Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierroty

dlaczego nikomu się nie podobam?

Polecane posty

Gość gość
mel gibson tez ideal

Gość gość
skoro niektórym blacharom imponuje dziecięca uroda "ładnego" facecika to znaczy że są lesbijkami dla których liczy się piękna buźka wypacykowanego geja zamiast prawdziwego twardziela z osobowością

Gość gość
wymienieni sa prawdziwi faceci, nic im nie brakuje i zaden nie ma twarzy dzieciaczka

Gość gość
prawdziwie diabelscy faceci

Gość gość
nie lubie bibera, to jest dziewczynskie ciacho, takich ciach nie lubie

Gość pierroty
dobra, widze ze zeszliśmy z tematu :o

Gość gość
Jestem podobny do Nicolasa Cagea i Jacka Nicholsona, nieźle co?

Gość gość
nooo niezle, lalus i diabel w jednym

Gość gość
chcielismy ci kolezanko uzmyslowic ze nie trzeba miec lalusiowata twarzx by sie podobac, moi idole nie maja lalusiowatych twarzy, trzeba cos w sobie miec i ty napewno masz to w sobie tylko muissz to wydobyc

Gość gość
dziewczyńskie buźki facetów przypominających kobiety z urody świadczą o lesbijskim guście tępych lesbijskich blachar, gdyby tak mogły wtedy oficjalnie zastąpiłyby wypacykowanych gejów kobietami

Gość pierroty
tylko że ja wcale tak nie uważałam, ale ok

Gość gość
nie ogladaja sie za toba, byc moze tego nie widzisz bo jestes skromna, te lalki zawsze mowia ze goscie sie za nimi ogladaja ale zeby wiedziec czy ktos sie za toba obejrzy to sama musisz sie obejrzec haahah, a ty napewno tego nie robisz, nie sprawdzasz czy sie obejrzeli, a puste lale ogladaja sie same

Gość pierroty
niee, po prostu widzę że nikt się nie interesuje. w klubach do moich koleżanek normalnie zagadują a na mnie nawet nie spojrzą...

Gość gość
nooo gladkie z twarzy faceciki to nie dla mnie, ja lubie zarost diabla urode, nawet moze miec blizny, dziury po tradziku ale zeby mial w sobie tego diabla, to spojrzenie ze az dreszcze laza po tobie, i jeszcze jak zmruzy diabelskie oczy gdy slonce go oslepia odjazd

Gość gość
a napisz jak wygladasz, czy masz dlugie wlosy jakie oczy, potrezbujesz konkretnej porady, co w sobie zmienic, napisz jakie wlosy oczy, nie interesuje mnie biust, nie ma nic do rzeczy ani nogi te mnie nie interesuja

Gość pierroty
włosy mam w kolorze średniego brązu, długie, falowane, za łopatki i mam grzywkę na bok (prostuję ją oczywiście) oczy mam takie nijakie, szaro-zielonego koloru, zawsze maluję tuszem do rzęs i robię kreski eyelinerem

Gość gość
szkoda ze nie wiem dokladnie jak wygladasz, wlosy musza byc dlugosci nie krotsze niz ponizej paska od stanika, oczy masz piekny kolor, ja mam takie same i jesli bedziesz malowac na kolory metaliczne ciemny grafit jak malgosia socha bedziesz pieknie wygladac, wlosy fajnie ze masz brazowe ale nie czesz grzywki na bok tylko prosty przedzialek i uniesione zeby nie byly klapniete

Gość pierroty
muszę mieć grzywkę bo mam wysokie czoło :o bez niej wyglądam jak ufoludek..

Gość gość
skoro pętasz się po klubach dla maminsynków to czego ty wymagasz?

Gość gość
wpisz w neta metaliczne oko sochy krok po kroku, tam jest ladny makijaz sochy

Gość pierroty
kluby dla mamisynków? nie widziałam żeby był taki szyld :D baardzo rzadko chodzę do klubów, ale jak już idę to nikt nie zwraca na mnie uwagi

Gość gość
i kogo niby chcesz w tych klubach dla gejozy poznać? litości

Gość pierroty
czy ty czytasz co ja piszę? BARDZO RZADKO CHODZĘ... i nie po to żeby kogoś poznać, tylko stwierdzam fakt.

Gość gość
nie trzeba miec wielkiej grzywy by zaslonic czolo, wejdz w grafike na fryzury mlodych dziewczyn, tam jest duzo, nie moge wyslac ci fryzur bo mi spam wyskakuje

Gość pierroty
każdy fryzjer mi robi taką grzywkę bo mam wybitnie wysokie czoło... akurat nie mam 3 lat żeby nie wiedzieć co do mnie pasuje :o

Gość gość
ja już dawno temu doszedłem do wniosku że te wszystkie kluby to spędy wzajemnej adoracji dla zakompleksionej gejozy

Gość do pierroty
moja droga, myślę, że Twój problem to nie twarz tylko spory wzrost czyż nie? o ile się nie mylę doczytałem że mierzysz prawie 1.78 to sporo jak na dziewczynkę :) może to ich przeraża, bo teraz większość niskich facetów, musisz być bardzo zgrabna i całkiem przyjemna dla oka, tylko mniej kapryśnych minek jak tu na tych stronach, nikt nie lubi kwaśnych min , gestów, uśmiechnij się do życia a nie zastanawiaj się co Ty robisz źle pozdrawiam iii troszkę dystansu do siebie, wygląd to sporo ale dalej nie wszystko, ważne co w głowie i serduchu pozdrawiam

Gość gość
te grzywki ciezkie na bok sprawiaja ze dziewczyna wyglada jakby cierpiala, ma przechylona glowe, mojacorka tak nosila ale zrozumiala ze to nie jest ladne, wyszukaj na grafice fryzurki, twoje oczy mozna pieknie podkreslic, to sa najladniejsze oczy w kolorze zielono szarym, fiolety i metale dodaja tyle uroku takim oczom, revlon cienie poczworne nr 340

Gość pierroty
akurat wzrost mi tak bardzo nie przeszkadza... bo sorry jeśli jakiś facet ma dużo mniej to raczej z nim jest coś nie tak :o

Gość do pierroty
no i widzisz... jak łatwo sama kogoś skreśliłaś za wzrost ( to działać może w 2 str -pamiętaj o tym) bo jak możesz określać kogoś :z nim coś nie tak" to i ciebie mogą i odpuść te miny krzywe, kiepsko się plasują, to że ktoś Ci nie przytakuje nie znaczy, że nie ma racji ;-)