Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Telewizja w Londynie zapytała mnie o imigrantów

Polecane posty

Gość gość
Moja mama jest wyjątkiem. Są też mądre i szanujące się Polki i moja mamusia do nich należy.

Gość gość
hahaha, jasne :o jak moze byc wyjatkiem skoro urodzila takiego idiote? Pewnie sama jest glupia jak but

Gość gość
tereska, brzydoto zakompleksiona, zwineli ci topik to tu przylazlas sie osmieszac? :D

Gość 0 Terenia 0
Kobiety we wszystkich miejscach na ziemi zaliczają wpadki ale nawet w krajach trzeciego świata jak RPA mogą się legalnie pozbyć tego błędu, a zaściankowa Polska wciąż pali głupa i nie pomaga swoim obywatelkom. No ale podziemie aborcyjne kwitnie 😴

Gość gość
Ty Tereska sama jesteś błędem - niestety akurat ciebie dziwnym trafem nie wyskrobano

Gość gość
Ojtam ojtam. Autor rzucil prowokacje a wy łykacie. Wierzycie, ze jakiś zakompleksiony Polaczek z trocinami zamiast mózgu potrafiłby skleic jakieś zdanie po angielsku? Nudzi się komuś przy niedzieli ;) Jutro pora do roboty, Robolku. Czas się szykować na taśmę czy inny zmywak nieszczesniku ;)

Gość 0 Terenia 0
Ja bym usunęła ciąże z wpadki, taki bachor to błąd i tyle, a teraz wybieram karierę międzynarodową, a nie obsrane pieluszyska 😴

Gość gość
"Karierę międzynarodową" hahahahahaha A co ty potrafisz robić z tym swoim wodogłowiem?

Gość gość
miedzynarodowa kariera...hahahaha a to ci sie tereska zart udal :D od kiedy pisanie postow na kafe to miedzynarodowa kariera? Dzial odpowiedni, ale czy to kariera :D chociaz dla takiego podczlowieka jak ty to pewnie mwga wyroznienie

Gość 0 Terenia 0
Się kształciło w niejednym mieście i niejednym kraju, to wrota kariery stoją otworem, no ale to trzeba mieć jakieś ambicje, a zakompleksione polaczki po zawodówkach czy studiach w Pcimiu Dojnym mogą mi co najwyżej wydać resztę w markecie 😴

Gość gość
kariera międzynarodowa według Tereski: bycie żywym materacem dla tureckiego właściciela budki z kebabami.

Gość gość
Pcim Dojny? Stamtad pochodzisz tereska?? :D

Gość gość
Polka żeby zrobić karierę to najpierw musi pociągnąć za odpowiednie sznurki. Na przykład Joanna Kulig musiała pociągnąć za około pięćdziesiąt sznurków w Hollywood, żeby dostać trzecioplanową rolę.

Gość gość
Tak? Joanna Kulig ci o tym opowiedziała, że wiesz czy może ją śledziłeś i spisywałeś jej stan licznika?

Gość gość
Zgaduję. Wszystkie Polki są w gruncie rzeczy takie same.

Gość gość
terenia jestes moja idolka na tym forum, walisz z grubej rury i zakompleksione polaczki maja z tym problem, dsrywaj im dalej buhahaha uwielbiam czytac twoje dosadne posty :)

Gość gość
ona dosrywa? Buhahahaha chyba sobie. Obnaza swoja glupote i uposledzenie :D