy , martwi mnie to choć martwić podobno powinny jedynie regularne bardzo bolesne bóle skurczowe. Czy wy miewałyście takie bolesne ukłucia? Dziewczyny piszą często że miewają je w pochwie na początku ciąży lub pod koniec ale to są kłucia maciczne. Muszę dodać że leczę antybiotykiem zapalenie pęcherza ale sam pęcherz mnie nie boli , jedynym objawem było palenie w cewce poczowej i bakterie w moczu.

Gość gość
miało być w cewce moczowej

Gość gość
mogą być różne przyczyny. Może macica się rozszerza, rośnie i przez to te bóle (też tak miałam szczególnie w pierwszej ciąży). Może to być pęcherz moczowy, skoro piszesz, ze masz go chory. Przyczyn moze być wiele. Najlepiej gdyby Cię zbadał lekarz

Gość gość
też miałam takie ostre bóle na początku ciąży, nic mi dolegało, więc najprawdopodobniej były one spowodowane rozciągającą się macicą. Moje koleżanki nic takiego nie misły, więc też byłam zmartwiona. Mimo, iż lekarz powiedział że to normalne.