Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zapikselować fragment zdjęcia?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że potrzebuję zamazać fragment zdjęcia, chciałabym zrobić coś w rodzaju pikselozy, aby nie dało się rozpoznać twarzy obok mnie :) O tak: http://zlewak.pl/pic/5518-zamazane-wyglada-la dniej--to-czego-pozornie-nie-widac.jpg Nie znam się na photoshopie ani innych programach. Mam tylko Microsoft Office Picture Manager, ale tym programem nie da się tego zrobić - no i Paint :P Oba używam do ucinania, poprawienia koloru lub połączenia kilku zdjęć w jedno. Prosiłabym o info o jakimś prostym programie, który dałby radę zapikselować twarze. Bardzo mi na tym zależy ;)

Gość gość
IrfanView

Gość gość
A skąd można wziąć ten program? Jest jakieś bezpłatne demo? No i czy jest w miarę prosty w obsłudze? :)

Gość gość
wyswietl zdjecie, prawym kopiuj, otworz paint i wklej, zamarz twarz lub obetnij fote i zapisz, proste jak zaby dupa

Gość gość
ta z tego zdjęcia ładniejsza na tym z pikselami :P haha

Gość gość
Ale ja chciałam mieć ładnie zamazane a nie jakimiś czarnymi punktami... A jakbym chciała wyciąć to pół zdjęcia musiałoby iść do wycięcia co się mija z celem... Ściągnęłam program i już zapikselowałam :) koniec sprawy.