Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanta  mamba

prawiczki ruszcie z kopyta i załóżcie konto na jakimś portalu randkowym

Polecane posty

Gość gość
Pracy szukałem tydzień po dwóch latach awans i podwyżka. Auto mam, oszczędności są. Fajne to nieudacznictwo. x bo wszystko miałeś na gotowe,

"bo wszystko miałeś na gotowe" x Jakbym miał to wcale bym roboty nie szukał tylko poprosił ojca aby mnie u siebie zatrudnił.

Gość gość
jak wszystko masz to czemu ty Darker nie masz dziewczyny? widocznie z tobą jest coś nie tak z mózgiem

Gość gość
darker skoro rodzice ci wszystko dali to dlaczego tak jęczysz że ci zle w życiu? dalej szlochasz za swoją wielką love która waliła się ze wszystkimi tylko nie z tobą? :(

Gość gość
jakby był mądry to by nie pisałby na damskim forum

Gość mam waginę
"Ja tam mam Opere Mini w telefonie" ooo hmm no nie wiem, ja nigdy nie korzystam z opery.

"dalej szlochasz za swoją wielką love która waliła się ze wszystkimi tylko nie z tobą?" x Tak, bo mieliśmy sporo wspólnego. Ogólnie gdybym wiedział, że chodzi o wciskanie kitu i pchanie się z łapami to nie miał bym oporów. Nie o sam seks chodzi ale o to, że nawet jak cię panna rzuci to i tak będziesz wyżej w jej hierarchii niż jakiś tam kumpel o którym sobie przypomina jak trzeba kogoś obrzygać emocjonalnie.

Gość gość
na mózg nie starczyło? x a Tobie ?

"bo wszystko miałeś na gotowe," x I? WIelu ma gotowe w sprawach intymnych i towarzyskich(wygląd i normalny charakter), to co Ci przeszkadza, że on ma gotowe w kwestiach finansowych?

Gość gość
jakbym miał pisać z telefonu to bym nie pisał w ogóle. kiedyś próbowałem ale nadziubać głupie parę zdań to koszmar.

Gość mam waginę
dobra tam gościu, alicja chciała wejść w dyskusję bo jakoś nikt z nią nie gada. niestety jej "cięty żart" spodobałby się co najwyżej karolowi z familiady.

Gość gość
pbw no i dalej twój idol Darker jest tzipą bo nie potrafi sie pogodzić ze stratą laski

Gość gość
"to co Ci przeszkadza, że on ma gotowe w kwestiach finansowych?" x ano przeszkadza jej bo lepiej by się poczuła jakby mogła prawika "skopać" na forum że nieudacznik, nieporadny maminsynek który się do niczego nie nadaje. a tu zonk bo lepiej sobie radzi niż niejeden "playboy" z bożej łaski.

Gość mam waginę
prawiczek bez wiary jak można mieć "gotowe" w sprawach towarzyskich? Mamusia zorganizuje wieczorek zapoznawczy dla znajomych z klasy czy jak?

Gość mam waginę
"jakbym miał pisać z telefonu to bym nie pisał w ogóle. kiedyś próbowałem ale nadziubać głupie parę zdań to koszmar." ooo moje początki z tego co sobie przypominam też były żałosne, ciężko było nastukać sms-a, a co dopiero dłuższego maila, ale tu potrzeba praktyki, jednak bardzo szybko ta nauka idzie.

"dobra tam gościu, alicja chciała wejść w dyskusję bo jakoś nikt z nią nie gada. niestety jej "cięty żart" spodobałby się co najwyżej karolowi z familiady." ---- ojoj, ale mi dosrałaś. chyba się nie pozbieram :D ale pogódź się z tym, ze u kobiet i tak ważniejsze są cycki niż intelekt. sama wagina nie wystarczy :classic_cool:

Gość gość
bo Darker jest i będzie niezaradny w życiu bo wszystko miał na gotowe i w**********-ne ma na to

Gość gość
żaba jaki masz rozmiar cyca?

Gość gość
prawiczki to guły i memeje.

"bo Darker jest i będzie niezaradny w życiu bo wszystko miał na gotowe i w**********-ne ma na to" ----- pochwal się zaradnisiu ile to w życiu osiągnąłeś. tylko nie przesadź z opisywaniem swojej willi z basenem, bo czasem możemy nie uwierzyć.

"żaba jaki masz rozmiar cyca?" ---- mężczyźni twierdzą, że wystarczający :P ---- argen - no właśnie, krągły tyłek. zapomniałabym. jak człowiek coś nosi z tyłu, to często o tym zapomina.

Gość gość
"Mamusia zorganizuje wieczorek zapoznawczy dla znajomych z klasy czy jak?" x właśnie np to. ale może nie tyle "wieczorek zapoznawczy" co urodziny albo inną imprezę. albo w ogóle to jak interesuje się życiem towarzyskim dziecka, tym czy ma kolegów, koleżanki itd itd. to ma olbrzymie znaczenie.

Alicja masz jakiegoś @ bo znowu miną wieki zanim sprawdzisz poprzedni o ile w ogóle?

"prawiczek bez wiary jak można mieć "gotowe" w sprawach towarzyskich? Mamusia zorganizuje wieczorek zapoznawczy dla znajomych z klasy czy jak?" x Być prawidłowo wychowanym i dobrze wyglądać. To takie trudne do pojęcia?

"mężczyźni twierdzą, że wystarczający" x Potwierdzam :P

Gość gość
Darker znów zapomniałeś przelogować:D:D

Gość gość
To nie byl komplement

Gość gośćgośćżegość28599
ludzie, coście się tak do Darkera przyssali? Zazdrościcie mu? Czy tu zawsze musi być tak,że każdego trzeba do gleby zgiąć? Popindoleni jesteście i tyle. A ja Ci Darker i wam Off i Argen i reszcie prawiczków szczerze życzę,żebyście znaleźli takie kobiety,żeby innym oczy zbielały! Bo odkąd czytam to forum,to widzę,że ciągle ktoś po was jedzie. I nie podoba mi się to. Co za ludzie w tej Polsce. Żal.pl

Gość mam waginę
"właśnie np to. ale może nie tyle "wieczorek zapoznawczy" co urodziny albo inną imprezę. albo w ogóle to jak interesuje się życiem towarzyskim dziecka, tym czy ma kolegów, koleżanki itd itd. to ma olbrzymie znaczenie." ooo ale kinder bale są dobre w okresie dzieciństwa. ja myślę że życie towarzyskie akurat się samemu wyrabia, w dorosłym życiu mama nie pomoże.