Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet najpierw rozrabia a teraz placze

Polecane posty

", ale tez moze taka jego natura i taki juz pozostanie. " $$$ Pozostanie taki:(... tak długo jak mu na to pozwolisz;jeśli postawisz wyraźne granice,to są dwie opcje:albo się zmieni,tak żeby dostosować się do Twoich wymagań;albo odejdzie, bo nie będzie się już mógł dłużej żywić Twoją energią.

Gość gość
Rozstawalismy sie z i wracalismy do siebie pare razy wlasnie po ostatnim rozstaniu przez miesiac sie nie widzielismy, czasami jakis sms, pisal ze chce sie spotkac , blagal wlasnie o ostatnia szanse jak narazie jest ok. poza tym ze jest lasy na pieniadze...

Gość gość
A w tym czasie wielu porządnych chłopaków i mężczyzn jest samotnych albo szukających nadal swojej pierwszej dziewczyny

Gość gość
tak poznalam jednego rozwodnika z dzieckiem , babiarz jeden.. - nie dziekuje :D :D

Gość gość
On uwaza ze z nim wszystko w porzadku, ze to ze mna jest cos nie tak , bo ja wiecznie sie czegos czepiam , stad te klotnie , zwlaszcza o pieniadze , ze jestem egoistka i materialistka, ale jak on juz kilka razy sie cial i chcial z soba skonczyc no bo go zostawilam to to jest normalne zachowanie tak ? i wszyscy tak robia ?? no super..

Gość Selena_91
ja narazie postanowilam wstrzymac się do czerwca. Zobacze, co bedzie jak nie bede mogla bez niego zyc, a On się zmieni, to wróce i wyjdziemy na prostą, a jak nie to nie wróce i ch*j :)

Gość gość
a czemu do czerwca ? i myslisz ze on sie zmieni ??? hmm moj z poczatku to jak sie zmienial to tak , byl milusi przez ok. 2 tyg a potem zdarzaly sie podobne sytuacje ktore juz kiedys mialy miejsce podobno cos co zdarzylo sie drugi raz zdarzy sie i trzeci i czwarty i kazdy nastepny tak przez dwa lata to nie widzialam zeby sie faktycznie zmienil, dopiero teraz zauwazam ze cos z soba robi, moze faktycznie chce mi udowodnic ze potrafi byc lepszy, fakt ze powiedzial kiedys ze zasluguje na wszystko co najlepsze ale to czemu byl wczesniej takim bydlakiem :(

Gość Selena_91
uważam, że pięć miesięcy to dobry czas, by sprawdzić, co bedzie. Przylece do Pl i zobacze, jak mnie nie oczaruje wrócę do UK.

Gość gość
hahaha no ciekawe co bedzie w czerwcu :D

Gość gość
gorzej jak on sie zmieni przypuscmy na te pare miesiecy , bo uzna np. ze juz cie zdobyl, i ze juz nie musi sie wysilac a potem znowu bedzie robil co chcial..

Gość Selena_91
własnie problem w tym, że juz sie rozstawalismy i znow było to samo za jakis czas, ale zazwyzaj wracalam po tygodniu, dwóch a teraz chce kilku miesiecy, wiem ze ludzie sie zmieniaja, ale bardzo musza tego chciec...

Gość gość
no to prawda, trzeba chciec, co jesli taka ich natura i sie nie zmienia, ? tak jak ty zmienilabys sie teraz ?? mi starsze kobiety mowily - faceci sie nie zmieniaja..

Gość gość
mnie naprawde ten moj zastanawia - kupil kiedys dla nas serduszko na ktorym jest napis - kocham cie bardziej niz wczoraj ale mniej niz jutro " - jedna polowke mam ja , druga on to bardzo mily gest z jego strony, bardzo romantyczne, moze faktycznie mnie kocha, tylko trzeba tez go odpowiednio nakierowac i sobie wychowac.. sama juz nie wiem, krecka dostaje bo tak sobie myslalam dzis ze on na zyciowego partnera to sie nie nadaje :(

Gość rocznik1986
bylem taki przyznaje.. ale ty bylaś k***ą, materialistką i egoistką która zdradzała - wszyscy z twojej miescinki i z okolic o tym wiedzieli i wiedzą jakim jestes k*********m. a teraz co ? poznalem milą ,ładną, inteligentną dziewczyne i dla niej jestem zupełnie inny.. i ani troche zazdrosny. dlaczego ? dlatego ze jestes najgorszym typem kobiety z możliwych - nikt cie nie bedzie nigdy szanował po takich akcjach jakie mi robilaś. teraz wiem ze to byla twoja wina bo z nią nie mam takich problemow. zadnych konfilktów z nia nie mialem odkąd ją poznałem. do pięt jej nie dorastasz pod zadnym wzgledem. pozdrawiam J :)

Gość gość
bardzo duzo jest takich cweli, chamy bydlaki prostaki zerujacy na kobieach swoich..

Gość gość
" bylam zolza , jedza , zlosliwa , nie mila a wiesz dlaczego ? bo ty byles chamem, egoista, damskim bokserem ,cholernym narcyzem - dla takiego warto byc kochana ???

Gość gość
nie jedna dziewczyna byla mila dla kolesia ktory mial ja gdzies.. dla facetoa nie warto sie starac bo i tak predzej czy pozniej cie skrzywdzi

Gość gość
Selena na pewno wiesz ze dobrze robisz ???

Gość gość
Faceci zawsze rozrabiaja potem przepraszaja i tak w kolko a wy kobiety sie z nimi potem całe życie użerajcie :D

Gość gość
już się wypowiadają frustratki. Takich sobie wybieracie głupie pipki. Jak nie chcecie normalnego faceta to wasza strata!

Gość gość
taaa :D a ten normalny to pewnie noe dba o higiene, ani o wyglad dlayego nie ma powodzenia i taki biedny narzekac tylko umie ze zadna na niego nie chce spojrzec.. :D

Gość gość
gość taaa smiech.gif a ten normalny to pewnie noe dba o higiene, ani o wyglad dlayego nie ma powodzenia i taki biedny narzekac tylko umie ze zadna na niego nie chce spojrzec.. smiech.gif x Wmawiaj sobie dalej głupia kobieto zamiast przyznać się do błędu tylko nie narzekaj znów jakich to macie facetów bo same ich wybieracie!

Gość gość
ha :D :D n a szczescie od cwela sie uwolnilam wiec nie narzekam na nikogo:)

Gość gość
i sama widzisz "cwel " był w związku i z jakiegoś powodu go chciałaś a w tym czasie jakiś normalny facet był wolny.

Gość gość
to niech ten normalny sie ujawni :D

Gość Selena_91
nie wiem, czy dobrze robie, czas pokaże, co ma byc to bedzie....

Gość gość
ja postanowilam ze nie bede sie do niego odzywac dotarlo do mnie ze on byl ze mna dla kasy , bylo mu ze mna wygodnie moze na poczatku pokazac mi ze nie zalezy mu na pieniadzach , ale jak znam go 3 lata tak nic sie nie zmienil , wiec sie nie zmieni nie bede sie odzywac , niech sobie on robi co chce..