Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nevermama

dzieciory

Polecane posty

Gość gość
ale mózg masz rozkłapciały cokolwiek to znaczy i zwoje ci sie poluzowały .

Gość gość
a żeś teraz doje/bała hahahaha, uśmiałam się do łez. mąż wróci do żony grubej i zapasionej oczywiście bo kto mu brudne skarpety wybierze i schaba utucze. jak dla ciebie nie jest problemem, że twoj facet sobie pojdzie p****** i wroc***otem do ciebie to gratulacje kochana Nie pisała do ciebie kobieta ..

Gość nevermama
jestem bezpłodna bo mam podwiązane jajowody, żeby nie myśleć o bachorach... a wy zamiast tu siedzieć to idźcie do fryzjera albo kupcie sobie coś ładnego bo wam dupa do taboretu przyrosnie

Gość gość
hahaha podwiazane jajowody to nie bezplodnosc idiotko

Gość nevermama
moze nie bezplodnosc ale skuteczna medota zeby nie byc taka mamuska jak ty ! sama jestes idiotką

Gość gość
jak swiat swiatem madre kobiety mialy dzieci- od Marii Curie, poprzez Indire Ghandi do Margaret Thatcher, nie chceM i sie wymieniac. A gdyby gwiazom dzieci szkodzily na urode, to by ich po prostu nie mialy, mylisz,ze nie znaja antykoncepcji?

Gość gość
a kto ciebie splodzil ?

Gość nevermama
to jak jesteś facetem to tymbardziej gratuluje grubej żony : =) powinna poczytać, jaki z ciebie romeo. i powinna na kolanach dziekowac, że jak już podupczysz to do niej wrocisz

Gość gość
k***a jesteś tępa jak nic ,one siedzą na forum o ciąży dzieciach a ty bezpłodna ,bezdzietna z wyboru czy też nie .Co tutaj robisz ,jesteś taka pusta czy tylko udajesz ,ty idz do fryca ,na dyskę ,pokochaj sie facetem a nie siedź na takim forum bo się ośmieszasz ono ciebie nie dotyczy ,laska powinnaś życ jak jesteś taka wolna wyluzowana a nie powoli obumierać na forum dla matek ,mam nadzieje że w realu jesteś mądrzejsza i nie błaźnisz się tak jak tutaj i jeszcze tego nie pojęłaś .

Gość gość
Brawo,ze podwiazlas jajowody, glupi nie powinni sie rozmnazac,

Gość wifigdańsk
faceci odchodza do bezdzietnych? pierwsze słyszę... ja znam mnostwo przypadkow,ze faceci odchodzą do takich kobiet ktore moga i chcą miec dzieci bo takie kobiety sa dla nich w pełni wartosciowe a bezplodne z wyboru-wybrakowane, dla faceta priorytetem jest przekazanie genów.

Gość nevermama
zebrały się mamusie i atakują bo to ich jedyna rozrywka w życiu między jedną srajdą a drugą. no brawo brawo

Gość gość
19.58 "bezpłodna torba" odpadłam :P 10/10

Gość nevermama
torbą to wy jesteście na dzieciory hahah.

Gość gość
no autorko ty chyba masz tą samą rozrywkę atakowanie ,bo sama zaczęłaś . ale te kobiety mają jeszcze inne rozrywki ty natomiast nie .

Gość nevermama
właśnie widze jak rozrywki macie....

Gość gość
No i my widzimy jakie ty masz .

Gość gość
dajcie jej spokoj, baba, otacza sie glupimi kobietami , glupimi dziecmi, sama jest głupia, wiec mysli ze wszyscy sa tacy, bo innych nie zna. Bywaja takie, niech sobie pisze, co chce, jak jej z tym lepiej.

Gość gość
Ale dałyście się podpuścić dziewczyny jakiejś mendzie :)

Gość nevermama
ja nie czaje, że wszystkie tu się bronicie wzajemnie i swoich pociech wspaniałych a tak na prawde na kafe piszecie, że dziecko wpier/dol dostało bo siły nie macie, zamiast siedziec na kafe to idzcie sie nimi zająć . ja mam na to czas

Gość gość
rozumiem, ze matka cie lala jak juz sily nie miala stad ta wiedza? Hahaha zal mi cie autorko, matka musiala cie bardzo skrzywdzic

Gość gość
Jeju nie widzicie, że to żałosna staraczka? piękna, wspaniała tylko strasznie zgorzkniała :P

Gość nevermama
moja mama mnie nie skrzywdziła, wychowała mnie normalnie. a nie na poradach z forum hahaha.

Gość gość
ferie sie zaczęly?

nie rozumiem cie autroko. jedni chca miecdzieci, drudzy nie. odmienne zdanie od twojego to powod do wyzwisk? takie infantylne troche. albo jestes jeszcze bardzo mloda, albo moze "taki" typ czlowieka, ale mam nadzieje ze to tylko to pierwsze. moze kazdy niech robi co chce i po swojemu.

Gość nevermama
no zaczęły, a wam się kiedy zaczną? jak bachory pójdą na studia? :P

Gość gość
nevermama jesteś kotem :D

Gość nevermama
co, prosze?

Gość gość
autorko widac wlasnie jakie tymasz bujne zycie skoro wieczor spedzasz na kafe hehe... pomine fakt ze na obrazaniu ludzi. DNO DNA

Gość nevermama
czy aj powiedziałam, że mam bujne zycie, napisałam że ja mam czas zeby siedziec na kafe a wy zamiast tu przesiadywac*****sać pierdoły byście dzieciom tyłki umyły bo obsrane :)