Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede okropna tesciowa

Zabronilam dziewczynie syna, ktora spodziewa sie dziecka mieszkac u nas

Polecane posty

Gość gość
Brudaska wybacz, Myślała, że jak jest w ciazy to jest pępkiem świata i , że tewraz rozpęknie na kanapie.

A w którym ona miesiącu ciąży jest? Bo niektóre czynności ciężko wykonywać będąc w ciazy. Np schylanie sie do zmywarki czy schylanie sie i wyciaganie włosów z prysznica. No i w ciazy tez pamięć szwankuje, moze zwyczajnie zapominała wynieść te szklanki i dresy. Ja będąc w ciazy potrfilam szukac telefonu trzymając go w dłoni...

Gość gość
może ona nie potrafi obsługiwać zmywarke, stąd te naczynia w zlewie.

A moze po prostu nie czula sie jak u siebie w domu? Ja jak jestem u tesciow to tez niechetnie chodze po ich domu. Wole mezowi powiedzieć aby wyniosl talerze czy pozmywal bo nie chce sie pałętać po mieszkaniu tesciow i nie czuje sie tam komfortowo. Moze ona woli siedziec w pokoju i nie wychodzic jak nie musi.

bo do zmywarki polozone pare cm nizej jej ciezko w 5 miesiacu ciazy? Nie czula sie jak u siebie? Ale jej majtki w pokoju do prania ogladalam dzien w dzien az nie upomnialam by pranie zrobila. Skarpety w salonie tez swiadczyly, ze nie czula sie u siebie tak?

Gość gość
mialas prawo tak zrobic, twoja sprawa, po co ten temat? wolalas ja wyrzucic niz z nia porozmawiac? a czy twoj syn zawsze sprzata po soobie? ile u u was mieszkala? troche mi jej szkoda, bo jest w ciazy i powinna miec spokoj, bo jej spokoj to rowniez spokoj i zdrowie dla dziecka

Zmywarkę najpierw trzeba otworzyć i nie jest to 5 cm tylko do samej podłogi. Dalas im pokoj to trzeba bylo tam nie wchodzić nie kontrolować ich. A syn swoje pranie sobie robil czy ty mu robilas?

Gość gość
a mi jej nie szkoda, widać jaką ma roszczeniową postawę. Ja dowiadując się na jej miejscu o ciąży bym uczyła się i jeszcze znalazła pracę dorywczą, i za możliwość mieszkania u Ciebie to bym pomagała w domu i po rękach całowała. Pewnie jeśli byłby ślub, ona w życiu nie poszłaby do pracy tylko zasłaniała się rolą żony-Polki (że niby mąż ma utrzymać rodzinę) i ewentualnie urodziła jeszcze z kilka dzieci. Znam takie leniwe baby. A syn by harował na dwa etaty i nawet by nie miał porządku w domu. Brutalne ale znam z autopsji. Zrobiłas dobrze.

Gość gość
Jesteś złośliwa, skoncentrowana na sobie i własnych potrzebach, do których próbujesz dostosować swoje otoczenie.

Gość gość
gość Jesteś złośliwa, skoncentrowana na sobie i własnych potrzebach, do których próbujesz dostosować swoje otoczenie. no chyba, k****, żartujesz.

pisalam ile u nas mieszkala i jak staralam sie to zalatwic. A syn zawsze po sobie sprzata. Tak go wychowalam by jego kubki, talerze, bokserki czy skarpety sie nie walaly po domu

Sulimira Zmywarkę najpierw trzeba otworzyć i nie jest to 5 cm tylko do samej podłogi. Dalas im pokoj to trzeba bylo tam nie wchodzić nie kontrolować ich. A syn swoje pranie sobie robil czy ty mu robilas No smieszna jestes. A gdzie ja wchodzilam? Nie do pokoju tylko do kuchni i lazienki, ich pokoj mnie nie interesowal, A co do zmywarki to nie wiem jaka ty masz ale u mnie wystarczy uchylic drzwi i wlozyc naczynia. Chyba ze komus nie chce...

prania zas synowi nie robie od 4 lat. Sam sobie umie wyprac. Jest pralka, sa sznurki na pranie? Sa. A synek raczki ma

No widzisz, a ona wychowana zostala inaczej. I ciezko jest zmienić czyjes wychowanie i przyzwyczajenia. U meza do tej pory nie wytępiłam jego blednego wychowania a Ty chciałas wszystko zmienić w dziewczynie po 4 miesiącach. Raczej normalne ze Ci sie nie uda. Jestes tesciowa taka o ktorej czesto sie tu czyta. Proponujesz pomoc i mieszkanie, ale z zaznaczeniem ze to twoje mieszkanie i twoje zasady i kazdy ma sie podporządkować tobie. Nie akceptujesz tego ze czlowiek moze byc wychowany inaczej, byc inny i myslec inaczej niz ty. A jak jest nie po twojej mysli to po prostu wyrzucilas dziewczyne w 5 miesiacu ciazy na bruk. Gratuluje.

ale to jest moj dom i moje zasady. Czegos nie rozumiesz? Ja mam po doroslej pannie sprzatac skarpety brudne czy majtki wkladac do pralki? Dalam jej czas, ale nie zrozumiala, wiec wybacz ale powtarzam: moj dom, moje zasady

a czy proponujac jej mieszkanie u siebie wiedzialam, ze przymuje brudasa, ktory w salonie skarpety zostawia i ktory (tak napisze to wreszcie) po sobie wody w toalecie nie spuszcza? Gdybym to wiedziala to pewnie, ze bym jej do siebie nie wziela

Gość gość
"Nie akceptujesz tego ze czlowiek moze byc wychowany inaczej, byc inny i myslec inaczej niz ty. A jak jest nie po twojej mysli to po prostu wyrzucilas dziewczyne w 5 miesiacu ciazy na bruk. " To mnie rozwaliło. Czyli ludzie są różni i mam na przykład akceptować to, że znajomi męża wyżerają mi wszystko z lodówki, koledzy syna kiepują na dywanie, moja koleżanka publicznie beka i zdejmuje skarpetki w salonie, kolega pluje i odlewa się do donicy, bo oni są inaczej wychowani i mają prawo myśleć inaczej? To jakieś kpiny chyba. Zachowanie tej dziewczyny jest niedopuszczalne z wielu powodów: jest dorosła i powinna dbać o czystość, jest kobietą i powinna mieć nabytą potrzebę sprzątania po sobie, jest kimś w rodzaju synowej i powinna mieć do Ciebie mnóstwo szacunku, jest gościem i ma się dostosować!

Gość gość
[01:42) z jakim menelstwem ty się zadajesz? i nie porównuj tej patologii o której napisałaś z dziewczyną w 5 miesiącu ciąży!

Gość gość
żaden miesiąc ciąży nie upoważnia do takich zachowań. Ciąża nie robi świętej z niechluja i chamki. Poza tym porównanie jest jak najbardziej na miejscu - może celowo wyolbrzymione ale wybacz: dla mnie ktoś kto: rozrzuca ubrania po salonie, nie myje po sobie naczyń, nie spuszcza wody to taka sama świnia jak osoba która pluje na stół, sika po meblach itp - po prostu robi syf. Ja bym takiej świni nie pozwoliła mieszkać w domu, kim by nie była poza tym. Mogłaby to być ona syna, prezydent, dalajlama, papież, laureat nobla - i nic go nie usprawiedliwa, jeśli nie myje po obie kubków i zdejmuje skarpety w salonie.

Gość gość
ja zrobiłabym tak samo - nie znoszę brudasów :)

Gość gość
Autorko !!! Ty nie wywaliłaś tylko tej dziewczyny z twojego domu , ty wywaliłaś też swojego wnuka czy wnuczkę.

Gość gość
wnuczkę wnuka to może wywalić lub przyjąć ewentualnie po porodzie, gdy dziecko będzie mieć nr pesel, będzie można ustanowić opiekuna prawnego

Gość gość
a mnie dziwi że kogoś to dziwi, autorka tematu wykazała się wspanałomyślnością i nadludzką cierpliwością

Gość gość
Ciaza przeszkadza naczynia do zmywarki wlozyc, ludzie dajcie mi sile! Naprawde, ktos powinien sie zainteresowac tym fenomenem w Polsce I zrobic program o mlodych, zdrowych kobietach, ktore w ciazy zachowuja sie jak kaleki!

Gość gość
Jesteś j******a.

Gość gość
Ja pracowałam do środy do godziny 20 tej a w czwartek o 5 tej rano urodziłam . Tutaj ciąża to nie ciężka choroba (USA)

Gość gość
Co ty nie powiesz. Dziecko zdrowe?

Gość gość
Zastanów się jak wychowałaś tego swojego cudownego synusia,że odpowiada mu dziewczyna z takim charakterem.Wstyd,że w tym wieku nie uświadomiłaś go co to antykoncepcja

Gość gość
Facec***atrzą na wygląd. Te co myją każdy kubek po sobie mogą liczyć na szambiarza lub/i brzydala.