Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu wy tak zachwalacie pracę a te co nie pracują są gorsze

Polecane posty

Gość gość
ogromna wiekszosc kobiet pracujacych zarabia malo i tyra na podrzednym stanowisku- wiadomo z e czynia to tylko bo muszą

Gość gość
pracuje sie tylko z koniecznosci

Gość Madeleine76
Sama siebie z pracy nie zwolnie :)

Gość gość
praca to tragiczna koniecznosc

Gość gość
praca to tragiczna konieczność

Gość gość
bo trzeba cos jesc i placic rachunki

Gość gość
Ta, moja mama pracowała od razu po studiach z 10 lat, a potem trafiła na okres kiedy były masowe zwolnienia, chodziła tyle lat, kursy robiła, cuda niewidy i co? g***o, miała 34 lata ile sie nałaziła w poszukiwaniach, 34 lata chyba miała to ja wyśmiali powiedzieli taka stara baba roboty szuka a tu przecież dla młodych kobiet pracy nie ma, czego ona chce? tak ją traktowali, nawet do sklepu przyjąć nie chcieli chyba, ze na ścierę miała iśc po wyższych studiach. Rzuciła to w pi**u i nie pracuje dalej bo przecież za stara byłą jak miała 30 to teraz jak ma 50 też jest za stara nie?

Gość gość
kobiety powszechnie -pracuja na umowach smieciowych lub na czarno, albo kaze im sie otworzyc dzialanosc gospodarcza z a grosze, w bezplatnych nadgodzinach , bez zabezpieczeń- po paru miesiacach mozna zostaac wywalonym jak smiec

Gość gość
patrze ze tu sie udziela jakiś nieudacznik co to go wywalili na zbity pysk co nic nie umiał robic.

Gość Madeleine76
Sa rozne sytuacje w zyciu my chyba nie dyskutujemy o takich przykrych przypadkach jaki spotkal twoja mame wiec twoj argument za tym ze lepiej nie pracowac jest nie na miejscu

Gość gość
tak kupi rogala i czuje się kobieco :P jakie idiotki tu siedzą z************e w pocie czoła ide spać

Gość Madeleine76
Ja jestem chiropata , zaczynalam od podnajecia jednego gabinetu a teraz wynajmuje caly kompleks 8 gabinetow z recepcja , mala klinika sie z tego zrobila i pracuje z fajnymi ludzmi

Gość gość
Znów ten idiotyczny temat. najpierw wałkowały czy wolicie być paniami domu czy pracować-coś w tym stylu, teraz to. Czy lepiej byc zamężną czy panną, czy lepiej byc hetero czy lesbą, czy lepiej byc matką czy bezdzietną- kiedy w koncu ludzie zrozumieją, że są to indywidualne wybory i żadna odpowiedź nie usatysfakcjonuje osoby, która mysli inaczej. jedna napisze, że kocha swoją prace, druga, że lepiej siedzieć w domu i tak w kółko-i temat dobił do 7 stron. Nudy!

Gość Madeleine76
A ty pierzesz brudne gacie staremu za 'miske ryzu'i czujesz sie........ No wlasnie jak?

Gość gość
w chinach nie jesteśmy :P idiotko k***wska

Gość gość
Pracusie torebki na jutro spakowane do roboty? ? ? hehe i wygodne buciki do tuptania przez 8 godzin?

Gość gość
A ty pierzesz brudne gacie staremu za 'miske ryzu'i czujesz sie........ No wlasnie jak? A Ty zarabiasz 1200 nie masz czasu sie wysrac po za pracą.....jak się czujesz?

Gość gość
Lepiej prac gacie męzowi niż poniżać się pracując za grosze u jakiegoś dziada i z wypłaty kupować sam ryż

Gość gość
mopy naszykowane na jutro? tylko szybko bo mezus wraca z pracy i jak zobaczy uj***** podloge to nie da wam na waciki!

Gość gość
e tam,ja nie pracuję mam luz bluz robię co i kiedy chcę, rano wstanę ugotuję obiad,jak mi smutno zabieram córę na zakupy między ludzi, idę do znajomych, cieszę się życiem, mąż zarabia sporo,ja mogę pójść sobie na spokojnie do kosmetyczki,fryzjera nie myśleć kiedy będę miała czas bo praca itp itd,później spotkam się ze znajomą która ma dzieci i pracuje i ciągle jęczy jaj jej źle i jaka jest zmęczona bo choć jej mąż zarabia też dosyć sporo to ona musi do pracy iść bo to WSTYD siedzieć w domu.

Gość gość
To straszne ze nie można normalnie pogadać na różne tematy, powymieniać poglądy bo od razu ktoś się czuje lepszy od kogoś.

Gość gość
Moja znajoma tez pracuje i narzeka ale ze nie wstyd tylko ze jej dzieci matki nie mają bo ona wiecznie w pracy a mąz każe z*********ć to co ma zrobić????

Gość gość
tak pani sprżatająca mój dom już przyszykowała sobie sprzęt do pracy a ja ide się relaksować a ty połóż się spać,żebyś na jutro na 6 do roboty nie zaspała bo szef Cie op******i :)

Gość gość
Jestem pewna, że ten gość- p***b, bo inaczej nie da się go nazwać czuje się jednak usatysfakcjonowany. W tamtym temacie też jakaś zupełnie debilna baba (prawdopodobnie, choć mógł być to znudzony mężczyzna) ciagle wypisywała: praca to smutna konieczność itd Prawdopodobnie temat umarł to gość- żenada przeniósł się tutaj. a może i sam temat stworzył. a ja was uprzedzam- dyskusja z tym czymś nie ma sensu, zawsze podbija wątki żeby temat żył, a i tak każdy argument skomentuje na końcu: praca to tragiczna konieczność, kobiety są wykorzystywane itd. Jako pełnowartościowa kobieta, która w swoim życiu pracowała, bo : musiała- był taki etap; bo chciała- tez miałam taki etap, kochałam swoja pracę i lubiłam pracować oraz kobieta, która teraz akurat zajmuje się prowadzeniem domu- bo to mój wybór - mówię dość tym głupotą. Takie tematy są obraźliwe dla nas kobiet, bo jak taka głupia kwoka wypisuje bzdury, że praca to to i tamto rzygać się chce i wstyd że takie baby chodzą po świecie i przynoszą wstyd naszej płci! Ten "gość" wie o czym mówię, bo śledziłam jego wcześniejsze poczynania. Mam nadzieję, że tylko prowokuje, bo jeśli jest kobietą i mysli tak jak piszę to ja napiszę jedno: żal!!!

Gość gość
zmienić męza na bogatszego :P zreszta większoś bab z kafee co tu tak jadą na niepracujące musza z*********ć bo męzowie je zmuszają piszą tu o samorealizacji.........

Gość gość
otóz to my jestesmy kobietami i nie wazne czy zostajemy w domu czy pracujemy ale powinnyśmy sie solidaryzowac a nie obrażac.

Gość gość
Prawda jest taka, ze ludzie pracujacy głównie narzekają, jutro do tej przeklętej roboty, kiedy to się w końcu skończy? jak urlop sie kończy to załamani sa a wy tutaj takie zdrowe, wypoczęte udajecie, ze wszystko gra hahaha, nei znam takich ludzi.

Gość gość
ale ten gość przynajmniej prawde pisze ,że praca to smutna konieczność

Gość gość
narzekaja wszyscy i Ci co pracuja i Ci co w domu siedza. Człowiekowi nie dogodzisz a co mówić kobiecie:)

Gość Madeleine76
A ty pierzesz brudne gacie staremu za 'miske ryzu'i czujesz sie........ No wlasnie jak? A Ty zarabiasz 1200 nie masz czasu sie wysrac po za pracą.....jak się czujesz? * A ty tak moze czytaj ze zrozumieniem co pisze , to nie boli :)