Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede okropna tesciowa

Zabronilam dziewczynie syna, ktora spodziewa sie dziecka mieszkac u nas

Polecane posty

Gość gość
widzę ze dyskusja trwa do dzisiaj ja wczoraj rochę pisałam popieram w całym temacie autorkę jej dom i jej osobista przestrzeń a takich dziewczyn jak jej przyszła synowa naoglądałam się mam synów gdy wyjechaliśmy z męzem na urlop jedna właśnie taka jak Twoja zrobiła nam z domu chlew podpaski za szafką-używane, poprzepalane kanapy- nowe panele porysowane jestem za aby gonić takie dziadostwo!

Gość gość
O noo! większego maminsynka to tu chyba nie było! Wojska mu brakuje, takie to to ciamciaramcia nie potrafi się postawić matce. I tak do śmierci będzie takie to to bezradne przy du pie mamusi siedział. Czym ty szantażujesz tego synalka ?

Gość gość
jedynie zal mi bardzo że dziecko które będzie Twoim wnukiem, tak marnie zaczyna alkohol pity we wczesnej ciaży nie pozostanie bez echa papierosy również żal że syn zrezygnował z dziennych studiów przecież zaoczne kosztują ! dziewczyna nie nadaje się ewidentnie na żonę, matkę czy partnerkę

Gość gość
jedynie zal mi bardzo że dziecko które będzie Twoim wnukiem, tak marnie zaczyna alkohol pity we wczesnej ciaży nie pozostanie bez echa papierosy również żal że syn zrezygnował z dziennych studiów przecież zaoczne kosztują ! dziewczyna nie nadaje się ewidentnie na żonę, matkę czy partnerkę

Gość gość
hahahaa ale sie usmialam! do goscia z 17:04 - a skad wiesz ze twoi synkowie nie urzadzili imprezki, ze to ktoras z ich dziewczyn nie przypalila kanapy? "przeciez moj synus nie pali, bron boze!". a podpaske mogla zmienc jakas dziewczyna po pijaku na ktores z domoweczek twoejgo synka. broncie tych swoich oferm dalej, brawo

Gość gość
to nie była impreza, ona za naszą zgodą zamieszkala z synem w naszym domu na ten czas, syn jeździł na uczelnię a ona czuła się jak w hotelu- myślała że przyjdzie pokojówka i posprząta dzieki opatrzności nie jest w ciąży bo bym miała podobny problem

Gość gość
autorko ! nie poddawaj się, nie będziesz miała i tak wpływu na to jaką matką będzie ta dziewczyna, broń swojej przestrzeni życiowej, wykazałaś ogromną dobrą wolę, ale widać że na darmo, dorosłość to nie zabawa, dlatego młodzi muszą niestety sięgnąć dna, aby mieć się od czego odbić, Ty jej nie wychowasz, bo ona ma już swoje nawyki, będzie żyła w brudzie, nie będzie dbala o dziecko i męża, bardzo ci wspołczuję

Gość gość
ale ty naiwna jestes, synus ci mowil, ze nie zrobil imprezy podczas waszego urlopu, a ty wierzysz:D

Gość gość
1. syn musi skończyć nauke aby zarabiać na dziecko 2.przygotujcie sie na wydatki finansowe / dziecko/ 3.na resztę nie masz wpływu 4.nie daj sie wykorzystywać dziewczynie-to jej dziecko 5.rób tylko tyle ile musisz 6, chroń swoje zycie- bo lat ci nie ubywa

Gość gość
właśnie przeczytałam notkę o kosmetykach - śmieszne prawie :) czy dalej zamierza ktoś tej dziewczyny bronić? swoją drogą 19 lat to już nie tak mało, ja w tym wieku studiowałam pracę też miałam, mieszkałam sama i sprzątałam! to jest w ogóle ohydne - brudne majty i brudny kibel w domu, a do tego pomalowane paznokcie i tapeta na twarzy - co za typ! Autorko nie poddawaj się, powinna cię po rękach całować i jeszcze sama z siebie pomagać w domu.

Gość gość
a że niby synek maminsynek - to akurat dość marginalny problem, jest odpowiedzialny, chce by dbała o ciążę, pracuje. a że matce listę pokazał - a czemu nie skoro z nią mieszka i rozmawia, co miał to może kupić i nic matce nie mówić?

Gość gość
ale on jej nie pokazal tej listy od tak tylko po to zeby wysmiac swoja kobiete. po czyjej stronie ma stac facet, mamusi czy matki swojego dziecka? moze jeszcze niech wszystkie jej wstydliwe sekrety wyjawi, niech nagadaduje na nia ile wlezie wszystko po kolei, sorry, ale na tym polega zwiazek i opieka ze z byle gównem biega sie do mamusi? to ja dziekuje za tekiego "partnera". sorry, mam tego typu "problemy" w zwiazku, nie biegne z nimi do mamusi, tylko rozwiazuje samemu.

Gość gość
a kto mówi że to jest jakiś związek? on chce być jedynie ojcem, nie partnerem, bo już dawno widać przejrzał na oczy. A jaki to sekret że ta młoda nie sprząta i jest pusta, próżna, skoro to każdy widzi? To nie jest osobisty sekret że ktoś pije w ciąży i chce wydawać kasę na kosmetyki.

Gość gość
Wszystko by się udało, temat 7/10, ale z tym nie spuszczaniem wody do wc to przegięłaś. :F

Gość gość
Gdyby moj syn zaplodnil taka syfiare to na pewno rece by mi opadly w pierwszej chwili. W drugiej dziadowe bym pognala a syn musialby wybrac - albo placimy alimenty na dzieciaka ale bez zadnych znajomosci (w koncu trysnal sperma jedynie, do wychowania nie ma co sie mieszac) albo wraz z dziadowa won. Trudno, moje pieniadze nie dla dziadowy i jej przychowku. Syn musialby wybrac i byloby mi obojetne gdyby wybral dziffke. Jego zycie, jest dorosly, jego wybory. Mnie tam zadne wnuki nie potrzebne, syna kocham ale zlych wyborow nie pochwalam. Zawsze ponosi konsekwencje swoich wyborow, ponioslby i teraz.

Gość gość
O noo! większego maminsynka to tu chyba nie było! Wojska mu brakuje, takie to to ciamciaramcia nie potrafi się postawić matce. I tak do śmierci będzie takie to to bezradne przy du pie mamusi siedział. Czym ty szantażujesz tego synalka ? Pewnie d**y mu też daje :D jak seks to z mamusią w domku i anal :D

Gość gość
Gdyby moj syn zaplodnil taka syfiare to na pewno rece by mi opadly w pierwszej chwili. W drugiej dziadowe bym pognala a syn musialby wybrac - albo placimy alimenty na dzieciaka ale bez zadnych znajomosci (w koncu trysnal sperma jedynie, do wychowania nie ma co sie mieszac) albo wraz z dziadowa won. Trudno, moje pieniadze nie dla dziadowy i jej przychowku. Syn musialby wybrac i byloby mi obojetne gdyby wybral dziffke. Jego zycie, jest dorosly, jego wybory. Mnie tam zadne wnuki nie potrzebne, syna kocham ale zlych wyborow nie pochwalam. Zawsze ponosi konsekwencje swoich wyborow, ponioslby i teraz. Sama jesteś gorszą dziadówą, ale cicho :D hehe myślisz, źe nikt nie wie.

Gość gość
No nic, trzeba uważać na siebie, bo jeszcze się trafi na maminsynka i p*****lniętą rodzinkę "nie - dziadów", a synalek udaje macho po dyskotekach i dobrego chłoptasia.

Gość gość
syn autorki nie jest jeszcze dojrzałym, samodzielnym mężczyzną, który jest w stanie utrzymać rodzinę, to młody czlowiek na utrzymaniu rodziców, a że hormony wyprzedziły jego plany na życie to tragedia ta dziewczyna też zmarnowała sobie życie, widać ,że rodzice ją zaniedbali wychowawczo, ma braki w każdej dziedzinie zycia cała ta sytuacja jest tragiczna, powstaje nowy człowiek- za szybko, to dziecko będzie największa ofiarą tego co się stało

Gość gość
najgorzej mnie wkurza,że takie szmaciska umieją gry rozkładać, robić dziecko a już przy własnej d***e nie umieją zrobić porzadku

Gość gość
Są jeszcze domy dziecka.

Gość gość
najgorzej mnie wkurza,że takie szmaciska umieją gry rozkładać, robić dziecko a już przy własnej d***e nie umieją zrobić porzadku Same sobie dzieci robią? :D Takie szmaciarze jak te od autorki chcą zabłysnąć przed laską i kumplami i tak to wychodzi. Niech zgadnę, laska jest sexi i ma wielkie balony :D

Gość gość
Zabronić to sobie możesz swojej d***e, już pewnie ma innego, tylko czekaj na wezwanie w sprawie o alimenty.

Gość gość
gosciu z 18:58, jesli twoj syn zaplodnilby syfiare, to nie tylko bedzie jej przychowek ale tez przychowek twojego syna!!!!! on nie tylko trysnal sobie sperma, ale mial seks a z nim idzie odpowiedzialnosc. inaczej to trzeba bylo mu tryskac na sciane albo na monitor, i wtedy nie mialby takich problemow! mam nadzieje,ze nie masz corki, aby jakis synalek wychowany przez taka babe jak ty trysnal sperma gdzies za blisko jej komorki jajowej. Niech Opatrznosc broni wszystkie kobiety przed takim synkiem, a ten synus to najlepiej mnichem niech zostanie bo z taka tesciowa jak ty to sie nie da zyc.

Gość gość
to na gorze to bylo do goscia z 18:53...bo to jej byl orginalny tekst.

Gość gość
Wiesz nie chciała bym żeby mój syn w chwili kiedy jego kobieta była by w ciąży on by był po mojej stronie a nie po dziewczyny naprawdę pisze to jako matka i sama mam syna . Wolała bym żeby syn szedł w ogień za przyszłą swoją rodziną a nie za mną . Zreszto normalny chłopak to by pogadał ze swoja dziewczyną skoro umiał jej rozłożyć nogi to i umie z nią rozmawiać i by poprosił żeby się zaczeła starać itp its Myślę że by się go posłuchała a nie ty wywaliłaś ją on został w domu ma cieplutko , obiadek pod nosem a ona co ma robić ? Nosi jego dziecko i jeszcze musi u koleżanki nocować . Ja rozumiem dziewczyna brudziła i syfiła ale można było to rozwiązać w inny sposób , po drugie zastanawiam się czemu ona z rodzicami nie mieszka . Jako matka odnalazła bym jej rodziców i się znimi skontaktowała , twój syn napewno może po kryjomu wziąć z jej telefonu ich numery ,

Gość gość
Nogi ona sama rozłożyła , on tylko włożył . Niestety nie wyciągnął w porę :)

Gość gość
Autorka nie ma obowiązku opieki nad 19 letnia syfiara, gdyby umiała sie zachowywać to nikt by syfiary nie wygonił :)

Gość gość
tak k***a sama rozłożyła nogi ? A wy co też same się rozkraczacie na widok faceta ? Toć k***a musiał nie raz do niej łąpki pchac a ona potem zaciążyła . A autorka pewnie nie może przeboleć że jej ukochany syn zaczął już moczyć kija w wiadrze .

Gość gość
żal mi tej dziewczyny bo ona jest ofiarą swoich rodziców gdyby w domu było normalnie, rodzice by ja kochali i akceptowali to nie tułała by sie po ludzich jej aroganckie zachowanie to obrona przed światem musiała dużo przejśc ma "zryte gary"- spaczoną osobowość dlatego nie radzi sobie ze sobą, z obowiazkami a ta ciąża to kolejny wyrok na nią jest jeszcze bardzo młoda i bardzo niedojrzała, otoczenie wymaga od niej jak od 19-latki a ona czuje sie jak dziecko nie umie sprostać wymaganiom jej potrzebna jest pomocna dloń, ona musi uczyć się życia od nowa bo nikt o nią nie dbał