Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila111

Przyszłe mamy z Podlasia :) 2014

Polecane posty

Gość Mon27
Ja nie chce pierwsza :) wole jeszcze, zeby ktoras z Was mnie uspokoila ze jest wszystko okkk :D

Gość lila111
A czegos jeszcze nie masz ??? czy jestes zawrta i gotowa ???hiihi

Gość Mon27
Tak, u nas juz zdazyl sie zakurzyc tyle czasu stoi ;p

Gość CIĘŻARÓWKA_86
u mnie brak laktatora i stelaża pod wanienkę... w sumie to ja już mogę rodzić... :)

Gość Mon27
Niewiem, byłam dziś w aptece to dokupilam tantum rosa, jakies "super podpaski" zareklamowane w szkole rodzenia, i ... "enema" :D jesli wiecie o czym mowie :p

Gość CIĘŻARÓWKA_86
wiecie.. czasami już chciałabym mieć to za sobą, dodatkowo te wpisy wprawiają mnie w dodatkowy stres a to już na tym etapie niekoniecznie potrzebne

Gość CIĘŻARÓWKA_86
haha enema i u mnie już zakupiona

Gość Mon27
Laktatora i ja nie mam, bo nie wiem czy na pewno bedzie potrzebny, ale mysle jestem w miare przygotowana;) sklepy wszedzie blisko, ktos wyskoczy i dokupi co bedzie trzeba

Gość lila111
A mon27 jaki macie ??? A ja stelaza nie kupowalam i mysle ze jest to zbedne bo my stawialismy wanienke na toborety :) A co do tych wpisow to one wszystkie zarazone co pisza to sa zarazone z maja wiec moze nie bedzie tak zle bo zadna z nowego roku ktora tam rodzila nie wpisala sie :)

Gość CIĘŻARÓWKA_86
lila.. a Ty już przygotowana? :)

Gość lila111
JA enemy nie potrzebuje bo bedzie cc:)

Gość lila111
Ja tam juz z 3 tyg temu a moze i wiecej mialam wszystko :) tak mysle ze wszystko :)

Gość CIĘŻARÓWKA_86
lila.. Ty w kwestii zestawu enemy jesteś w komfortowej sytuacji ;)

Gość lila111
Napewno nam sie uda :) jakos to przetrwac :) A powiedzcie mi ustawiacie sie na porod naturalny tak ??

Gość Mon27
My mamy espiro gtx. Fajniutki i kolor bomba - czerwony.

Gość CIĘŻARÓWKA_86
lepiej wszystko mieć dopięte,, za pierwszym razem nawet torbę do szpitala to nie tak łatwo spakować ;)

Gość Mon27
Ja to chce naturalnie, mam nadzieje ze nie bedzie przeszkod :)

Gość CIĘŻARÓWKA_86
jeżeli wszystko będzie w jak najlepszym porzadku to ja bym chciała naturalnie, obawa zawsze jest, ale :)

Gość lila111
NO chyba ze zaczne wczesniej rodzic to moze bede tez potrzebowac :) JAk bede miala umowiony dzien cc to juz wieczorem lekka kolacja i pic tylko mozna do 12 w nocy a cc bedzie pewnie gdzies o 9-10 rano tak mysle tak mialam z pierwszym synem :) A potem po cc daja zupe rano na nastepny dzien i mozna sie napic wody i pamietam jak dzis jaka TA WODA BYLA PYSZNA !!! bo prawie dwa dni nic nie jadlam wiec woda smakowala !!!! mniam .....

Gość Mon27
ok babki spadam ja. Milego wieczorka!!

Gość lila111
Wiecie o tyle bedzie dobrze ze jak bedziecie rodzic naturalnie i bedzie ciazko badz nie bedzie zadnego postepowania porodu to oni nie beda was meczyc i cc zrobia a w panstwowym niestety musisz rodzic do samego konca nie wazne ile chyba ze juz dziecko zacznie sie dusic to zrobia cc

Gość lila111
Dobra mon27 milej nocki :) ja jutro sie odezwe ale po 12 :) bo do kosmetyczki ide :)

Gość CIĘŻARÓWKA_86
do jutra mamuśki ;)

Gość lila111
No to pappapapapapa

Gość lila111
Witam jak tam mamuski :-) ja dzis synka poslalam pierwszy raz od 2 miesiecy do przedszkola :-) bo caly czas jakiech choroby byly w przedszkolu wiec nie chcialam go narazac :-) Juz z samego rana pieknie slonce swieci super :-)

Gość Mon27
Hej, no to jest pocieszające ze bez problemu cesarka. O Warszawskiej najczesciej sie slyszy, ze cesarka to ostateczna ostatecznosc. Do mnie dzis mama ma przyjechac, moze gdzies sie wybierzemy na jakies zakupy. Chociaz wczoraj do apteki i z powrotem to jak po maratonie;) Maz moj ostatnio duzo pracuje to nie bardzo mam co robic. Teraz jeszcze w tym miesiacu ma trzydniowa delegacje, potem na poczatku kwietnia... Nie chce myslec czym bede musiala jechac na porodowke jak go nie bedzie :p A jak u Was z tym nie ma stresu?? zajrze po poludniu. Milego dnia. Lila a ty daj znac jak sie dowiesz jaka cena badan :)

Gość lila111
Witaj mon27 :-) Ja powiem tak wiem co mnie czeka jak planowo bedzie cc przez ostatnie dwa tyg balam sie ze urodze za wczesnie i bede musiala jechac do szpitala ale z dnia nadzien czuje sie lepiej i fizycznie i psychicznie ze juz jetst blisko :-) Powiem tak wczeniej czy pozniej bedziemy musialy urodzic wiec niech szybko bedzie kwiecien :-)

Gość lila111
Ja juz po kosmetyczce i zaszlam do fryzjera :-) a co tam :-) dzwonilam badanie moczu 10zl morfologia 10 zl elektrolity 20 zl uklad krzepniecia 30 zl posiew 50 zl wynik po 72 h wiec do tego wizyta usg trzeba szykowac 320 zl najmniej aj....

Gość Mon27
Nom to na bogato... Lila a Ty masz wizyte na 11 i do tej pory musisz byc naczczo zeby krew pobrali? troche dlugo... ja pierwsze co robie jak wstaje to jem :D

Gość lila111
nie mon27 nie trzeba byc naczczo :-)