Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pucipucipu

Koleżanka do odchudzania :)

Polecane posty

Dziewczyny..ale Wy jestescie silne...nawet sobie nie wyobrazam tego wszystkego!!! Jestescie super kobietami!!! Trzymajcie sie!, Ja mam zamiar starac sie o maluszka doladnie za rok..ale jak to bedzie to sam Bog wie... Owsianeczka...gratuluje...udany dzien!!!

Gość Owsianeczka11
Ja też je podziwiam. pielęgniareczka a ja mam nadzieję, że ty jakąś kolację jeszcze zjadłaś?

Gość Owsianeczka11
Oj też lubię winko ale słodkie;) ja już uciekam dobranoc.

Ja dzis darowalam sobie kolacje bo zjadlam: 1. batonik musli ( wiem wiem...) 2. 2 male kotleciki z indyka z surowka 3. 2 szklank maslanki 4. Banan 5. Garsc migdalow 6. szklanka maslanki 7. kasza gryczana z surowka Wydaje mi sie, ze ok poza tym batonikiem... ups!

Jak tu nie byc silnym, spojrze tylko na corke i wiem po co zyc, ona dodaje mi sil:) To najwiekszy skarb miec zdrowa core!

Gratuluje coreczki..:-) Smutnalila..ty tez bardzo ladnie dzis dietkowalas..o tym batoniku nie mysl nawet,jest lepszy niz rzucenie sie na jedzenie wieczorem! Dawno go juz spalilas na pewno!!! A jutro tez trzymamy sie bez grzeszkow dziewczyny!! Ja wstaje o 7 i mam juz przyszykowany jogurcik:-) Jutro ide do pracy na noc..od 7 do 19...boje sie ze zbladze:(

Tak to nasze pierwsze. Czekaliśmy na nie. Niestety los zdecydował inaczej:-( Teraz znów się staramy bo ja nie chcę czekać

Ja dzień zaczynam od wypicia 2 szkalnek ciepłej wody z cytryną i imbirem. Na śniadanoe jem jajecznicę z warzywami +2 tosty z chleba żytniego. Czekam 30min i znów piję ciepłą wodę lub kawę inke.z mlekiem lub siemie lniane.

Marlenka uda ci sie, jesli to bylo wczesne poronienie to tak zdaza sie czesto, wiem ze wtedy myslisz ze to tylko ty bo inne kobiety maja notmalnie dzieci ale uwiez mi wiele z nas o tym nie mowi. Ja jak stracilam pierwsze, a czekalismy na nie bardzo dlugo to od razu chcialam sie starac, po 2 miesiacach bylam w ciazy a 9 pozniej urzodzula sie moja kochana corcia. Glowa do gory bedzie dobrze! A ile masz lat jesli moge spytac?

Gość Owsianeczka11
Cześć dziewczynki co tam u was słychać? U mnie standardowo rano kawka potem owsianeczka i 1 kawałek chlebka z dżemem, spacerek do sklepu już zaliczony ah jaka okropna pogoda a było już tak pięknie. Na obiadek planuję zupe pieczarkową.

Ajjjj... nie moglam dzis zasnac tak mnie ssalo w brzuszku :/ Jestem po sniadanku,jogurt i serek wiejski,popijam czerwona herbatke,chociaz jej smaku nie cierpie....

Dzien dobry! Ja sie nie wyspalam o 5 nas obudzil jakis alarm samochodowy, wyl z godzine a potem nie moglam zasnac. Dzis rano szklanka siemia lnianego, szklanka wody z cytryna, owsianka z bananem i migdalami. Nie wiem co dzis ugotuje, miesa niemam zadnego, jedynie warzywa.

Gość Motulkowa
Dzień doberek, ja już po małej kromce razowego chleba z sałatą i papryką, i po sałatce z kilku różyczek brokuła z pomidorem i 2 plasterkami szynki drobiowej. Ja miałam pobudke na mleko o 1.30, ale zaraz mała zasnęła i spała do 7, ledwo się wyrobiłam do pracy, bo zazwyczaj wstaje 0 9, a tak zamiast robić śniadanie starszakom to musiałam się małą zająć zamim niania nie przyszła. Ale dzisiaj się odprężę bo idę na masaż, a potem lekcje ze starszymi dziećmi, prasowanie i gotowanie na następny dzień.

Gość Motulkowa
Ale wiecie co... Mam więcej energii i nie wiem czy to przez zdrowsze jedzenie czy że już wiosnę czuć, ale to chyba to i to.

Gość Motulkowa
A i wczoraj zamówiłam sobie zieloną kawę do picia, zobaczymy czy dobra w smaku i czy rzeczywiście pomaga w odchudzaniu?

Motulkowa a gdzie zamawialas, bo wlasnie czytalam ostatnio o tej kawie. Widze, ze aktywny dzien przed toba :) Ja wstalam wrzucilam warzywa do garczka i zobaczymy co za zupa z tego wyjdzie. Twaz znowu leze i sie kuruje :( Moze kawke wypije, w czasie tej chory wcale mi sie nie chce kawy. Moj maz nakuoil bialego pieczywa i chyba sam to bedzie jadl;) Nie mam jak wybrac sie po zytni chleb, sklep mam za rogiem, no ale poczekam moze jutro. Na razie z rana wciam owsianke.

Tez musze zamowic sobie ta kawke:-) bo kawki troche pije wiec dobrze zeby byla zielona:-) ja na obiad zjadlam 2 pulpety z kasza kuskus...najgorsze przede mna, nocna zmiana- zakupilam 3 male jogurty..mam nadzieje ze sie nie zlamie i nie zjem czegos slodkiego...:-)

Niestety...pracuje ciezko fizycznie. Ciezki oddzial mam..czesto mnie ssie strasznie. A najgorzej to gdzies o 4 rano sie czuje...mam jogurty otreby i mam nadzieje jakos przezyc..:)

Gość Owsianeczka11
Oj współczuję ci tej nocki 12 godzin to się narobisz, mój mąż też pracuje na nocne zmiany to źle się czuje bo je w nocy i w dzień i nie może później wrócić do normalnego trybu. Ja słóyszałam, że ta kawa jest zdrowa ale niby nie dobra w smaku ale sama nie piłam. przede mną jeszcze kolacja nie wiem co tam wykombinuje;)

Pielęgniareczka weź sobie jakieś jedzenie. Skoro w nocy pracujesz to w dzieN spisz. Wiecie co jak was tak czytam to strasznie mało jecie. Po pewnym czasie wasz organizm będzie się buntował. Była któraś z Was u dietetyka?? Mam 24lata.

Ja dzisiaj na kisielkach bez cukru oczywiście. Popołudniu zjadłam kilka mac. Całą noz nie spałam tak mnie mdliło. Tak samp rano. Chyba coś mi zaszkodziło albo grypa żołądkpwa dopadła. W rzołądku czuję tak jak bym kamień zjadła. Teraz już jest lepiej oby przeszło. Jedno co dziś było ok to to,że mimo to ćwiczyłam.

A mi ciagle dzis burczy w brzuchu, wiec chyba naprawde za malo jem. Dzis zjadam w sumie owsianke z bananem, 2 miski warzywnej zupy i 2 gotowane nozki z kurczaka (palki, malutkie). nadal jestem glodna, wiec zjem pptem chyba jajecznice plus salatke.

Gość Motulkowa
Witam z rana, a pielęgniareczka pewnie juz odsypia, ciekawe czy dałaś radę w nocy? Zieloną kawe - astra - zamówiłam na allegro za 9,50 opakowanie 200g. Właśnie zaparzyłam i zaraz wypiję, pachnie tak sobie a później napiszę jak smakuje. Po masażu bolą mnie plecy, ale ogólnie super. Wczoraj zjadłam: mała kanapka z sałatę i kawałkiem papryki sałatka z kilku różyczek brokuła, pomidora i 2 plasterków szynki drobiowej 4 kotleciki mielone - dietetyczne i 1 ziemniaka gotowanego 1 kotlecik mielony i naprawdę byłam najedzona. Ważyłam się we wtorek i dzisiaj po 3 dniach jest - 1,1 kg mimo iż jestem tuż przed @ (to fajnie motywuje, następne ważenie we wtorek)

Gość Motulkowa
Marlenka a może to nie jelitówka :-) SmutnaLilja, ja jak zjem zupę a bardzo ją lubię to ona krótko mnie trzyma i zaraz jestem głodna, może do zupy dorzuć właśnie pałki gotowane, a potem jeszcze coś innego. Niestety ale mogę z wami rozmawiać tylko do południa, ale mam nadzieję, że w weekend znajdę trochę czsu dla was. Pozdrawiam wszystkie dietowiczki!