Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fasolka2013

Agroturystyka 1 wakacje z małym dzieckiem

Polecane posty

Gość Fasolka2013

Witam, Mamy zamiar z m. wyjechac na wakacje z naszym maluchem. Planujemy lipiec lub sierpień. To bedzie nasz pierwszy wyjazd z córką. Myslalam o czym spokojnym agroturystyka lub pensjonat. Mała będzie miała wtedy około 8 miesięcy.Chcemy jechac na mazury (bo mamy niedaleko). Mozecie cos polecić? Moze byłyście w jakimś fajnym pensjonacie lub domku i możecie mi coś polecic?

Gość gość
My też planujemy wyjazd z naszym maluchem w podobnym wieku, ale jak na razie w planach mamy góry. Aczkolwiek poczekam na jakieś wskazówki, może mi się bardziej spodobają mniej wysiłkowe wakacje :)

Gość gość
Ja polecam góry, ale świętokrzyskie.

Gość taka jedna panna anna
My byliśmy nad morzem, jak mały miał 2 miesiące. Było wspaniale, wybraliśmy Ustronie Morskie - jest spokojnie, a jednocześnie wszędzie blisko. Na Mazurach byłam daaawno, w Pieckach w gospodarstwie agroturystycznym. Nie wiem czy ono jeszcze istnieje, bo to było ładnych parę lat temu. Ogólnie całkiem przyjemnie, mała miejscowośc, ale niedaleko do trochę większego miasta - Mikołajki to ok 25km, Mrągowo ok 20 km. Fajnie było, ale nad wszystko uwielbiam morze.

Też myślalam o morzu, ale mazury mamy bliżej i szczerze to wole jeziora. A nad morze przed urodzeniem małej jeździlismy na Litewskie morze - zdecydowanie ładniej, czysciej i kulturalniej :)

Gość gość
Właśnie o świętokrzyskich myślimy (no wiem, może góry to zbyt szumna nazwa ;)). Ale tam mamy najbliżej, no i znamy fajne miejsce gdzie się można zatrzymać. Poza tym jest tam kilka atrakcji niechodzonych, co przy kilkumiesięcznym dziecku może być zbawienne :)

Gość gość
Ja ci polecam wyjazd na mazury,po co z dzieckiem tluc sie dalej.wybierz takie miejsce gdzie maluch bedzie mogl pobiegac po trawie ze zwierzakami.ja w tamtym roku bylam kolo Wegorzewa na Mazurach

Gość gość
Bardzo dużo terenu i atrakcji wszelakich jest w Ujeździe w parku edukacyjnym. Głównym punktem programu u nich są wielkie rzeźby małych organizmów – owadów bakterii wirusów. Ale poza tym to mają tyrolkę do zjazdów, ślizgawki, huśtawki, górę wspinaczkową, także dla szkrabów – miejsce i przyjemne i pożyteczne. Pełna lista bajerów jakie są na miejscu jest na mikrokosmos.edu.pl.