Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede okropna tesciowa

Zabronilam dziewczynie syna, ktora spodziewa sie dziecka mieszkac u nas

Polecane posty

Gość gość
Autorka bardzo dobrze zrobiła. 19naście lat to już nie dziecko. Jak umiała uprawiać seks to i posprzątać po sobie powinna. Skoro syn został w domu a nie wyprowadził się z tą dziewczyną to znaczy, że tak naprawdę nic do niej nie czuje. W takiej sytuaji powinien płacic alimenty na dziecko, zajmować się nim ale obowiązku bycia w związku z tą dziewczyną nie ma. A to, ze zrezygnowała ze szkoły świadczy, ze myślała, ze będzie na utrzymaniu przyszłej teściowej i będzie mogła się byczyć.

Gość gość
15:52 i ja tak myślę, mogło tak być, po prostu sama obecność te dziewczyny w domu prowokowała teściową do czepiania sie o byle co i robienia z igieł wideł. Super, wywaliłaś dziewczynę z wnukiem w łonie, piękna lekcja dla syna, w każdym moemncie też może tak wywalic swoją przyszła żonę, bo cos mu nie będzie się podobało w niej. SuperQ

Gość TY JESTEŚ TĄ NIEDOSZŁĄ SYNOWĄ
Mieszkałam 4 miesiące i 3 dni u niedoszłej teściowej , chciałam pozmywać naczynia to mówiła: - "zostaw w zlewie te naczynia potem włożę do zmywarki " Tekst do mojego faceta a jej syna - "tylko żeby mi ona nie zmywała , pilnuj bo nie dałabym rady potem pić z tego kubka co ona go myła " Po wizycie u lekarza wróciłam do domu( do jej domu ) usiadłam na kanapie w salonie sapałam jak pies tak mi było duszno i dlatego usiadłam w salonie musiałam odpocząć by wejść do pokoju na piętrze w którym pozwoliła nam zamieszkać. Siedząc na kanapie zdjęłam skarpetki, sweter , czapkę szalik , kurtke. OK ! wizualnie był syf ale chwile później zabrałam te rzeczy na góre , pech chciał że jedna skarpetka została w salonie no i zaczęła się jazda ,że mam nie zostawiać w jej salonie śmierdzących skarpetek a jak mi się nie podoba to mogę spier.... Siedziałam na kibelku, nagle słyszę łomot do drzwi i krzyki " otwieraj , co się tak guzdrzesz krowo, ja chcę wejść do swojego domu ale NIE paniusia syfiara panoszy się środku. Wstałam pośpiesznie z kibelka , jako tako umyłam ręce aby jej otworzyć. Otwarłam a ta jak mnie nie popchnie i zamiast do kuchni biegnie na góre i gada sama do siebie , na pewno masz tam jakiegoś gacha , zaraz się przekonamy , wylecisz dziewczyno wylecisz ! Zagląda do pokoju, niema nikogo, wchodzi do łazienki nie ma nikogo ale zaraz wrzawa co tu tak śmierdzi nawet spłukać nie potrafisz , czego cie ta matka nauczyła , co za patologia itp.

Gość gość
To trzeba być k***ą, żeby kobietę w ciąży z własnym synalkiem wyrzucić na bruk.

Gość gość
"może jeszcze prawdziwy facet ma zabronić kobiecie w ciąży nie tylko sprzątania w domu własnej matki (!) ale i pójścia do pracy czy chodzenia do szkoły, bo to takie męskie! Czyli taka dzuewczyna nic nie musi robić a wszyscy wokół mają jej służyć łącznie z nim ?" - ja nie pisze o sytuacji kiedy facet przyprowadza do domu swojej matki obca babe, tylko matke swojego dziecka, nie widzisz roznicy? taka sobie wybral, to, ze jej nie poznal wczesniej zanim si ez nia przespal, to jest tylko i wylacznie jego problem, wiec czemu dziewczyna wylatuje a facet ma to w d***e i siedzi u mamusi w wygodzie i komforcie? tak sie zachowuje facet? sorry, ona mu brzucha nie odda, chcial czy nei chcial MUSI sie zaopiekowac nia w czasie ciazy i pologu, inaczej jest DUPKIEM. a kobieta, ktora w takiej sytuacji nie broni innej kobiety tylko wyrzuca ja na bruk i nie widzi nic zlego w tym, ze synus sobie z tego nic nie robi, to obrzydliwe babsko, ktore lubi mieszac i wychowuje kolejna meska kaleke.

Gość gość
A dokąd miał się jej synalek wyprowadzić ze swoją dziewczyną w ciąży? To pewnie student dzienny bez roboty, na jej utrzymaniu, król dyskotek, wiejskich dziewuch i *****czy :D z resztą pewnie ******* się z 2 razy i tak oto są parą i rodzicami zostaną.

Gość gość
do goscia o nicku "TY JESTEŚ TĄ NIEDOSZŁĄ SYNOWĄ" - tak sie rozesmialam, ze az obudzilam swojego psa:D jaka ty jestes domyslna! powinnas zostac okrzyknieta pierwsza wrozbitka na kafe! jejku jak mozna byc tak tepym...

Gość gość
do goscia o nicku "TY JESTEŚ TĄ NIEDOSZŁĄ SYNOWĄ" - tak sie rozesmialam, ze az obudzilam swojego psasmiech.gif jaka ty jestes domyslna! powinnas zostac okrzyknieta pierwsza wrozbitka na kafe! jejku jak mozna byc tak tepym... Tępo to cie strugali D*****O

Gość gość
"A dokąd miał się jej synalek wyprowadzić ze swoją dziewczyną w ciąży? To pewnie student dzienny bez roboty, na jej utrzymaniu, król dyskotek, wiejskich dziewuch i *****czy smiech.gif z resztą pewnie ******* się z 2 razy i tak oto są parą i rodzicami zostaną." - niestety w ten sposob tez mozna dorobic sie dziecka, dzieci nie plodzi sie tylko z sexu w zwiazkach z duzym stazem i z milosci:) wiec skoro mamusia nie nauczyla go, ze kazda kogieta, z ktora uprawia seks, moze byc matka jego dzieci, to zycie i zastana sytuacja powinne przyspieszyc jego rozwoj a mama odpowiedzialna za syna powinna pokazac mu, co to jest odpowiedzialnosc. i wlasnmie mu pokazala, w******* kobiete w ciazy pod pretekstem brudnego wc i kilku skarpetek. oby ciebie autorko synek kiedys nie w****** na bruk jak zaczniesz robic pod siebie albo staniesz sie zdizwaczala staruszka, a ze jestes wredna, ten proces moze nastapic juz niebawem.

Gość gość
Pewnie sama obecność tej dziewczyny cię w*******a, wszczynałaś awantury i bójki, no nie wierzę w niespłukiwanie po sobie toalety :D będzie jej lepiej, jeszcze sobie życie ułoży, znajdzie cudownego faceta a ty sobie zostań ze synkiem studentem i on ze swoją ręką, bo na prawdziwą kobietę nie zasługuje, może na takiego samego babsztyla jak ty, ale ty jak widać nie lubisz konkurencji ;) synowa to nie konkurencja stara krowo. :D

Gość gość
Ciekawe czy ktoras broniaca tej syfiary chcialaby takiego meza niechluja w domu? A no pewnie nie...

Gość gość
facet niechluj rozni sie od kobiety niechluja tym, ze nie moze zajsc w ciaze:)

Gość gość
Ciekawe czy ktoras broniaca tej syfiary chcialaby takiego meza niechluja w domu? A no pewnie nie... Nie kumasz, że nawet nie chodzi o to? Wychowała synka na k****arza bez odpowiedzialności. H*j go interesuje gdzie się jego dziecko i matka tego dziecka podziewa... Ładne wychowanie. Na miejscu tej dziewczyny zerwałabym też kontakty z ojcem dziecka i jego p*****lniętą mamuśką, oprócz alimentów oczywiście.

Gość gość
Jak można być tak tępym a no można... H*j z wnukiem, ważne, że kubek nie był umyty. Pewnie sama jej nie dała lub wymagała usługiwania sobie a teraz odwraca kota ogonem.

Gość gość
Skoro syn to k****arz to ona jest kure . wka to raz. W dodatku bezmozga syfiara bo skoro mowi sie do niej raz drugi czy trzeci i polmozg nie rozumie ze ma po sobie sprzatac to zbyt madra nie jest. Ps. A ten syn gdzie mial pojsc za ta syfiara? Do kolezanki?

Gość gość
Wiekszosc tych krzykaczek to takiesame syfiary mieszkajace u tesciowej.

Gość gość
"Ps. A ten syn gdzie mial pojsc za ta syfiara? Do kolezanki?" - biedactwo nie mialo gdzie pojsc! ch*j z kobieta w ciazy, niech sie buja do kolezanki, za to synus przeciez nie moze katem u nikogo mieszkac, bron boze, kto mu da cieply obiad, opierze, oplaci rachunki. a kobieta w ciazy to nawet na bruku moze bys jak kolezanka ja wywali, dobrze ze synus ma komfortowe warunki, teraz dla niego to najwazniejsze w tak ciezkim okresie jego zycia

Witam. Zaczne od tego, ze wklejony wczesniej temat nie jest moj i nie byl opisywany przez moja corke. Reakcje syna juz opisalam, na razie byl u niej rano a raczej u tej kolezanki i napisala mu liste zakupow jakich potrzebuje, a wsrod nich 90% to tusze do rzes, podklady, blyszczyki, lakiery. Witamin jakichkolwiek zero, do jedzenia zaledwie bulki chciala. I moj syn jej funduje stres? Ona o ciaze w ogole nie dba, dopiero niedawno palenie rzucila chociaz i tak pewnie popala. Jak juz wiedziala ze jest w ciazy to piwo pila, dopiero jak uswiadomilam syna, ze codzienne picie piwka w jej stanie moze doprowadzic do tragedii to z nia porozmawial. Ja dla niej bylam mila, na poczatku grzecznie zwracalam uwage, prosilam, rozmawialam. Chcialam nawet o rodzicach jej porozmawiac, ale ona powiedziala, ze to debile i s*******ny i nie chce miec z nimi nic wspolnego. Ale miarka sie juz przebrala naprawde.Ja nie mam sily ani ochoty codziennie po powrocie z pracy sprzatac kuchnie w oplakanym stanie.

Gość gość
To teraz tak szczerze do yych broniacych brudaski. Skoro tesciowa ja prosila zeby pp sobie sprzatala to czemu tego noe robila? A no tak bo przeciez w ciazy hrabiance nie mozna nawet naczyn do zmywarki wlozyc. A to wiele wyjasnia.

Gość gość
Eee tam, dobrze sie stalo. Facet zaplaci alimenty na dzicko, syfiara bedzie musiala na siebie zarobic i tyle. Ona moze znajdzie poodbnego syfiarza i beda sobie wsrod brudu i balaganu mieszkac a chlopak skonczy studia, zmadrzeje, znajdzie normalna dziewczyne i zalozy rodzine.

Gość gość
z tym ze te piekne plany o ktorych piszesz gosciu 16:37:55, niestety juz sie spelnily, bo chcial nie chcial rodzine ma:) a jak mu dlugosc listy z kosmetykami przeszkadza, to niech kupi tylko bulki, anie leci maminsynek do mamuni pokazac liste zakupow jaka ta niedobra "syfiara" nawypisywala. swoja droga cos mi te kosmetyki podpucha pachna, tak samo jak historia z niespuszczaniem wody w wc

Gość gość
że mężczyźni mają więcej wyrozumiałości i chęci pomocy dla kobiet w ciąży niż te 'matki polki' które jak były w ciąży to wszystko same robiły, czuły się doskonale, sprzątały na błysk całe mieszkanie i pracowały ciężko, zarabiały pieniądze do ostatniego dopuszczalnego dnia,w dodatku robiły w tym czasie fakultet i działały charytatywnie w schronisku dla zwierząt, widłami przerzucając psie kupy!

Gość gość
skoro o ciaze nie dba, to powinien mieszkac razem z nia, i sam dopilnowac, aby dziecko mialo jak najlepsze warunki. dziecko jest obojga. jak dziecko sie urodzi, odchowa, to wtedy bedzie mozna mowic co dalej, jesli sąd uzna, ze matka sie nim zle opiekuje - zostanie przy ojcu. ale poki co, skoro twierdzisz, ze dziewczyna jest nieodpowiedzialna, niech twoj synalek bedzie i wezmie ja z powrotem pod dach, bo brak kontroli nad kobieta w ciazy, ktora rzekomo nie dba o dziecko, moze skonczyc sie tragicznie. wiec jesli masz za grosz rozsadku i chcesz syna nauczyc odpowiedzialnosci, powiedz mu, zeby przyprowadzil ja z powrotem i sie dogadajcie, jestescie doroslymi ludzmi

Gość gość
stwierdzam że mężczyźni mają więcej wyrozumiałości i chęci pomocy dla kobiet w ciąży niż te 'matki polki' które jak były w ciąży to wszystko same robiły, czuły się doskonale, sprzątały na błysk całe mieszkanie i pracowały ciężko, zarabiały pieniądze do ostatniego dopuszczalnego dnia,w dodatku robiły w tym czasie fakultet i działały charytatywnie w schronisku dla zwierząt, widłami przerzucając psie kupy!

Gość gość
nie dba o ciążę to facet niech zadba albo przyszła babcia a potem niech sobie robi co chce ta dziewczyna, niech tylko dziecku nie szkodzi, bo ono nie jest winne, ze ma taką matkę!!!!

syn mi pokazal liste bo powiedzial, ze ona chyba na glowe upadla i sie z nia o to poklocil. No coz, ja tam sie nie wtracac, ale kosmetykow sponsorowac jej nie mam zamiaru.

Gość gość
no to nie sponsoruj, o co sie cisniesz! nie jestes od tego, tylko twoj syn! wiadomo, ze do ciebie przylecial, bo tak go piastujesz, ze wiedzial ze go wesprzesz paroma inwektywami i docinkami na jej temat! tak go wychowalas. teraz bedzie gardzil nia tak, jak go pieknie nauczylas, jestes z siebie dumna? ze twoj synalek maminsynek bedzie gardzil kobieta, z ktora ma dziecko? chlop ma 22 lata, skoro juz tak go bronisz i sie nim interesujesz, to ogarnij go, ostatnia chwila, pozniej juz bedzie za pozno i nigdy nie dorosnie.

Gość gość
Mysle ze ojciec dziecka tez nie ma obowiazku sponsorowania kosmetykow dla matki dziecka.

Gość gość
nikt nie napisal to zdania: facet ma obowiazek SPONSOROWAC kosmetyki matce swojego dziecka

Gość marzka87
ja bym tak samo zrobiła, teraz sprzątasz po niej a po porodzie ona pójdzie na imprezę i zostawi ci dziecko!