Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły gdybyście miały ostatni raz widzieć kogoś kto wam się podoba

Polecane posty

Gość gość

Jest taka sytuacja , ze w czwartek ostatni raz będę widziala faceta który mi się szaleńczo podoba , niestety on o tym nie wie , łączą nas jedynie kontakty związane z praca , więc gdybym nagle wypaliła.. podoba mi się Pan :) to byłoby dosyć śmieszne i sztuczne Widywaliśmy się w pracy przez 4 tygodnie , niestety kiedy go widziałam to serce zaczynalo mi bić szybciej i nie wiedziałam co się ze mną dzieje , probowalam ukryć to jak na mnie działa , chyba wręcz sprawiałam wrażenie osoby niedostępnej , chociaż oczywiście byłam mila tak jak tylko mogłam. Facet tez do najbardziej śmiałych chyba nie należy , bo fakt przystojny , czarujący i ma w sobie to coś dzięki czemu podoba się większości dziewczyn z pracy , ale jest po 30 i jest wolny usmiech.gif zaznaczam gejem na 90 % nie jest Ponieważ ja zaczelam dopiero studia , odchodzę z firmy i przenosze się do pracy na pół etatu , to będzie moja ostatnia rozmowa z nim , a właściwie będziemy rozwiązywać umowę , dostanę jakieś tam zaświadczenia , noi do widzenia , i co ja mogę zrobić ? Ładnie wyglądać , uśmiechać się , być mila , patrzeć głęboko w oczy ? przecież to nie wystarczy Te sprawy są jednak bardzo skomplikowane , jeszcze gdyby to był normalny , młodszy kolega z pracy to byłoby łatwiejsze , no ale w takiej sytuacji nie widze dobrego pomysłu.. Jak tylko słyszę imię Sebastian to się uśmiecham :)

Gość gość
up

Gość gość
ja bym sobie podcieła żyły na twoim miejscu bułką tartą i szarym mydłem ;)

Gość gość
No cóż, trzeba trochę zaryzykować, bo szkoda bardzo takiej znajomośc****ewnie będziesz zawsze żałować, jak nic nie zrobisz. Trzeba rzucić na odchodne, że masz nadzieję że się jeszcze zobaczycie i zaproponuj wymianę numerów telefonów.

Gość gość
zaryzykuj i zagadaj, zeby podtrzymac znajomość lepiej coś zrobić i żałować niż żałować, że się nie zrobiło

Gość gość
ja bym sie spierdziala w poduche a na koniec walnela kloca

Gość gość
O tak jak pisze gosc,zeby napomknac ze ma sie nadzieje na to ze sie jeszcze zobaczycie i wymiana nr tel,to niby niezobowiazujaco ale jak on cos teges rowniez to zlapie haczyk

Gość pięknaaaaaa
ja bym powiedziała mu może nie wprost , ze mi sie podoba, ale coś co dałoby mu do myślenia :D hihihi i czekałabym na jego krok!

Gość Diomio
Spytaj, czy dałby się wyciągnąć na kawę i tyle.

Gość gość
Zostaw we firmie kilka karteczek ze swoimi namiarami i grzeczna notatką: Jeżeli zaistnieje potrzeba kontaktu ze mną, proszę o telefon.... lub kontakt email.... Profesjonalnie i bez nagabywania. Jeżeli jest chociaż odrobinę zainteresowany to zadzwoni

Gość gość
Ja to bym wydrukowała sobie nową wizytówkę i w rozmowie pożegnalnej żartobliwie nawiązałabym do tego faktu zasięgając "fachowej" redy (...i tu maślane oczy ;) ) wyżej wymienionego pana czy jego zdaniem wizytówka daje radę...ale oczywiście nie musi od razu odpowiadać...najlepiej niech się przyjrzy spokojnie jak będzie miał wolną chwilę :) Na odchodne puściłabym oczko tak aby było jasne, że wcale nie uważam go za eksperta akurat w tej dziedzinie :D Choć tak na marginesie jeszcze mi się nie zdarzyło aby facet, któremu spojrzałam tak głęboko w oczy zmuszał mnie do odstawiania dalszych szopek. Jak ma jaja albo jest zainteresowany to pierwszy wyciągnie...wizytówkę...oczywiście :P

Gość gość
Mmmmm....to już dziś! Ciekawe czy autorka napisze co w końcu zrobiła? :)

Gość gość
Pewnie jak to kobiety w Polsce - odpuściła, no bo przecież to facet zawsze powinien odwalać czarną robotę, gdzieżby księżniczka mogła pobrudzić rączki jakąś małą inicjatywą własną.

Gość gosc2005
Ten mezczyzna , jako jej pracodawca ( tak przypuszczam, skoro on bedzie rozwiazywal z nia umowe) zapewne ma jej numer. A dziewczyna jest chyba bardzo mloda, skoro zaczyna studia a o nim pisze , ze jest po 30 tce i do tego wolny ale nie jest gejem ... - "Pewnie jak to kobiety w Polsce - odpuściła, no bo przecież to facet zawsze powinien odwalać czarną robotę, gdzieżby księżniczka mogła pobrudzić rączki jakąś małą inicjatywą własną." - A ty jeszcze nie znalazles dziewczyny???