Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nevermama

dzieciory

Polecane posty

Gość gość
dobrze ze ty nie jestes agresywna,oaza spokoju wrecz. bije od ciebie jakimis ostrymi zaburzeniami. to moze pochwal sie co teraz robi twoj men hmm? ups, a moze jestes samotna?

Gość nevermama
no strasznie się przejęłam.

Gość nevermama
a co was obchodzi co robi mój mąż ? na pewno nie siedzi na red/tube i nie oglada lasek ktorym,i nigdy nie bedziecie mamusie z roztepami :P

Gość gość
mamuchy krowuchy - i ty piszesz, że nikogo nie obrażasz? twoja mama też ma rozklapiochę i co? tata wolał bezdzietną? sama piszesz, że faceci wolą bezdzietne, a to jaka była twoja mama to nas nie obchodzi, bo w jednym wpisie tego się właśnie uczepiłaś, co tatuś sobie poszedł? potem zaczęłaś opowiadać jaka twoja mama fajna, a inne nie - o co Ci chodzi? i co tu robisz na ciążowym forum?

Gość nevermama
siedze tu i mam z was niezłą beke, bo myślałam, że plotki na temat kafemamusiek to przesadzone opowieści, ale widzę że wystarczy zapodać jakiś temat obrażający dzieciory albo rażący w wasze wielkie zady to wszystkie zgodnie atakujecie i bronicie swojego idealnego życia z gromadką dzieciaków :) akurat to, że moja mama rozstała się z moim tatą nie ma tu nic wspólnego bo jest szczęśliwa. i ja też jestem bo właśnie staram się o dzidziusia i mam nadzieje ze nie skoncze jak wy, z każdym problemem na forum :P

Gość goscq
Nastepna wieloletnia zgorzkniala staraczka, jestem mamusia,pracuje, nie mam rozstepow ,jestem szczupla,faceci mnie podrywaja mam wspanialego meza,dom,rodzine,prace,figure,wlosy , a ty czym sie popiszesz?pewnie bezplodna stara i brzydka krowa po drugiej stronie siedzi

Gość gość
raz piszesz, że są nienormalne bo siedzą na kafe, a za chwilę wyzywasz, bo są brzydkie, krowy z rozstępami ciekawe ile ta krowa co Ciebie wysrała miała rozstępów? że nie siedziała na kafe to już wiemy ale rodną krową z rozwaloną p***ą jest na pewno tak jak wszystkie kobiety które mają dzieci wg ciebie. pozdrów ją

Gość gość
skor siedzisz na kafe to znaczy ze cie olal. czy u kochanki? tez nie chce dzieci i wyzywa tych co maja?

Gość Autorka margines spoleczny
Mowilam, ze zazdrosci ta idiotka !!!!!!!!!!

Gość Autorka margines spoleczny
Dzieki bogu ze bezplodna,co za matka by z ciebie byla,chyba taka sama jak twoja,zalosna jestes.

Gość gość
pisalas ze masz podwiazane jajowody przeciez. ale jednak pasuje- staraczka. mysle ze po tym co wypisujesz szybko w ciaze nie zajdziesz karma wraca. o swoich tez bedziesz mowic per dzieciory? mowilam ze tatus mamusie kopnal w tlusty zad:) i po co bylo sie wypierac? moje kondolencje. widzisz, jakby byla bezdzietna to moze by sobie kogos znalazla ale nie z takich burakiem jak ty przy wielkiej rozklapioszce

Gość gość
Nie skończysz jak my? jesteś na dobrej drodze żeby skończyć nawet gorzej, bo O IRONIO siedzisz tu na kafe i wypisujesz prowo-bzdury, bez specjalnego powodu, to co będzie potem?! Plotki na temat kafeterianek? nie rozśmieszaj mnie 90% ludzi nie wie co to kafeteria, więc nie sciemniaj, że ot tak sobie tu napisałaś, bo jakieś głośnie na cały świat plotki chodzą. Żałosna istota z ciebie

Gość gość
niby jak twoja matka mogłaby siedzic na kafeterii, skoro wtedy jeszcze kafeterii nie bylo? Odrob matematyke, nauczy cie logicznego myslenia.

Gość nevermama
tak czy siak zamiast siedzieć z dzieckiem i czytać mu bajki na dobranoc siedzicie tutaj :)

Gość nevermama
dobrze ze tato nas zostawil bo molestowal mnie jak mialam 15 lat i nie bede miec dzieci bo moj maz pewnie zrobi to samo co on!!

Gość gość
dzieci o tej porze spia tępy zakuty łbie. moze twoja matka chlala jeszcze o tej porze a ty sie tarzalas do rana po dywanach ale normalne matki klada male dzieci spac o normalnej porze. to jak kiedy bedziesz miec tego bachora?

Gość nevermama
fajnie, że się ktoś podszywa, ale gadanie o tym że jednak chce miec dziecko to przesada. jak się już idiotko podszywasz to chociaż bardzo się postaraj hahaha bachora nie chche i nie bede miala. i nie jest to żadne prowo idiotkio

Gość gość3
"plotki na temat kafeterianek" hahaha tak tak już nawet w wiadomosciach i panoramie mówili, a jutro będzie w newsweeku :P swoją drogą ale masz towarzystwo, że plotkuje o kafeteriankach pewnie takie same dziunie kretynki jak ty i tak sobie opowiadacie podczas robienia różowych tipsików i wsiurskich pasemek na tlenionych łbach :P rozjaśniacz to już wam mózgi powypalał

Gość nevermama
o******* za paczkę skitelsów chętny ktoś?

Gość nevermama
no niezłe masz wyobrażenie o kobietach ktore nie chcha miec dzieci, jak nie wiesz blond pasemka i rozowe tipsy wyszly z mody, ale nie na twej wsi :)

Gość nevermama
ob/ciągam za paczkę skitelsów chętny ktoś?

Gość nevermama
dzieci do łóżka, mąż do burdelu a mamusia na kafe :*

Gość gggggggggggx
Idz pasztecie sie w/y/je/b/a/c tam twoje miejsce tepa sz/m/a/t/o, ty pewnie bylas wpada z przypadkowym fagasem w meskim kiblu na zabawie wiesniarskiej,pewnie tak twoja matke j/e/b/a/l ostro i w d/u/p/e,ze taki z/j/e/b jak ty na swiat przyszedl,wspolczuje gnido.

Gość gość
kobieto tluczesz ponad 2 godziny ten temat, nie szkoda ci energii? lepiej bajke poczytac, nawet sobie samej,

Gość nevermama
uuu ggggggg takich słów uczysz córeczke? :) no ładnie ładnie

Gość nevermama
ale z was dewoty hahaha

Gość gggggggggggx
Brudna s/u/k/a do komorki ja zamknac,loche bezwartosciowa,pewnie taki masz ryj rozjechany jak szop po zderzeniu z tirem.

Gość nevermama
ob/ciągam za paczkę skitelsów ale mogą być też lentilki

Gość gość
nevermama dzieci do łóżka, mąż do burdelu a mamusia na kafe :* XX dzieci nie ma , meza nie ma, a autorka na kafe:) Kurcze, co za los.

Gość nevermama
gggggggg za takie teksty banan się należy. do córki też mówisz "bezwartościowa locho", chyba tak bo z taki rodzicem nic wiecej nie wyrosnie