Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierroty

dlaczego nikomu się nie podobam?

Polecane posty

Gość gość
aby szczerze się wypowiedzieć trzeba znać przyczynę trosk, nikt nie wie jak wyglądasz w rzeczywistości, zresztą każda kobieta ma na swój temat nieprzychylne zdanie nawet piękności, tylko facet może ocenić urodę kobiety, gdy mu stanie na jej widok znaczy jest coś na rzeczy :)

Gość gość
Bo faceci lataja za tymi pięknymi , przecietne i brzydkie nie maja szans nawet jakby bylo najmadrzejsze o wspaniałej osobowosci ,.

Gość pierroty
no to czemu znam pełno przeciętnych i brzydkich w związkach/randkujących/mających adoratorów? Ile kobiet jest tak naprawdę pięknych? Niewiele...

Gość miki85
jak dla mnie to chyba brakuje c***ewności siebie dlatego wydaje ci się ze wszyscy śmieją sie z twojej urody, radziłabym ci , ale tak serio, psychologa, potem zacznij inwestować w ubrania, makijaż, mam koleżankę naprawdę nieurodziwą, do tego stopnia że musiała zrobić sobie operację nosa, ale nigdy się nie poddala, teraz ma mężą i 2 dzieci,

Gość gość
Pewnosc siebie nic nie da jakl ktos ie urodzi brzydkii to moze znalesc kogos kto bedzie z nim z braku laku ale to nie bedzie nigdy prawdziwa milosc .

Gość gość
faceci w większości boją się pięknych kobiet z powodu obaw że dostaną kosza i ich ego sięgnie wtedy dna dlatego uganiają się za tymi przeciętnymi aby nie zostać zmasakrowanymi

Gość pierroty
nie no nie uważam że wszyscy się ze mnie śmieją, kiedyś się śmiali ale to już się zmieniło

Gość gość
Ale i tak widać przepasc gdy rozmawiaja z ladna kontra brzydka ,w ich gestach i mimice twarzy .

Gość miki85
trzeba pokochać samą siebie- jestem jaka jestem i taka zostanę, a co do pięknych kobiet, to ich uroda czasami pryska po pierwszej minucie rozmowy

Gość gość
ja np jestem kobieta i nie lubie pieknych facetow, wogole na mnie nie dzialaja, wole mniej ladnych, co maja cos w sobie, nawet moze miec nadwage lekka ale muis miec 180 cm, tylko wzrost dla mnie sie liczy i zeby nie mial szczuplych nog, bardzo niepodobaja mi sie szczuple nogi u facetow

Gość gość
kurcze, odpowiedni makeup czyni cuda, niedawno temu znalazłem na YT filmik o takich transformacjach, paszteciary po makijażu zmieniały się w piękności, aż mi pała stanęła na baczność na ich widok

Gość miki85
uroda może i czasami w zyciu pomaga, ale gdybym miała przeżyć życie z przystojnym sadystą, psychopatą, to wolałabym brzydkiego faceta o dobrym sercu

Gość gość
a jak zmyje makijaz to c***ala opadnie

Gość gość
A co gdybys spotkała ciacho o wioielkim sercu ?

Gość gość
moj typ to robert wieckiewicz , uwielbiam go jako aktora i mezczyzne, ma cos w sobie takiego, jest cholernie meski,

Gość miki85
a tak naprawdę to wszystko zaczyna się w naszych głowach.....jak widzimy same siebie, jak widzimy innych, dlatego chyba trzeba zacząć od siebie , od swoich emocji a reszta nie będzie juz taka straszna

Gość gość
nie ma ciach o wielkim sercu, tak samo jak nie ma pięknych i mądrych kobiet

Gość gość
Jakby nie był znany to bys nie zwróciła na niego uwagi . Taka prawda .

Gość gość
ja nie patrze na ciacha bo oni napewno nie sa skromni

Gość miki85
nie można myśleć o sobie jak o kawałku mięsa na półce w sklepie- jak się spodobam to mnie kupi, chyba mamy większą wartość?

Gość gość
A własnie ze sa ciacha dobrze wychowani lepiej od brzydali . Znam kilku takich . I sa bardziej szarmaccy dla tych nawet brzydszych dziewczyn .

Gość gość
zwrocilabym uwage bo ma cos w sobie, juz w filmie wszystko bedzie dobrze gral alkoholika a i tak mial cos w sobie,

Gość miki85
urodę odziedziczyliśmy po przodkach i nikt nie jest winien temu jak wygląda

Gość gość
Sam fakt ze gra w filmie dodał na jego atrakcyjnosci , pewnie nie zwracasz uwagi na ciacha bo by na Ciebie nie zwrócili uwagi , a wy tłumaczcie czemu w takim razie ciacha maja mniejsze wyAGANIA DO KOBIET NIZ WASI "KOCHANI BT=RZYDALE '

Gość gość
przecież więckiewicz to przystojniak, nie jeden burak chciałby tak wyglądać jak on

Gość gość
dla mnie ciacho to wieckiewicz,

Gość gość
Moze znajdziesz kogos równie z desperowanego , ale czy to bedzie Milosc ? Pewnie nie .

Gość gość
nie bede mowic czy na mnie ktos zwaraca uwage czy nie, mowie o kims kto mi sie podoba,a on mi sie wlasnie poodoba bo to moj typ, nie lubie wyglancowanych panow, bo na mnie nie dzialaja

Gość pierroty
nie jestem zdesperowana :o

Gość gość
bardzo nie lubie chlopakow na silowni ktorzy co minute patrza na swoje miesnie czy im przybylo, lubie naturalnych mezczyzn, ktorzy maja postawna sylwetke z natury i lubie skromnych, ciacho moze byc przystojne i ogolnie moze byc w porzadku ale najpierw napiszczie co uwazacie za ciacho haahahahah, po co sie klocic, niech kazdy napisze, co lubi , moje ciacho to wieckiewicz, sean connery, a eric cantona to odjazd