Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rob0763

Żona zostawiła mnie z dnia na dzień, teraz chce wrócić... Co robić?

Polecane posty

Gość gość
18.05,komu odpowiadasz i radzisz ? autorowi z 2014 roku?!

Gość gość
Maz ze mna nie sypia odkad urodzilo nam sie dziecko, probowalam rozmawiac, popadlam w kompleksy, chociaz jestem zadbana, atrakcyjna i figure mam nienaganną, jednak brak seksu w malzenstwie przytlaczalo mnie na tyle, ze zaczelam szukac kochanka, bylo ich kilku, z jednym romans trwa do dzis i dobrze nam razem, nie tylko w lozku. Gdyby nie dziecko to odeszlabym od męża, jednak syn kocha tatę a tata jego i z pozoru jestesmy szczesliwą rodzina. Nie chcialabym burzyć tego szczęścia synowi. Gdyby jednak nie dziecko to ani chwili bym sie nie zastanawiala. Do czego zmierzam. Nie zostawilabym męża nawet zabierając dziecko bo nie chcialabym rozstania ojca z synem a co dopiero zostawic męża i dziecko i odejac do kochanka. Mozna mnie nazwac k***a bo zdradzam męża, swoje powody mam. Ale jak mozna zostawic swoje dzieci? To juz czyste s*******nstwo. Nie walczylabym a kontakt z taka matka ukrocila do minimum. Juz raz pokazala jak "kocha" dzieci i jakie sa dla niej ważne :-o

Gość gość
a moze dlatego ze go nie pociagasz? Nie lepiej bylo mu o tym powiedziec moze on tez by sobie znalazl kochanka

Gość gość
Do goscia wyzej. Ja mu nie bronie miec kochanki czy kochanka :D to akurat mnie najmniej interesuje.

Gość gość
Moja zrobiła dokładnie to samo, i też chciała wrócić bo ja koleś i olałaś i tylko dlatego,rozwód z jej winy dzieci są ze mną ona płaci alimenty, poznałem cudowną kobietę i tworzymy rodzinę.

Gość gość
Moja zrobiła dokładnie to samo, i też chciała wrócić bo ja koleś i olałaś i tylko dlatego,rozwód z jej winy dzieci są ze mną ona płaci alimenty, poznałem cudowną kobietę i tworzymy rodzinę. x co zrobiles ze wygrales alimenty i sprawe? jakie dowody? myslalem ze nawet w takich sytuacjach kobieta bierze dzieci i facet placi alimenty.. rozwin jak to sie potoczylo i jakie kroki podjales?