Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie zapytuje

jakie rzeczy wam przychodza do glowy z waszego dziecinstwa

Polecane posty

Gość gość
pisaliśmy karteczki z donosami na kolegów z klasy

Gość sie zapytuje
Ja w 94 mialam 7 lat, to temat podpasek mnke nie dotyczyl, ale wy tak powaznie z tym ze ich nke bylo jeszcze w pl? 3 lata pozniej byly juz na pewno:p

Gość gość
Gumy Donald i turbo.zabawy w podchody i chowanego do samego wieczora.w palanta.mleko w szklanej butli z aluminiowym wieczkiem.kasety walkmany i szare okladki zeszytów szkolnych

Gość sie zapytuje
lataliśmy po polu i robiliśmy kupę i siku na trawniku bez obaw,że ktoś nas nagra, sfilumuje i wrzuci to do sieci, dzisiaj żyjemy w społeczeństwie wielki brat patrzy niestety :(

Gość gość
kradliśmy wiśnie z ogródków działkowych zbieraliśmy kwiatki na polu , zimą jeździło się na sankach albo na tyłku pod wieczór wykradło się z domu wode w butelce i polewało sie górke żeby była ślizgawka :) po szkole szło się ślizgać na tornistrze ...

Gość Pan Wiesław reaktywacja
Podpaski zaczęto stosować po wejściu Polski do UE . Nie wiecie tego ? :D

Gość gość
podpaski są już z 30 lat w pl nie piertolcie gupot ze nie bylo h wiecie

Gość sie zapytuje
Ale sciemniacie z tymi podpaskami, w 1956 juz produkowano w pl podpachy:p a ja lykam jak mlody pelikan ze 20 lat temu polki sie bandazowaly:p

Gość sie zapytuje
Najbardziej cieszyło mnie to bezstresowe sranie na trawnik . Teraz nawet po psie trzeba sprzątać kupę. Kiedyś nasrało się sąsiadowi na wycieraczkę i było zabawnie :D

Gość gość
myśmy raz nasrali na klatce schodowej dla zabawy :)

Gość gość
Era sprzed kompa była weselsza .Teraz szkoda mi dzieciaków ktore zamiast pograc w nogę siedzą godzinam i grają w glupawe gry . Nie zamienilabym swojego dziecinstwa .To co moje to gleboko w sercu na dnie ;-)

Gość sie zapytuje
A ja nasrałam kiedyś w WSS Społem pomiędzy regałami jako sprzeciw dla gospodarki niedoborów w PRL

Gość gość
kiedyś było supcio , całe dnie się ciekało po dworze , rodzice do domu nie mogli się dowołać dzieci a teraz spaślawe dzieci chore na cukrzyce , mają nadwagę i różne choroby z powodu braku ruchu bo tylko siedzą w domu i żreją paskudne jedzenie przed kompem i tv

Gość sie zapytuje
Hahah:p my chodzilismy ksiedzu z sadu jablka krasc, teraz sadu juz nie ma... dziwnym trafem grunt juz do kosciola nie nalezy:) stoja tam teraz wille bogatych ludzikow... a w tym sadzie fajnke bylo, mielismy dziure w plocie i strasznie sie balismy ze nas tam ksiadz zlapie i oglosi to na mszy:p

Gość sie zapytuje
Chociaż bardziej od napiętnowania na mszy bałyśmy się molestowania seksualnego przez księdza dobrodzieja. Ksiądz jak złapał dziewczynki na kradzieży jabłek n*******lał je sznurem od dzwonnicy i kazał brać do buzi węża kusiciela :o

Gość sie zapytuje
ten sad snil mi sie po nocach jak i cala zachrystia, chcialam byc pania tego i snulam z kolezankami wizje jak to bedzie jak poslubie ksiedza, gdy mialam 15lat chcialam go uwiesc, ale juz stracil te tereny :(

Gość gość
To prawda ze wychodziło sie rano przychodziło na Czterech pancernych i psa albo Stawkę wiekszą niz zycie .Jeden program tv był .....hahaha

Gość sie zapytuje
A jeszcze jakie dorosli imprezy robili, na 40m byl sylwester na 20 osob plus dzieci i wszyscy mieli gdzie siedziec i nawet miejsce do tanca sie znalazlo:p i super sie tak gromadnie oczekiwalo na nowy rok, a o polnocy sasiedzi do siebie zagladali zeby zuczenia poskladac i zawsze ktos sie pogubil i zostal do rana na innej imlrezie niz ta na ktora przyszedl... a moj wujek to tak kiedys swietowal ze noge zlamal i nie zauwazyl i z ta nogA zlamana, jakkolwiek niewiarygodnie to brzmi, poszedl do domu pieszo- 10km:D

Gość gość
:-D Pamietam jak w sprzedazy pojawiło sie masło roslinne w kubeczku .Jaki to był przeboj o rany jakie rzeczy się czlowiekowi przypominają :-D

Gość gość
masło roślinne miło wspominam bo mój tate zawsze nawilżał mi nim anusa przed zblizeniem

Gość sie zapytuje
A jak pamietam ze burelka oranzady na miejscu kosztowala 40groszy i to picie z jednej butelki i wycieranie szyjki brudnym rekawem:p

Gość gość
A pamietacie oranżadę w proszku ...jak w jezyk szczypała :-D

Gość gość
oranżadki były dobre jedzone brudnymi paluchami , cała łapa brudna a 1 paluszek czysty od zarcia oranżadki :)

Gość sie zapytuje
A jak sie pojawily pierwsze kawy 3 w 1 i sie kupowalo saszetke k zarlo pokatnie na sucho:p albo pierwsze chinskie zupy, pamietam ze po pierwszym takim "posilku" 3 dni mialam rewolucje w zoladku:p

Gość gość
Noc wspomnień :-D Było minęło nie wróći .Szkoda :-(

Gość sie zapytuje
Ciekawe co bedzie wspominac pokolenie rocznik 2000+... jakos sobie nie wyobrazam tego, pojawienie sie nowego iphona, czy paradokumenty z polsatu?:(

Gość gość
oni nie będa mieć zadnych wspomnien

Gość gość
wafelki kukurku i lodyz papierka, oranzada z woreczka i wiele innych smakolykow., w lecie bieganiny az sie smienilo w zimie do odmrozenia konczyn :P

Gość gość
Tak ,ta wspólczesna młodzież nie bedzie miała fajnych wspomnien do ktorych bedzie wracała po latach :-(

Gość sie zapytuje
No niestety, tez mi sie tak wydaje:( beda kiec jakies tam osobiste wspomnienia, ale chyba zadnych takich zbiorowych... ze ktos rzuca jak tu haslo syfon i polowie osob geba sie cieszy bo wspominaja;)