Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego najwiekszym marzeniem kobiety jest wyjsc za maz i miec dzieci

Polecane posty

Gość gość
na mnie nikt nie naciska abym miała męża i rodziła dzieci

Gość gość
Problem polega na tym że tatusiowie nie chcą zajmować się dziećmi i wszystko zrzucają na kobiety.

Gość gość
to niech potem nie narzekaja, ze kobieta nie ma dla niego czasu, cos za cos, nie chcesz zajmowac sie dzieciorem- ja sie nim zajme, ale dla ciebie nie mam juz czasu

Gość gość
Prawda jest taka, ze gdyby w Polsce czlowiek za kazda prace zarabial tyle ile na zachodzie = bedac nawet sprzataczka jest w stanie wynajac samodzielnie mieszkanie, wyzywic sie, ubrac i odkladac pieniadze, to 100000000% podejscie mlodych kobiet do malzensw zmieniloby sie o 180 stopni. Dzieci tez rodzilyby pozniej, bo jak juz ktos napisal ludziom brakuje czegos w zyciu, tylko praca i nic poza tym, brak celow, wiec decyduja sie na dziecko. Gdyby jednak ludzie zarabiali prawdziwe pieniadze, zasmakowaliby prawdziwego zycia, gdzie stac by ich bylo na podroze, hobby i wiele innych rozrywek. Nie czuliby tej nudy i "pustki" haha odechcialoby sie wczesnego posiadania dziecka

Gość gość
Teraz kobiety w Polsce i tak coraz później wychodzą za mąż i rodzą dzieci. U mnie na roku nie było ani jednej dziewczyny z brzuszkiem, nikt nie zdecydował się na ślub w czasie studiów. Dopiero teraz w wieku 28, 29 lat się zaczynają śluby i rodzenie dzieci.

Gość gość
W końcu jak ktoś decyduje się na dzieci to musi się liczyć z tym że trzeba się nim opiekować i to dotyczy i mężczyzn i kobiet. Jeśli tego nie rozumie to nie powinien mieć dzieci.

Gość gość
Llelle to nie zmienia faktu, ze nawet przy takiej wygodzie i 2 dzieci mozna miec takie a nie inne poglady

Gość gość
W tym kraju to niestety nie ma warunków do rodzenia dzieci

Gość gość
Llelle a co masz do Chinczykow?

Gość gość
Chinczykowi trudno jest opanowac obcy jezyk, Ale przynajmniej narod pracowity, a nie tak jak Arabowie, co mysla, ze im sie wszystko od zycia nalezy. A to ze maja inna kulture to fakt;-)

Gość gość
Najlepiej wyjechać z tego kraju i mieć dziecko z Anglikiem.

Gość do llelle
Obecnie jest bardzo dobrze i nikomu nie chce się podejmować takiej odpowiedzialności. aha, czyli jak ktoś zarabia 1200 na zleceniówce ( co oznacza w Polsce brak ochrony dla ciężarnej) i nie chce mieć dzieci żeby nie skończyć pod mostem to jest nieodpowiedzialny ?

Gość gość
Gosc 21:08 nikt ci nie odpowie na to pytania, bo tutaj nikt nie zarabia 1200zl, a 3 razy tyle, nie wynajmuje mieszkania tylko ma swoj wlasny dom przed 30tka. A kazda matka jest szczesliwa i spelniona :classic_cool:

Gość gość
ale macie problem.... wiecznie się ktoś sra bo matki kochają swoke dzieci. a co mają je mieć w d***e? co w ogóle wam do tego kto jak sobie ulozy zycie. Ja mam dziecko i w d***e mam kto chce zyc bez dzieci. No musiałabym być sorry ale P**********.N.A. a z was jad się wylewa litrami i o co ta afera? chca miec dzieci to.niech mają, nie chcą to niech nie mają ja pierd258ole matki mają prawa do życia czy jak? nosz ku255rwa tyraj sobie na swoje wygodne życie a matki będą tyrały na swoje dzieci ku1695rwa jaki ty masz problem kobieto.

Gość gość
Ja nie wiem jakie Wy tutaj głupoty piszecie... Gdzie te kobiety, które wcześnie wychodzą za mąż i rodzą gromadki dzieci? Pytam się gdzie ? smiech.gif x glabie proponuje przeczytac topik jeszcze raz bo nie zrozumialas tresci ani sensu

Gość gość
ale macie problem.... wiecznie się ktoś sra bo matki kochają swoke dzieci. a co mają je mieć w d***e? co w ogóle wam do tego kto jak sobie ulozy zycie. Ja mam dziecko i w d***e mam kto chce zyc bez dzieci. No musiałabym być sorry ale P**********.N.A. a z was jad się wylewa litrami i o co ta afera? chca miec dzieci to.niech mają, nie chcą to niech nie mają ja pierd258ole matki mają prawa do życia czy jak? nosz ku255rwa tyraj sobie na swoje wygodne życie a matki będą tyrały na swoje dzieci ku1695rwa jaki ty masz problem kobieto. xxxx no problem to masz raczej ty, w dodatku jestes wulgarna i chamska. Pogratulowac dzieciom mamuski prostaczki hahahah

Gość camiilecka
nie chce męża ani dzieci

Gość gość
ja mam 23 lata i mam 3 kolezanki, dla których maz /facet to cale zycie. jedna po slubie pol roku, ciagle chce zajsc w ciaze, ona i on oboje bezrobotni, ale wesele na cala wies bylo, oboje maja po 23 lata.Druga jest zareczona od 5 lat i tez ma 23 lata i prosi sie swojego faceta zeby w koncu zdecydowal sie na slub. Trzecia teraz dziecko urodzila niedlugo slub bierze tez ma 23 lata i swiata poza swoim zyciem nie widzi.

Gość Jjuzzawszetwoja
Prawda jest taka, że taraz społeczeństwo bezmyślnie kopije zachodnie modele życia. Niezależna singielka z dobrą praca dobrym autem i wygodnym życiem to cel sporej ilości kobiet. Niestety nie potrafimy docenić tego co mamy. Myślicie że kiedykolwiek będziecie zadowolona że swoich zarobków? Nie ! Bogactwo to iluzja, zawsze będzie za mało, zawsze będzie jeszcze coś do zrobienia. A potem 40 latka zostaje zwolniona z pracy bo przyszły młodsze. Poświęciła życie pracy i zarabiamy pieniędzy jest spełniona zawaodowo i nagle... jeb. Koniec ! Zaczynaj od Nowa! Super miec plan na życie, ale nie należy liczyć na to ze życie można realizować punkt po punkcie. Co do posiadania dzieci... natura zaprogramowala nas tak ze posiadamy instynkt maciezynski. Bardzo trudno jest z nim walczyc. A czy to ze czyjąs ambijcja jest posiadanie wspaniałej rodziny kochającego męża, dzieci, stworzenia im wspaniałego i ciepłego, pełnego miłości domu, to są złe ambicje? Czy kobieta nie moze spelniac sie jako zona i matka? Czy nie moze czuc radosci z powodu tego ze maz pochwalil jej obiad? Ze kocha ja między innymi za to ze dba o rodzinę? O niego, o jego dzieci? Czy kobieta która prowadzi dom musi być niezadbana kura domowa? Dlaczego nie bierzemy przykłady z naszych dziadków którzy przeżywali żale życie z jednym małżonkiem ? Dlaczego nie możemy mazyc i tym żeby zestarzec się z tym samym mężem wsrod gromadki wnukow? Możemy, tylko to nie jest modne... Ja mimo wszystko pozostaje przy tych marzeniach. Mam 24 lata i chce być szczęśliwa a nie bogata :)

Gość gość
Ja mam 26 lat i jakieś 70% znanych mi rówieśniczek jest zamężnych albo ma dziecko/dzieci albo jednocześnie jedno i drugie, w najgorszym przypadku są zaręczone. i dodam, że w większości nie są to tak zupełnie malutkie dzieci, bo najczęściej są już w wieku przedszkolnym, a niejednokrotnie już nawet szkolnym. Niektóre mają niemowlaki lub są w ciąży, ale przeważa wśród dzieci moich rówieśnic przedział wiekowy 3-6.

Dlaczego największym marzeniem faceta jest zapłodnić,"zaliczyć"jak najwięcej kobiet?

Gość gość
powinnas to wiedzieć to instynkt jak u zwierzątek,to jaka jest matka wyjdzie gdy dziecko ma swoja już niezaleznosc w glowie

gość dziś powinnas to wiedzieć to instynkt jak u zwierzątek,to jaka jest matka wyjdzie gdy dziecko ma swoja już niezaleznosc w glowie X Zwierzątka? Co ty piertolisz troglodyto!