Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierroty

dlaczego nikomu się nie podobam?

Polecane posty

Gość gość
dobra ok nie bede juz radzic bo autorka jest kaprysna jak malo kto, nie chce pomocy ide sobie, podtrzymywalam temat ale nie da sie

Gość gość
uwielbiam wysokie kobiety, 178 cm to ideał, modelki zarabiające miliony na wybiegach muszą najpierw spełnić jeden podstawowy warunek, mierzyć od 175 cm wzwyż

Gość pierroty
no bo Twoje rady są dziwaczne, mam czoło na ponad pół twarzy a Ty proponujesz żebym zrezygnowała z grzywki, to jak mam inaczej reagować?

Gość gość
a grzywki sa rozne kaprysna pannico co sie uzala nad soba

Gość pierroty
taa, już próbowałam kilka wersji i tylko ta na bok mi pasuje...

Gość gość
widocznie nie pasuje skoro sie nie podobasz nikomu

Gość gość
ubierz się w worek po ziemniakach, wtedy zwrócisz na siebie uwagę wszystkich w koło ciebie

Gość pierroty
na pewno przez grzywkę :D proszę Cię, powodów może być wiele, a już na pewno nie ten (tym bardziej że nie raz słyszałam że właśnie bardzo mi pasuje)

Gość gość
nooo ten worek to dobry pomysl, a wiecie ze najwiecej problemow z uroda maja te najladniejsze o ona chyba jest z tych, bo takie maja najwiecej kompleksow, ja jestem brzydka i mam to gdzies, ae jestem fajna przyjazna do ludzi i mam ladnego meza i co,

Gość pierroty
nie mam jakoś mega dużo kompleksów, po prostu potrafię obiektywnie ocenić że urodą nie grzeszę...

Gość gość
zyj kobieto i poczekaj na swojego goscia cierpliwie, jak bedziesz sie zadreczac i ciagle o tym myslec to bedziesz brzydka

Gość pierroty
to ile mam niby czekać? skoro mam 23 lata i nikt nigdy nie zwrócił swojej uwagi...

Gość gość
ja stad spadam poszukam fajniejszego tematu , jej nie pomozecie juz, to panna ktora co rusz zaglada do lusterka

Gość pierroty
no jak nie masz nic mądrego do dodania to racja, możesz spadać 🖐️

Gość gość
jesteś narcyzką szukającą innego narcyza? dawaj tu zdjęcie obiektywnie ocenimy twoją mordę

Gość pierroty
nie mam nic wspólnego z byciem narcyzem i też nie mam mordy (nie wiem jak ty) więc jej nie wrzucę.

Gość gość
nie masz mordy ale ciągle o niej nawijasz, czyli masz morde i dawaj zdjęcie ocenimy

Gość pierroty
mam twarz a nie mordę :o serio nie wrzucę tak publicznie, jeszcze ktoś sobie zapisze i będzie się nabijal...

Gość gość
twarz to ma pies, bo pies to też człowiek

Gość pierroty
aha :o

Gość gość
Nie martw sie o nic ....przyjdzie dzien w ktorym spotkasz chlopaka ktoremu sie spodobasz,w ktorym sie zakochasz z wzajemnoscia. Milosc przychodzi w jak najmniej oczekiwanym momencie !!! Cierpliwosci i nie zamartwiaj sie,wszystko przyjdzie w swoim czasie ,jestes mlodà dziewczynà. Pozdrawiam i szczescia zycze :))))) mycha

Gość pierroty
no dzięki ;)

Gość gość
napisz mi na maila co tak naprawde cie gryzie to spokojnie pogadamy pozdrawiam

Gość gość
coś mnie się zdaje, że jesteś niezadowolonym z przemiany transem

Gość gość
mail to steryd1983@o2.pl

Gość facetniekoniecznieprzecietny
przy Twojej wadze i wzroście powinnaś mieć całkiem niezłą figurę. Nie przejmuj się, że nie możesz znaleźć faceta - nawet nie wiesz kiedy się pojawi. Może to kwestia otoczenia, w którym jesteś(?) Rób swoje, pracuj, rozwijaj swoje zainteresowania, spotykaj się ze znajomymi, ogranicz alkohol i...módl się.. po prostu:)

Gość pierroty
czemu niby transem? :D i w zasadzie w tym wątku napisałam co mnie gryzie, więc nie wiem co mogłabym dodać

Gość Dawid D
zaproponowalem ci żebys napisala na maila zeby spokojnie pogadac poza forum bo ciekawi mnie jakim jestes czlowiekiem a spokojna rozmowa moze ci w czyms pomoże to nie ja napisalem o tym transie

Gość gość
Tak to kazdy moze :D

Gość Chyba Normalny Człowiek
Ja zwykłem mówić, że to co dla jednego jest brzydkie i odrażające, dla kogoś innego będzie najpiękniejsze na świecie. Fakt, że trudno oceniać coś czy kogoś, kogo się nie widzi, ale myślę, że mocno przesadzasz. Zwykle my sami jesteśmy wobec siebie najbardziej krytyczni, podczas gdy innych nie obchodzi aż tak bardzo, czy wyglądamy jak model/ka z okładki magazynu. A głosami idiotów, którzy czerpią satysfakcję z obrażania innych, raczej nie warto się przejmować. Czy fakt, że ktoś Cię nazwie grubym brzydalem czyni Cię kimś takim? Jeśli tak, to ja Cię nazywam wzorem kobiecego piękna. Pomogło...? ;) P.S. Jak chyba każdy tutaj, chętnie bym zobaczył Twoje foto (choć rozumiem, że nie chcesz go pokazać), bo ja tu widzę same atuty. Wysoka? Uwielbiam! Nie-za-chuda? Taka ma być kobieta! Kobiece kształty to nie kości i w ciemno mogę się założyć, że masz super figurę. Grzywki też lubię. Wysokie czoło świadczy o szlachetności. Jeszcze jakieś 'wady'...? Pamiętaj, że wszystkie te cechy nie czynią Cię kimś gorszym, ale raczej innym, a zatem wyjątkowym :)