Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 39 i p贸艂 do zrzucenia

39,5 do zrzucenia

Polecane posty

poprawka, 99,1:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
26.01 112,0 18.02 108,5 25.02 105,5 04.03 104,5 11.03 103,5 18.03 102,0 25.03 101,0 01.04 100,0 08.04 99,1 15.04 98,3 :)

Udost臋pnij ten post

22.04 97,5 :)

Udost臋pnij ten post

zosta艂o mi do zrzucenia 28,5 kilograma:)

Udost臋pnij ten post

29.04 97,1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DumnaJa
Oj, ale du偶e ilo艣ci sobie postawi艂y艣cie za cel. Trzymam kciuki za ka偶d膮 z was. Ja postanowi艂am zrzuci膰 12kg i spr贸bowa艂am Cambridge. Jak tylko b臋d臋 w domu powrzucam efekty z dziennika odchudzania.

Udost臋pnij ten post

od dzi艣 co poniedzia艂ek zapisuje wage. 05.05 96,2 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SchudneAco
39,5 widze 偶e jako (chyba) jedyna nadal tu jestes (przeczytalam caly topik - jestem nowa) i postanowilam 偶e rowniez co poniedzialek bede zapksywac tu ile waze ;) Na dzien dzisiejszy : Wzrost - 170 Waga 87,3 kg. Pozdrawiam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bellinka176
hej :) ja te偶 do艂膮cz臋:) i te偶 mam sporo do zrzucenia:( schud艂am ostatnio kilka kilogram贸w ale zn贸w przesta艂am dietkowa膰. Wracam na dobr膮 drog臋:) wa偶臋 co艣 oko艂o 92kg przy 176cm wzrostu:( w lutym by艂o na wadze 98kg wi臋c malutki spadek jest:)

Udost臋pnij ten post

witam serdecznie dziewczyny:) milo mi b臋dzie je艣li dolaczycie bo jak wida膰 zosta艂am sama na placu boju :), je艣li o mnie chodzi schud艂am ju偶 16 kilo i walka trwa nadal:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SchudneAco
Szczere gratulacje ;) to juz jest wielki sukces ;) ja zaczynalam z wagi 100 kg a waga z dzisiaj to rowne 87 kg ;) Odchudzam sie od grudnia z tym 偶e mialam 3 miesieczna przerwe. Lekko nie jest ale kto da rade jak nie my?;)

Udost臋pnij ten post

dok艂adnie, r贸wnie偶 gratuluje bo to tez bardzo duzy spadek:) damy rade jestem tego pewna:) m贸j cel teraz to 85 kilo czyli jakies 11 mi brakuje:)

Udost臋pnij ten post

zgodnie z obietnica podaje wage w poniedzia艂ek dzi艣 jest to 94,9 czyli schud艂am ju偶 w sumie 17,1 kg:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SchudneAco
Ja niestety w weekend poplynelam z alkoholem ;/ wiec i waga prawdy nie powie ajj.. dziewczyny jak wy to robicie 偶e macie taka silna wole.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3 kropki
Witajcie dziewczyny :) Mozna sie przy艂膮czy膰? Mam 19 lat i waz臋 oko艂o 108 ;( Raz juz sie odchudzalam i z 98 schudlam do 89 no a pozniej jak sie rozleniwilam i zacz臋艂am obzerac to nie by艂o konca:( Chcia艂abym schudnac do 70 kg... Jako pierwszy cel stawiam sobie te magiczne 90 :) Ogranicz臋 kalorie i bede wiecej sie rusza膰. Juz od tygodnia regularnie spaceruje :) Z piciem wody nie mam problemu bo ja poprostu uwielbiam :) Dzisiaj rozgl膮dam sie za 膰wiczeniami do wykonania w domu... Zaraz zrobi臋 chyba jeden z trening贸w mel b

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 kropki witaj, jasne ze mo偶esz, ja startowa艂am z wi臋kszej wagi ni偶 Twoja bo 112, je艣li si臋 zmobilizujesz, wszystko jest mo偶liwe:) SchudneAco tak czasem jest ze cz艂owiek poplynie, mi ra zdazyl si臋 kubelek z kfc, ale szybko wrocilam do diety:)

Udost臋pnij ten post

powy偶ej to ja:)

Udost臋pnij ten post

dzi艣 na wadze 94,1 wiec 18 kilo mniej jest:) to dlatego ze dosta艂am okres i zeszla woda

Udost臋pnij ten post

nie cwicze bo mam problemy zdrowotne, krotki czas cwiczylam by艂o to mo偶e ze 2 tygodnie a tak to nie, du偶o chodze:) dziekuje:)

Udost臋pnij ten post

moja skora jest jak najbardziej ok chocia偶 nie stosuje zadnych balsamow ani wyszczuplaj膮cych ani zwyk艂ych, z lenistwa:)

Udost臋pnij ten post

26.01 112,0 18.02 108,5 25.02 105,5 04.03 104,5 11.03 103,5 18.03 102,0 25.03 101,0 01.04 100,0 08.04 99,1 15.04 98,3 22.04 97,5 29.04 97.1 05.05 96.2 13.05 94.1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gratulacje :) super, 偶e si臋 tak trzymasz ! Powodzenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Super Ci idzie, oby tak dalej. Podziwiam wytrwa艂ych ludzi !!!!

Udost臋pnij ten post

dziekuje:) teraz d膮偶臋 do 85 potem 78 a potem zobacz臋, mam 178 cm:)

Udost臋pnij ten post

tak to prawda, mam wazna uroczysto艣膰 w niedziele i musia艂am kupic nowe rzeczy kt贸re za jaki艣 czas b臋d膮 za du偶e ale wa偶ne ze chudne:)

Udost臋pnij ten post

dziekuj***ardzo za doping :) nie podalam wagi bo nie by艂o mnie w weekend, impreza rodzinna jedzonko:) a teraz wracam do diety i w poniedzia艂ek podam wage:)

Udost臋pnij ten post