Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby od tego zależało czyjeś życie to zrobiłabyś to

Polecane posty

Gość gość 1723
A ustami nie! Nawet, gdyby to był śliczny kark młodego, pachnącego chłopca. Nie i już. Nie dałabym rady. Ja mam nawet kłopoty przy zwykłym badaniu stomatologicznym, nie mówiąc nawet o laryngologu. :(

Gość darek1987_
nie "leZba" tylko "leSba" naprawdę nie wiesz co to znaczy?pierwszy raz słyszysz to słowo?

Gość Pan Tomasz
Chirurg oczywiście. " osobiście to z krzykiem bym uciekła jak najdalej od tego ohydnego pełzającego g***a nienawidzę węży" Węża już nie ma na miejscu zdarzenia odpełzał w siną dal

Gość Pan Tomasz
Nie przemogłabyś się dla ocalenia ludzkiego życia?

Gość gość 1723
Darku, domyślam się, że jest to potoczna nazwa wyznawczyń Safony. Z tego świata jestem, a nie z jakiejś obcej planety. :D

Gość gość 1723
Jeżeli to mnie pytasz, to JA bym się przemogła, ale mój ośrodek wymiotny niestety nie. :D

Gość gość
trudno ale by żył chyba lepiej żyć bez penisa niż umrzeć z penisem :D

Gość Pan Tomasz
Mogłabyś zwymiotować i dopiero potem przystąpić do akcji ratowniczej

Gość gość
Jeśli jesteśmy świadkami wypadku NIE JESTEŚMY zobligowani aby robić komuś usta-usta bo: a) możemy się brzydzić jak ten ktoś jest zarzygany i jest to usprawiedliwione b) MOŻEMY SIĘ CZYMŚ ZARAZIĆ. A pierwszą i NAJWAŻNIEJSZĄ zasadą pierwszej pomocy jest NIENARAŻANIE samego siebie :). A więc ja nie wyssałabym bo bym się bala hiva, rzężączki i innych tego syfów. Zadzwoniłabym jedynie na pogotowie. I wiesz co? Nie mogłabym być oskarżona o nieudzielenie pierwszej pomocy :). Poza tym strasznie się śmieję z tego tematu :D :D :D

Gość Pan Tomasz
Trzymam w kieszeni jadowitą kobrę na wszelki wypadek a nuż się przyda. Chciałbym mieć choć raz ssanego penisa-żadna go do buzi nie wzięła ale ostatnio mój sąsiad Eustachy zaproponował mi taką formę rozrywki i chyba się skuszę bo trochę się boję tej kobry

Gość Pan Tomasz
"chyba lepiej żyć bez penisa niż umrzeć z penisem" Musiałabyś być mężczyzną by zrozumieć co znaczy dla nas penis. Lepiej possać niż odgryzać i skazać poszkodowanego na wykrwawienie, pogotowie nadjedzie dopiero za 15 min.

Gość Pan Tomasz
To z kobrą i Eustachym to podszyw oczywiście :D

Gość Pan Tomasz
penis jest ważniejszy niż życie hahahahaha mężczyźni :D

Gość gość 1723
A przecież możnaby chyba tego penisa zawiązać na supełek i wtedy jad nie pójdzie dalej?

Gość Pan Tomasz
żaden podszyw tylko taka dygresja

Gość Pan Tomasz
hahaha wyśmiewam ssssssssssię z mężczyzn bo tak na prawdę jestem jadowitym wężem ssssssssssssssssssssssss i ugryssssssssssssssę wassssssssssss w penisssssssssssssssssssssy

Gość Pan Tomasz
"Poza tym strasznie się śmieję z tego tematu". Śmiejesz się z faceta z Sopotu ukąszonego przez węża w czubek prącia? No cóż... Zasady są po to by je łamać, tylko ty, poszkodowany i czas który ucieka, jeżeli nie wyssasz to facet umiera, jeśli się przemożesz facet przeżyje

Gość Pan Tomasz
Nie podszywać się, przypominam że tu chodzi o ludzkie życie!

Gość karo_ lina_lina_karo
nie mam w zwyczaju ssać obcym mężczyzną penisów ,co najwyżej mogę ściągnąc gumkę z włosów i zrobić z niej opaskę uciskową

Gość gość
No cóż :D wygląda na to, ze by umarł jakbym to ja była osobą mającą mu pomóc :D Na szczęście wymagany w tym momencie jest tylko telefon na pogotowie :D

Gość Pan Tomasz
dobra żegnam wszystkich biere kobre i ide na plaże polować na samotnych panów,którym później będę mógł possać ich słodziusie wacusie . Każdy następny post to podszyw

Teraz się już nie podszyjecie z tymi kobrami pode mnie ;) Nie masz w zwyczaju ssać obcym mężczyzną. Ależ ja to rozumiem ale ten pan umrze jak mu nie possiesz zrozum to! Opaska uciskowa świetny pomysł jad się tak szybko nie rozprzestrzeni ale ssanie i tak będzie niezbędne

Gość gość
a tak poza tym czemu pytanie jest skierowane wyłącznie do kobiet? nie od dziś wiadomo, że samotnie przeważnie łażą mężczyźni czego potwierdzeniem jest ten pokąszony :D

Kieruje pytanie do pań bo oczywistym jest że Polacy to homofobi i nie pomogą poszkodowanemu, mimo że ssanie jego prącia w tym wypadku nie ma podtekstu erotycznego. Liczę na wrażliwość i odpowiedzialność społęczną ze strony kobiet

Gość darek1987_
20:12--ty naprawdę jesteś tępa czy udajesz?LeZba to facetka która podnieca się kobietami a brzydzi penisami.No i współczuję twojemu mężczyźnie że ma taką nie 100% kobietę.

widzę ,że trzeba zamknąc kobrę do klatki i samemu possać swego penisa. Myślicie ,źe kobra nie wypełźnie przez te pionowe pręty w klatce?