Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajnix

Utata prawa jazdy za uchylanie sie od płacenia alimentów co wy na to ?

Polecane posty

Gość gość
To przyzwolenie na niepłacenie alimentów niespotykane w Europie rodzi przyzwoleńie na takie złodziejstwo.tak, zabierać prawo jazdy, jeśli nie ma prawa jazdy urudniac zycie jakoś ie da, nie udzielać kredytów , zabierać komórki, do zielencow zatrudniać ibo to zwyczajni złodzieje i złodziejki sa. Przmus pracy załatwia cały problem alimentów.w podskokach by bulili żeby na ulicy nie zamiatać.

Gość gość
rodzice dzieci nie płacący alimentów dlaczego nas, uczciwie pracujących i płacących podatki okradacie?

Gość gość
Ja niczego nie dostaję i niczego nie żądam. Mam tyle ile mam, własną pracą i z pomocą rodziny, nie zadaję się z byle pajacami i nie muszę żebrać o alimenty od kogokolwiek. Przeszkadzają mi tylko sytuacje, kiedy to osoby po prostu biedne i samotne, często chore i z problemami są 'olewane' przez system i państwo, na rzecz ''samotnych'' tzw. matek. Większość z nich to wyłudzaczki, żyjące z kimś i kłamiące. Jak koleś decyduje się ''popychać'' s-m, to niech sam karmi jej bachora, to może kolejnego nie zrobi.

Gość gość
Dzieci im oddawać!!! Zobaczymy który to prawdziwy ojciec.

Gość gość
Nas i nasze dzieci? Jeżeli byśmy chcieli, sami byśmy wam pomogli w ramach np WOŚP ale ja na przykład nie mam ochoty na przymusowe składki na was

Gość gość
Mnie denerwuje rodzic ktory nie płaci na własne dziecko tylko ja musze płacić chcąc to nie jest moje dziecko. Co to jest do ciężkiej cholery

Gość gość
Mnie teżż denerwuje a najbardziej mnie w*****a jak młodzi kombinują by coś wyciągnąć i np wpisują w akt urodzenia tatusia nn.

Gość gość
Bo ludzie nie rozumieją ze pozwalając alimenciarzom / alimenciarom na niepłacenie musza zapłacić ze słynnej kieszeńi podatńika czyli SWOJEJ WŁASNEJ . a złodzieje sie śmieją nam w nos i dalej nie płaca.

Gość gość
I to jest własnie najgłupsze.sami za to płacą a tolerują że inni smieją sie w twarz jak to im udaje się kiwać.

Gość gość
Dlatego uważam , ze dla dobra ogółu należy stworzyć przymus pracy dla alimenciarzy - ale takiej dotkliwej jak np Sprzatanie kibli miejskich czy praca w zieleni miejskiej na widoku tak , by znajomi tych ludzi mogli ich sobie dobrze obejrzeć. Do tego prawko nie jest potrzebne. A pieniadze przez nich wypracowane przeznaczać na potrzeby ich dzieci.

Gość ZZZzniecierpliwiony
"""""" gość A co powiesz jak napiszę: w tym poj..nym kraju? Bo ten kraj jest tak normalny jak i ty jesteś normalny oczko.gifusmiech.gif """""" Spróbuj to powiedzieć przy mnie. Oceniasz ludzi . Ale ocenę zawsze należy zacząć od siebie.Odnoszę wrażenie ,że w stosunku do siebie jesteś bezkrytyczny. Kraj jest taki jacy ludzie w nim mieszkają. Ludzie kształtują kraj a nie kraj ludzi.Jak Ci Polska nie pasuje to z Polski wyjedź. Albo przemyśl i coś dla Polski zrób. Wolna wola.Ale jak jest wolna wola to jest i własna odpowiedzialność.

Gość gość
No widzisz problem łatwy do rozwiązania tylko nasz rząd nie radzi sobie ze ściąganiem.

Gość gość
"Spróbuj to powiedzieć przy mnie." Podaj adres to pojadę. I co? Pobijesz mnie? A jak się okaże że jestem silniejszy? ;) Lecze sie zniecierpek. Lecz. Tylko zmień lekarza. Ten jest nieskuteczny już. Ale proszki bierz!!

Gość gość
Co za matoł wyskoczył z wośp? Lecz się tłumoku!

Gość gość
No jasne! WOŚP na bachory?

Gość gość
Wośp musi na Owsika popracować.....

Gość gość
A załóż sobie WOŚP i niech na ciebie pracuj*****aranie!!!!

Gość gość
Przynajmniej bym się nie w*******a jak owsik gdyby ktoś chciał faktury i rozliczenia

Gość ZZZzniecierpliwiony
""""" [zgłoś do usunięcia] gość "Spróbuj to powiedzieć przy mnie." Podaj adres to pojadę. I co? Pobijesz mnie? A jak się okaże że jestem silniejszy? oczko.gif Lecze sie zniecierpek. Lecz. Tylko zmień lekarza. Ten jest nieskuteczny już. Ale proszki bierz!! """""" Możesz być silniejszy i 10 razy. Są granice ,których się nie przekracza. Jeżeli będę wierzył w swoją rację to będę walczył i ze słoniem. Farmaceutą też chyba nie jesteś.

Gość gość
Ok***a zniecierpek i słoń a ja myślałam że ty w krowach gustujesz...............

Gość gość
Farmaceutą to chyba nie. Ale przygłupa to i po poglądach rozpoznam ;) A na niedouka to mi trzy zdania wystarczą.

Gość ZZZzniecierpliwiony
gość "Spróbuj to powiedzieć przy mnie." Podaj adres to pojadę. I co? Pobijesz mnie? A jak się okaże że jestem silniejszy? oczko.gif Lecze sie zniecierpek. Lecz. Tylko zmień lekarza. Ten jest nieskuteczny już. Ale proszki bierz!! """""" Możesz być silniejszy i 10 razy. Są granice ,których się nie przekracza. Jeżeli będę wierzył w swoją rację to będę walczył i ze słoniem. Farmaceutą też chyba nie jesteś.

Gość gość
zniecierpek, wyluzuj, wiemy że twoja mądra ex kopnęła cie w doope, nie płacisz alimentówi z dziecmi się nie widujesz. i stąd złość