Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby od tego zależało czyjeś życie to zrobiłabyś to

Polecane posty

Gość gość

Sopot, wracasz wieczorem z imprezy, nagle widzisz jak wielki jadowity wąż, który uciekł ze sklepu zoologicznego, kąsa prosto w czubek penisa pewnego mężczyznę przechadzającego się w stroju kąpielowym po plaży, po czym odpełza w nieznanym kierunku. Facet kładzie się i leży bez ruchu odurzony przez jad. Wokoło nie ma zupełnie nikogo prócz Ciebie. Dzwonisz na pogotowie ale oni dojadą dopiero za 15 min. Bardzo prawdopodobne że mężczyzna może tyle czasu nie przeżyć. Jedynym ratunkiem dla niego jest wyssanie z penisa jadu nim trucizna rozprzestrzeni się po układzie krwionośnym. Czy dla uratowania jego życia zdecydowałabyś się wyssać jad z penisa?

Gość gość
up

Gość gość
up up

Gość gość
up up up

Gość gość
nie :D

Gość gość
ale uratowałabyś mu życie

Gość gość
Po pierwsze w POlscejadowite węże sa tylko w BIeszczadach Po drugie co mnie obchodzi obcy facet na płazy Po trzecie zawsze można Wacka amputowac zamiast wysysac

Gość gość
Nudne i już było. A ty idź se zwał zamiast nas nudzić swoimi oralnymi fantazjami Niektórzy maja a inni moga tylko fantazjowac

Gość gość
Ad.1. Wąż jest egzotyczny, uciekł ze sklepu zoologicznego Ad.2. Według prawa mamy obowiązek pomagać rannym Ad.3. Amputacja nie pomoże gdyż jeśli nie zabierzesz się do ssania mężczyzna w przeciągu 5 minut umrze ze względu na rozprzestrzenianie się jadu po układzie krwionośnym, konsekwencją czego będzie śmierć w ogromnych cierpieniach.

Gość gość
Ad.1. Wąż jest egzotyczny, uciekł ze sklepu zoologicznego Ad.2. Według prawa mamy obowiązek pomagać rannym Ad.3. Amputacja nie pomoże gdyż jeśli nie zabierzesz się do ssania mężczyzna w przeciągu 5 minut umrze ze względu na rozprzestrzenianie się jadu po układzie krwionośnym, konsekwencją czego będzie śmierć w ogromnych cierpieniach.

Gość gość
Dziewczyny od tego zależy ludzkie życie !

Gość gość
a co on z golym wacusiem po plazy latał ?

Gość gość
Wg prawa nasz obowiązek udzielić pomocy, owszem ale gdy jesteś świadkiem lub sprawca wypadku drogowego Nie dotyczy węży egzotycznych na płazy A teraz spadaj, no chyba ze znajdziesz paragraf i udowodnisz ze nie mam racji

Gość gość
miał obcisły strój kąpielowy i tak się stało że wąż ukąsił w samą żołądź penisa B==========D

Gość gość
ja sama nigdy w nocy nie wracam tylko z jakimś facetem więc pewnie on by musiał wyssać jad :D

Gość gość
Ale wg opisanej sytuacji to byłabyś świadkiem, więc masz taki obowiązek. Jeśli nie udzielisz mu pomocy to będziesz mieć jego życie na sumieniu. Pozatym nikogo nie ma więc nie byłoby świadków jak mu wysysasz

Gość gość
a co mnie obchodzi jakiś facet ?

Gość gość
a jakiś facet to nie taki sam człowiek jak ty koleżanko?

Gość gość
ja bym mu ten jad wyssała a on by mnie podał na policję za g****** nie dziękuję :D

Gość gość
Gdyby jakąś dziewczynę ten paskudny wąż w pipkę ukąsił to bym jej ten jad wyssał

Gość gość
Uwierz mi żaden mężczyzna za to by cię na psiarnię nie sprzedał ;)

Gość gość
g******** nie wiem czemu to wykropkowalo

Gość autorrka tematu
zawołam kogoś innego:-P najlepiej faceta:-P

Gość stop politycznej prowokacji
PO pierwsze Nie ma obowiązku udzielać pomocy, gdyby to zagrażało życiu osoy udzielającej. PO drugie gdybyś miała choć małą rankę wargi/języka to jad dostałby się edo twojego organizmu PO trzecie naukowo udowidniono, że takie wysysanie jadu węża nic nie daje

Gość kurwinowiec
w Bieszcadach nie ma żadnych jadowitych węży, tobie się popier​doliło z wężem Eskulapa, jedynym w POlsce występującym dusicielem (jednak nie jest on groźny dla dorosłego człowieka). Faktycznie jest on tylko w Bieszczadach. Jedynymi jadowitymi wężami w Polsce są żmije zygzakowate, jednak ich jad dla dorosłego człowieka nie jest śmiertelny, jeżeli ten człowiek nie jest uczulony na jad. To tak jak na jednych działa użądlenie pszczoły, na innych nie. A żmije zygzakowate zamieszkują przede wszystkim północ kraju, tereny bagniste, lasy, niziny, rzeki, rozlewiska. Widziałem kilka w życiu żmij. Widziałem też gniazdo zaskrońców (duże skur​wiele były, większe od żmij, i w dodatku widziałem jak pływały w wodzie, można się przerazić w pierwszym momencie), które mogą co najwyżej poszczypać w rękę i w ramach obrony wydać cuchnący odór. Z wężami w Polsce jest dobrze.

Gość gość
Morland gdybyś nie wyssała to by umarł, więc siłą rzeczy miałabyś na sumieniu życie ludzkie

Gość gość
A dlaczego ten mężczyzna biega z penisem na wierzchu? Poza tym... wysysanie jadu "c***a" daje :)

skoro już był "otumaniony jadem" to wysysanie nawet z ręki nie miałoby sensu. Poza tym nie miałabym nic na sumieniu bo to nie moja wina, że coś go użarło.

Gość gość
NIE Ale to tylko do dziewczyn pytanie? A co zrobił by facet, wyssał by czy nie?