Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierroty

dlaczego nikomu się nie podobam?

Polecane posty

Gość gość
a może się boją zagadnąć, taka wysoka , męszczyżni boją się takich

Gość gość
se w ogole to olej no tak no no oczywiscie ze to tak jest to przecie normalka no zupelnie no tak no w ogole :) www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4

Gość gość
może ujawnij się, daj jakiś link do twoich kont na portalach społecznościowych, może akurat znajdzie się tu jakiś facet, co się tobą zainteresuje. Nikt ci nie odpowie na pytanie czemu się nikomu nie podobasz jeśli nie pokażesz fotki i nie dasz się poznać.

Gość pierroty
Na zadnym portalu spolecznosciowym nie mam fotki. Co do wypowiedzi z poprzednej strony - widze ze 10 lat starsza i ma problemy z czytaniem - mam 178 cm i waze 62 kg (po przytyciu, moja normalna waga to 56)

Gość Ch N Cz
@ gość "faceci to świnie" - aż żal komentować... I pisze to 30-paro letnia kobieta (myślałby kto, że dojrzała i rozsądna, ale widać niektórzy dojrzewają wolniej, lub po prostu nigdy nie wyrastają z głupoty). Z takim wypaczonym i pełnym uprzedzeń podejściem do mężczyzn to ja się nie dziwię, że sukcesu w związkach nie było, i raczej takowych nie wróżę w przyszłości. Może tak spróbuj dojrzeć winę w sobie? Ale po co, kiedy łatwiej jest obwiniać cały świat za wszystkie swoje niepowodzenia (typowe dla nieudaczników). Jak facet zrobi coś źle, to świnia jak każdy. A jak zrobi dobrze, to tylko wyjątek potwierdzający regułę. Ech ;/ Idąc Twoim tokiem myślenia, ja mógłbym napisać, że wszystkie laski to k@rwy lecące tylko na kasę, puszczające się z byle kim, które potrafią tylko jęczeć i narzekać na wszystko, jakby miały ciągły okres. Na szczęście ja tak nie myślę, bo wiem, ze jedna idiotka nie przesądza o całości :) Ale w jednym masz rację; takie kobiety jak Ty nie powinny być w ogóle zauważane, bo nie zasługują na nikogo, nawet na świnię... @ gość "a może się boją zagadnąć, taka wysoka , męszczyżni boją się takich" - mężczyźni nie boją się wysokich; to raczej kwestia dopasowania się do siebie oraz osobistych preferencji (ja np. uwielbiam bardzo wysokie dziewczyny). Powiedziałbym raczej, że mężczyźni boją się głupiutkch lasek, nie znających zasad ortografii i gramatyki ojczystego języka ;) oraz zbytnio nadętych, zakochanych w sobie istot, które myślą, że są pępkiem świata i wszystko im się należy. Prędzej czy później wychodzi na jaw, kto jaki jest i wtedy wygląd przestaje się tak bardzo liczyć, a na końcu zawsze wygrywają te normalne, miłe, zdrowo myślące kobiety. Zaś puste, sfrustrowane "stare ropuchy", pełne nienawiści i uprzedzeń dostają kopa w d... (nieważne jak piękne kiedyś nie były) i zostają same. Uff, sorry za lekkie zejście z tematu ;P

Gość gość
to jak mamy oceniac, jak nawet nie wiemy jak wygladasz.

Gość pierroty
Ale ja nikogo nie prosze o ocene mojego wygladu...

Gość gość
ale pytasz sie "dlaczego nikomu się nie podobam" to jak mogą ludzie odpowiedz, skoro nie wiedzą jak wyglądasz, a o charakterze to już nie wspomnę.

Gość gość
Widocznie jestes brzydka , oladne nawet jak sa zacofane maja adoratorów . A jak dziewczyna jest nieb urodliwa to nawet jak przebojowa to jej nic pomozeb ujeszcze ja wysmieja w myslach .

Gość gość
matko czy ta dziewucha nie ma dosc, juz od wczoraj tu truje ludzi

Gość gość
Tego nie wiesz kim jest po prostu pisze dziewczynie prawde za pytała sie wiec odpisuje jej .

Gość ten sam gość
Nikt nikomu nie każe tu wchodzić, czytać, komentować... To wolny kraj :)

Gość gość
Ale widocznie a raczej na pewno to z powodu braku urody , jakby była ładna to nawet nie musi być smiala chodziaz te ładne sa smiałe , ale wiadomo ze jak nie ma powodzenia to nie przez dufany charakter tylko brak urody odstrasza innych facetow . Inaczej by ja zaczepiali na ulicy , a tak to nawet nikt nie chce jej charakteru poznać .

Gość gość
,,Widocznie jestes brzydka , oladne nawet jak sa zacofane maja adoratorów . A jak dziewczyna jest nieb urodliwa to nawet jak przebojowa to jej nic pomozeb ujeszcze ja wysmieja w myslach ." - no tka to niestety wygląda. Przebojowość, zadbanie nie przebiją wartości biologicznej.

Gość gość
Zadbanie to chyba jest powiazane troche z wygladem wiec jest ważne czy osoba jest zadbana czy nie .

Gość gość
ona was zameczy, nic innego nie robi tylko uzala sie wiecznie i prowokuje

Gość pierroty
Chyba mnie z kims mylisz...

Gość gość
pokaz sie!

Gość pierroty
Bym musiała być jakaś opóźniona w rozwoju żeby wstawiać twarz na kafe...

Gość gość
a na ulicy chociaż pokazujesz, czy może też się wstydzisz swojego wyglądu i chodzisz z torbą na głowie.... jak nie chcesz tu to wstaw gdzie indziej, zeby ludzie mogli zobaczyc, ocenic i odpowiedziec na pytanie ktore zadane jest w temacie.

Gość pierroty
jak wstawie gdzies indziej i tu podam link to wyjdzie jakbym wstawila na kafe, takze zadna roznica...

Gość CH ciągle N Cz
Jak można nie rozumieć, że dziewczyna nie chce pokazywać swojego zdjęcia publicznie i dalej się tego domagać? Przecież właśnie w tym tkwi problem, że uważa się za nieatrakcyjną. Poza tym, nikt przy zdrowych zmysłach nie wrzucałby w taki temat swojej twarzy. To nie jest ekshibicjonistka, która szuka uznania i świeci gołą d**ą w necie, tylko niezbyt pewna siebie, może trochę zakompleksiona dziewczyna, która szuka rozwiązania problemu. Tyle. Wczujcie się w jej sytuację. Im bardziej ktoś naciska: 'dawaj fotę', 'pokaż mordę' itp., tym bardziej dziewczyna utwierdza się w przekonaniu, że pokazanie tu siebie to byłby duży błąd. Niewłaściwe miejsce i chyba (niestety) niewłaściwi ludzie. P.S. @ Pierroty - w pierwszym zdaniu piszesz: "żaden facet się mną nigdy nie interesował". Jak widzisz, teraz zainteresowało się Tobą wielu :) I raczej nie dlatego, że spodobała im się Twoja twarz, heh ;P Z każdej rzeczy można wydobyć coś pozytywnego.

Gość pierroty
Ale takie zainteresowanie to chyba się nie liczy :P

Gość Ch Natrętny już Cz
Niby czemu? Może niektórzy faktycznie wyrażają dość niezdrowe zainteresowania (pokaż mordę! xD), ale parę osób też wyraźnie zaciekawiłaś. A i pewnie nie jedna osoba się do Ciebie uśmiechnęła przez ekran monitora (jakkolwiek głupio to brzmi...). Zawsze to jakiś początek, co nie? No i nikt nie mówi, że masz od razu znaleźć tu męża, ale na pewno ktoś by z Tobą chętnie pogaworzył. Widzisz, skromność i nieśmiałość mogą być bardziej pociągające, niż ładna twarz :)

Gość gość
znowu ta jęczybuła...