Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajnix

Utata prawa jazdy za uchylanie sie od płacenia alimentów co wy na to ?

Polecane posty

Gość gość
Kto niby czeka w ''kolejkach'' po porzucone ś****waki? Nikt normalny tego nie weźmie do siebie.

Gość gość
A kto powiedział że będzie łatwo? Wielkie zmiany zawsze są trudne. Ale potem jest już tylko lepiej.

Gość gość
ś/cier/waki

Gość gość
a ja uwazam, ze to niewiele da. Nawet nie zdjacie sobie sprawy ile osob jezdzi bez prawa jazdy i to wlasnie takich nieodpowiedzialnych co nie placa alimentow. Jak ktos jest gnojem to gnojem pozostanie, nie ma dla niego roznicy czy wiecej wykroczen popelni

Gość gość
Fakt. Jak już popełni jedną głupotę, to potem idzie lawinowo. Zazwyczaj pierwszą głupotą jest przelecenie ściery. I jej zapylenie. A potem jest po chłopie....

Gość ZZZzniecierpliwiony
Nie można płacić za coś i na coś czego się nie ma. Jak coś chcesz mieć to to coś utrzymuj.Czerpiesz z tego radość ale i masz obowiązek. Alimenty to zaraza. Niszczą wszystko w tym więzi rodzinne. Tą instytucje należy zlikwidować. Ta instytucja deprawuje i płacącego alimenty i pobierającego alimenty. Obowiązek utrzymania dziecka \ nie dziecka pełnoletniego \ powinien spoczywać na tym kto dziecko ma. I chce je mieć.Stworzenie nie zdrowego prawa zniszczy , rodzinę i instytucję państwa.

Gość gość
ten jak cos palnie, to az sie noz w kieszeni otwiera

Gość gość
zniecierpek! Zmień lekarza! Bo ten już nie działa! ;) A poważniej - klapniesz coś jak gołąb na parapet i sp/i/er/dalsz. Podejmij dyskusję! Tylko merytoryczną.

Gość gość
ak była taka głupia, to niech sama sobie 'hoduje' swojego bękarta, kogo to obchodzi? I to właśnie przez tak chore podejście w Polsce jest przyzwolenie na nie płacenie alimentów. Może pozwólcie pracodawcom by wam za pracę nie płacili bo przecież po co mają płacić jakiejś hołocie.

Gość gość
To ty uważasz się za takiego "pracobiorcę"? Ja, jak mi pracodawca nie płaci i to go zmieniam. A ty?

Gość gość
A czy następny musi ci zapłacić???Przecież tak chętnie zgadzasz się by za co innego nie płacić....A swoje pieniążki chcesz dlaczego???

Gość gość
Za pracę. A ty za co chcesz?

Gość gość
Skoro można nie płacic pomimo wyroku i wiele osób na to zamyka oczy a sprawy aliemntów traktuje się na zasadzie jak wykiwać frajerkę.to czemu dobrowolnie nie przyzwolić pracodawcom by z umów się nie wywiązywali a frajerzy niech robią za darmo.Zawsze jedna strona jest zadowolona prawda.....

Gość gość
Ja za nic,ponieważ powodem w sprawie jest dziecko nie rodzic..To nie moje pieniądze....A ty za co chcesz pieniądzę??? Za pracę a dlaczegop mają ci zapłacić jak mogą tego nie zrobić???

Gość gość
Mylisz pojęcia i nie spałaś z logiką ;) Moja praca zostaje u pracodawcy. Więc pracodawca powinien za nią zapłącić. A gdzie zostaje ten plemnik co sie zaplątał? A może to raczej ty powinnaś zaplacić.... :classic_cool:

Gość gość
Dobrze że piszesz powinien ale wcale nie musi i nie chce.Co mu zatem staje na przeszkodzie by z ciebie zrobić frajera>nic....

Gość gość
Mogą tego nie zrobić tylko raz. A potem... zmiana bociana ;) Wniosek : zmieniaj bociany ;)

Gość gość
Mogą raz drugi raz dziesiąty raz.i każdy z nich może nabijać się z frajera do rozpuku.Bo nic im nie zrobisz...

Gość gość
gość Mylisz pojęcia i nie spałaś z logiką oczko.gif Moja praca zostaje u pracodawcy. Więc pracodawca powinien za nią zapłącić. A gdzie zostaje ten plemnik co sie zaplątał? A może to raczej ty powinnaś zaplacić.... cool.gif Jak ze trzy razy nieznani sprawcy obiją frajerowi mordę to mu się przypomni gdzie się zabłąkał.

Gość gość
Niektóre panie uważają że dawanie doopy jest ich pracą. Jestem skłonny się z nimi zgodzić. Ale przyrównywanie rodzenia dzieci do pracy - to już TOTALNE QRESTWO!

Gość gość
"Jak ze trzy razy nieznani sprawcy obiją frajerowi mordę to mu się przypomni gdzie się zabłąkał." Chcesz powiedzieć że matki-polki (pisownia celowa) zatrudniają "nieznanych sprawców" jako przypominaczy? A wiesz że to możliwe. Ale to by znaczyło że ruska-qrwa to jest małe-miki w porównaniu z matką-polką. Strach sie bać.

Gość ZZZzniecierpliwiony
""""" [zgłoś do usunięcia] gość Niektóre panie uważają że dawanie doopy jest ich pracą. Jestem skłonny się z nimi zgodzić. Ale przyrównywanie rodzenia dzieci do pracy - to już TOTALNE QRESTWO! """""" Zapewne były """"wychowywane """" tylko przez mamusie. Które też były """wychowywane """ tylko przez mamusie. Nigdy nie należy wiązać się z kobietą z rozbitego domu.Ani z rozwódką. Są wyjątki ale tylko wyjątki.

Gość gość
Jak ze trzy razy nieznani sprawcy obiją frajerowi mordę to mu się przypomni gdzie się zabłąkał." Chcesz powiedzieć że matki-polki (pisownia celowa) zatrudniają "nieznanych sprawców" jako przypominaczy? A wiesz że to możliwe. Ale to by znaczyło że ruska-qrwa to jest małe-miki w porównaniu z matką-polką. Strach sie bać. Jak się po dobroci nie da...

Gość gość
Niektóre panie uważają że dawanie doopy jest ich pracą. Jestem skłonny się z nimi zgodzić. Ale przyrównywanie rodzenia dzieci do pracy - to już TOTALNE QRESTWO! A dlaczego masz dziecko jest wyrok i należy płacić alimenty,pracujesz jest umowa należy za pracę zapłacić.Jak ktoś może nie płacić alimentów to dlaczego ktoś inny ma być uczciwy i płacić za pracę?? Zmusi go ktoś???

Gość gość
Qreatwem to jest nie płacić na swoje dzieci obojętnie czy te chciane czy niechciane.

Gość gość
Zapewne były """"wychowywane """" tylko przez mamusie. Które też były """wychowywane """ tylko przez mamusie. Nigdy nie należy wiązać się z kobietą z rozbitego domu.Ani z rozwódką. Są wyjątki ale tylko wyjątki. Ciebie za to krowy bez alimentów na polu wychowały co nie?????

Gość gość
Na bandytów jest policja. A na matki-polki-gorsze-od-ruskich-qrew jest milicja. A nie... milicji już nie ma... :(

Gość gość
A dlaczego z podatków mam dopłacać, poprzez Fundusz alimentacyjny, do cudzych bachorów i bękartów puszczalskich szmacich??

Gość gość
No nie! FA należy zlikwidować. Natychmiast!

Gość gość
Jak tak ciężko z alimentami, to oddajcie bachorki 'tatusiom' i same płaćcie. Kobieta, an poziomie, która chce i da się zapłodnić powinna sama zapewnić byt potomstwu, a jak nie daje rady niech odda.