Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa klamczucha

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanko, bo cos sama nie moge sie odnalezc w sytuacji. Moja tesciowa caly czas tworzy alternatywna rzeczywistość na temat naszej rodziny tj. Syna, mnie i naszego dziecka. Dowiaduje sie od obcych ludzi min. ze np. Nasze dziecko jadlo nutramigen - pomimo ze nie mialo skazy bialkowej, a ja karmilam piersia rok, albo ze np. moje dziecko przez 5 godzin w brzuchu nie oddychalo bo odeszly mi wody, i dziecko bylo bez wod w zwiazku z tym nie moglo oddychac. Nie wiem jak ja mam na to reagować, co mam mowic ludziom, ktorzy zadaja mi jakies absurdalne pytania.

Gość gość
czy mi sie zdaje,czy dziś obchodzimy Dzień Teściowych ? taki wysyp topików...

Gość gość
jak to, co masz mowic? wielkie zdziwienie i absolutnie zaprzeczaj, powiedz, ze pierwsze slyszysz i czy to na pewno o tobie mowa?

Gość gość
powiedz: ach, odkad psychiatra zapisal mamusi te nowe leki, dziwnie sie zachowuje..

Gość gość
Reaguje, zaprzeczam ale ona chodzi i rozpowiada jakies kosmiczne bzdury, az nie nadazam z dementowaniem. Ja rozumiem ze ona musi miec jakis temat do plotek, no ale to jakis absurd dzien tesciowej to ja mam codziennie - zmeczona juz tym jestem

Gość gość
:D gościu 19.19 :D :D dokładnie tak !

Gość gość
ja mam tak od 13 lat rzeczywistość i rzeczywistość teściowej tyle że mnie to kosmicznie bawi ostatnio sąsiadka biegnie za mną i przerażona pyta gdzie ja tak co dzień wychodzę na co jej mówię do pracy a ona no ale ty jesteś na l4 od 5 tygodnia hmmm a ja w sumie nie byłam na l4 ani razu a termin się zbliża no więc kazałam jej skontaktować się z teściową ona wie lepiej :)

Gość gość
Ja osobiscie mam wrażenie ze ona jest nienormalna, kocham mojego meza bezgranicznie, ale nie jestem w stanie strawic tej kobiety, myslalam ze jej sie tak porobilo na starość, ale jak pytałam meza to on mowi ze zawsze tak bylo, ze matka wymyślala rozne rzeczy np ze sa zubozala szlachta itd. Ja nie rozumiem po co ona to robi.

Gość gość
tak z ciekawości zapytam...na starośc to wg ciebie jaki wiek? po 40 stce ?

Gość gość
zubożała szlachta :D you made my day.

Gość gość
ale ktoś ma dziś ubaw..zaklada kolejne topiki o teściowych ..a wy się jaracie

Gość gość
Moja tesciowa opowiadala o swojej rodzinie i mowila ze jedynaczka jest.. maz mi powiedzial ze jej rodzony brat jest jego chrzestnym.. razem z tesciem pokloceni sa ze wszystkimi !!! Poszlo i kase,majatek... cos strasznego

Gość gość
ehh zabawne, zubozala szlachta:) hehe