Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z tego co obserwuje jest moda na dwojke lub trojke dzieci

Polecane posty

Gość gość
Dramat po prostu. W Tybecie dzieci w kamieniolomach pracuja a twoj maz musial zupke siostrze odgrzac biedactwo.

Gość gość
ta, jasne. dziecko trzeba nakarmic i ubrac a potem wio w swiat - typowe myslenie biedoty. co jest zlego w daniu dziecku mieszkania? w tym, ze sie nie bedzie uzeralo z bankiem przez 30 lat? to z niego zrobi p*****le zyciowa? wiesz co, ja dzieki temu, ze dostalam pierwsze mieszkanie od rodzicow, teraz mam sowje wlasne, duze i przestronne za gotowke i zyje jak chce. a nie tylko trzese tylkiem, ze mi na rate nie straczy, jak typowy niewolnik.

Gość gość
wedlug tzw autorytetow dzieci wychowuje sie powietrzem a nie kasa -wiec trza ich miec jak najwiecej

Gość gość
"gość Jak czytam te bzdury to aż krew zalewa. Co trzeba dzieciom zapewnić? Wyżywić, ubrać , wykształcić i wychować na zaradnego człowieka. Nie mam obowiązku wyposażać swojego dziecka w mieszkanie i samochód. " hehe i to jest wlasnie typowe myślenie głupich matek . JA nic nie dostałam to moje dziecko tez nic nie dostanie . Niech zapierdziela 30 lat na kredyt albo wynajmuje u obcych..

Gość gość
Glupia to ty jestes. Nawet w bogatych krajach nie ma tak, ze to rodzice zapieprzaja na mieszkanie dla dzieci. Dzieci dorabiają sie ich same. Tylko u nas kraj Matek Polek , do trzydziestki dzieciaka trzymac przy spódnicy. I jeszcze są dumne z tego ze mamusia z tatusiem mieszkanie im kupili ,bo same sierotki nie umialy sobie poradzić. Smiech.

Gość Alika432
Wydaje mi się, że z jednej strony jest dużo ludzi, którzy właśnie chcą mieć kilkoro dzieci, najlepiej troje, a z drugiej nie można zaprzeczyć, że jest też coraz więcej osób, które nie chcą mieć dzieci, kobiet goniących za karierą, u których zanika instynkt macierzyński, ogólnie dużo ludzi wygodnych, którzy preferują przyjemny, bezproblemowy tryb życia albo takich którzy wciąż odkładają decyzję o dziecku na później i może w końcu jakimś cudem zdecydują się na to jedno.

Gość Arielkaaaaaaaaaa
" I jeszcze są dumne z tego ze mamusia z tatusiem mieszkanie im kupili" No żebyś wiedziała ze ja jestem DUMNA z tego ze moi rodzice sa pracowici , zaradni i dostałam od nich mieszkanie . Dzięki temu zyje mi się lekko i co miesiąc mogę odłożyć sporo sumę na lokatę dla córki.