Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierroty

dlaczego nikomu się nie podobam?

Polecane posty

Gość gość
podaj nr tel to sie umówimy

Gość gość
1. Nie masz fajnych ciuszków 2. Nie jesteś zadbana 3. Chodzisz smutna lub zła 4. Masz coś nie tak z deklem stara dupa z ciebie

Gość gość
do mnie też nie zagadują nie jestem brzydka ale chyba się mnie trochę boją,może dla tego że nie należę do tych pozytywnie nastawionych optymistek.

Gość pierroty
Chyba Normalny Człowiek - no tak nie do końca trafiłeś jeśli chodzi o kobiece kształty :P przy moim wzroście wagę mam dość niską i jestem bardzo szczupła, trudno się u mnie doszukiwać kobiecych kształtów :)

Gość gość
Dziewczyny! Nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane. Więcej uśmiechu i witalności

Gość gość
jeżeli wyglądasz jak nieogolony gnom to jakim cudem chcesz sprowokować faceta aby odważył się zagadać do ciebie zresztą te ciotki nawet do pięknych kobiet mają stracha, że da im kosza na powitanie :)

Gość pierroty
Nie wygladam jak nieogolny gnom, nie wiem skad taki pomysl -.-

Gość gość
Jestem facetem. I nie uważam że kobieta ma być piękna. Dla mnie ma być przede wszystkim inteligentna wesoła i umiejąca zadbać o siebie. Ja zwracam jeszcze uwagę na oczy. Jeżeli jest w nich taka trudna do opisania iskierka . To znaczy że to jest ta . Inny nazwałby to nie iskierką w oku , tylko chemią. Jak zwał tak zwał. Musi być to coś.

Gość gość
buhahah

Gość Józuś
Zastanów się,masz 23 lata a mówisz o braku zainteresowania sobą przez mężczyzn,po prostu bądź sobą,a na 100% znajdzie się ktoś komu będziesz odpowiadała .Faceci kierują się różnymi zainteresowaniami,a w szczególności Ci seksi.Nie wierzę,że nie masz w sobie tego coś, na co oko bieleje.Po prostu podkreśl swoja kobiecość ubiorem,nie nachalnym zachowaniem,jakieś maniery wskazane,a nie krótka mini/niezależnie od kształtu - budowy ciała/ wyuzdany śmiech i idiotyczne zachowanie ,emanujące chamstwem jakie często widać na ulicach.Słowa obecnie standard typu co drugie k...a nie przystoi dziewczynie.Zapewniam Ciebie,że zostaniesz dostrzeżona na pewno.Wiesz z życia,że "wzięcie"mają dziewczyny tzw łatwe,które chcą zaistnieć tylko browarem,słownictwem-wulgaryzmy itp.Faktycznie,maja wzięcie ale w kategorii-łatwe.Szybko przychodzą i nawet pamięć po nich nie pozostaje.Weź się za siebie,lekki makijaż,jakiś fajny ciuch i co ważne-nie obracaj się w kręgu tzw.roboli od flaszki.

Gość gość
wcale nie jest prawda ,że trzeba być urodziwa szczupła itp, itd, z własnego doświadczenia wiem że każda potwora znajdzie swojego amatora, ze mną tak było a wcale nie jestem piękna ani szczupła, mam swojego faceta 10 lat i tez nikt za mną się nie oglądał na ulicy dla chłopaków zawsze byłam kumpelą nigdy materiałem na dziewczynę,chłopaka poznałam w twoim wieku a 2 lata później miałam męża i dziecko, tak że się nie załamuj, żyj sobie swoim życiem, wychodź z domu a szczęście samo Ciebie znajdzie , trzymam kciuki!!!

Gość pierroty
Ech ale ja dbam o siebie, maluję się, normalnie się ubieram...

Gość Józuś
Nie bądź nachalna i nie próbuj się nikomu narzucać.Zajmij się normalnym życiem,czytaniem-ogłada językowa,przebywaj wśród ludzi mądrych,a nie "baranów"i nadejdzie ten czas,zobaczysz,głowa do góry.Popracuj nad ciałem.

Gość gość
masz to smco ja. pewnie nie jestes brzydka a nie oglada sie nikt za toba albo same chlopaki gowno warte. dla mnie np najwanziejszy jest charakter. a swoja droga jestem sobie i jestem bardzo wylewny zcasem i sie nie szczypie z nikim moze dlatego??:p napisz jak chcesz na gg 1111199

Gość gość
mowi sie adoratora a nie amatora

Gość Ch N Cz
... jeśli jesteś szczupła, to tym bardziej nie masz się czym przejmować. W sumie to nieważne jaką masz figurę, bo i tak każdy lubi inny typ. Podobnie z twarzą; ja np. uwielbiam kobiety o naturalnym wyglądzie, bez makijażu, niekoniecznie z idealną (wg magazynów mody) figurą czy cerą. Wręcz przeciwnie; często inni się dziwią, że zachwycam się tymi 'brzydkimi' (idiotyczne określenie) dziewczynami, ale taki już mam gust i nie mam zamiaru tego zmieniać. Po prostu bardziej do mnie przemawia nietypowa, arcy-ciekawa uroda, niż takie oczywiste, ale zarazem banalne piękno. Ideały są nudne, naprawdę ;) A co do reszty, to po prostu bądź sobą. Nikogo nie udawaj, nie pozuj, bądź miła i szczera. Wierz mi, wielu facetów pociągają ciche, nieśmiałe, skromne i delikatne dziewczyny (dla mnie właśie to jest kwintesencją kobiecości). No chyba, że wolisz być 'laską na jedną noc' dla jakiegoś 'dresiarza' (przepraszam wszystkich, którzy też noszą dresy)...

Gość gość
ja bym chciala zeby jais pan sie mna zainteresowal, jestem taka mila i dosyc ladna ale niesmiala, jak ide patrze w chodnik

Gość Idylla 1
Prawie wszyscy macie coś nie równo pod sufitem.Ci wszyscy krytykanci to uczniowie komputerowi.Naoglądaja sie fotek z wygładzonymi ciałami,bez fałdek i cell..i po zderzeniu z rzeczywistoscia chca rzygac.A rzygajcie sobie na swoje niedoskonałe ciała.Doskonały to był Michał Anioł w kamieniu.Nie przejmuj sie debilami, a jakby co to pokaz srodkowy palec-ulży.W sobie cos popraw-idzie wiosna czas na zmiany-może nowa fryzurka,wiecej usmiechu-ćwicz miny przed lustrem.Acha-masz 178cm wzrostu.No tak,to ci z kompleksami Napelona pewnie wydziwiaja.Małe zawsze bedzie zgryzliwe-nie widac ,ale słychac:).Powodzenia

Gość ThomasVersace
Dziewczyny nie przejmujcie się, ja jestem dość przystojnym facetem i nigdy przenigdy nie zdarzyło mi się wyśmiewać albo zwracać jakiejkolwiek kobiecie uwagę że jest brzydka albo że czegoś jej brakuje. Każda kobieta jest piękna na swój sposób czasem jest to bardziej kwestia pewności siebie i otwartości na innych ludzi. Więcej pewności dziewczyny i uśmiec*****eśli jakiś facet wam coś głupiego powiem to sam pewnie jest zakompleksionym szczeniakiem. Miejcie jakąś pasje rozwijajcie ją, niech ona sprawia wam radość, poznacie wtedy wielu ciekawych ludzi i na pewno wśród nich będzie ten który was oczaruje i odwrotnie. Nigdy nie przejmujcie się głupią krytyką i dogadywaniem wy musicie się czuć w swoim ciele dobrze i pamiętajcie nie ma ludzi idealnych ale można być idealnym człowiekiemJ pozdrawiam Was!

Gość gość
jesteś młodą osobą na pewno kogoś znajdziesz i ktoś ciebie pokocha nie załamuj się

Gość gość
podchodzę do życia z rezerwą ale bez paniki nie ma sensu skakać z mostu do wody, trochę optymizmu i wiary i wszystko będzie dobrze

Gość gość
najważniejszy jest charakter człowieka, pamiętaj, wygląd to nie wszystko, kto chce mieć ładną dziewczynę niech poszuka sobie modelki, a ty musisz mieć relacje z bliską ci osobą, ta osoba musi być twoim prawdziwym przyjacielem a ty dla niego, wtedy połączy was prawdziwa miłość

Gość gość
A ja uwazam ze ta dyskusja jest bez sensu. Osoba ktora niby ma ten problem jest bardzo bierna w tej rozmowie i bredzi jak 3 letnie dziecko. To co robicie nazywa sie karmieniem trola. Albo rzeczywiscie wszystkich juz pogielo. Sobie wsadz 2 palce do gniazdka i obudz sie . Pozdro.

Gość pierroty
Czemu bierna? Nie siedze na kafe 24/7 jak niektorzy

Gość gość
..., a Ty się księcia z bajki spodziewasz..?. budowlaniec be...,?

Gość sympatyczny grubasek
A ja jestem sympatycznym grubaskiem z małym pyrtkiem i też nie mam nikogo... Bo przecież dziś cza mieć wygląd, kase bez tego już żadna na mnie nie spojży... Lokalizacja: Dolny śląsk, jeśli jest jeszcze jakaś na tym świecie dziewczyna gotowa mnie poznać zapraszam: sympatyczny.grubasek@o2.pl zdjęcie mile widziane. Pozdrowienia dla samotnych

Gość ANDY 888888
po prostu idź do dobrej wizażystki, po pierwsze dowiesz się jakie kolory do ciebie pasują a jakie nie po drugie dobierze ci fryzure która doda ci stylu rytmu i nerwa, po trzecie dobierze ubiory w których wyglądasz atrakcyjniej, po czwarte zaczniesz w ten sposób budować swoją osobistą kulturę estetyczną co będzie warunkowało pomyślnością. dobrze jest też zainteresować się kulturą i sztuka oraz współczesną modą tak aby po kilku sezonach obserwować jak się zmieniają trendy :) a co za tym idzie być może zauważysz dlaczego się zmieniają i już nie będziesz bez wyrazu albo z brzydkim wyrazem pozdrawiam andy :) ps siłownia obowiązkowo nie intensywnie ale naprawdę warto

Gość gość
jestem od ciebie rowno 10 lat starsza.jak mialam 23 lata to nawet zapuszczony emeryt by sie za mnia nie obejrzal.bylam zajeta studiami i wlasnymi zainteresowaniami, brak makijazu, fryzura przypadkowa, ciuchy z czasow podstawowki, troche za chuda i czerwono-sina na twarzy z tego powodu do tego bylam zamnknieta w sobie i malomowna. zaczelam inaczej myslec gdy kolezanka fryzjerka przemoca pofarbowala mi ciemne wlosy na blond i lekko podciela.zrozumialam ze mozn zyc inaczej i zaczelam dbac o siebie, to daje lepsze samopoczucie, teraz jako stara ropucha wygladam lepiej niz jako mloda dziewczyna sorry, ale moim zdaniem jestes za gruba, 66 kg przy 1,7 to stanowczo za duzo, 60 kg to idealna waga, oczywiscie proporcjonalnie a podsumowujac, nawet jak bedziesz miec powodzenie, faceci to swinie, lepiej nieraz jak cie nie zauwazaja niz potem zostac porzucona i przezywac

Gość gość
tak to prawda faceci to świnie ale nie wszyscy są też tacy którzy potrafią uszanować wzajemność i starania ale muszą umieć wartościować, jak świnia to nuda wiec bez sensu :)

Gość Lukasrfh
kasiaaaa aaa napisz do mnie :) Lukasrfh @ o2 pl pozdrawiam