Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość gość
boje sie juz szukac faceta bo moze byc jeszcze gorzej z innym, nie jestem w stanie zyc sama z najnizsza krajowa, mowia mi ludzie ze sa dobrzy faceci na swiecie ale gdzie oni sa, moze zaden nie ejst dla mnie przeznaczony

Gość stuDeentka
grozny?! musisz to ukrucic poniewczas ! żeby ci krzywdy nie zrobił...żebys później nie żałowała

Gość stuDeentka
dobrzy faceci sa juz dawno zajeci

Gość gość
wrazliwych i delikatnych moze tak ludzie odbieraja, ja wszystko mocno przezywam i moja rodzina tez mnie nie lubi chyba, bo sie wszystkim martwie, 4 semstry to warto skonczyc, malo zostalo, tylko zebys mogla sobie dorobic by lepiej ci sie zylo, ale nie rezygnuj ze studiow, i nie mysl o innych tylko o sobie, ja tez myslalam ze po mnie nikt nie bedzie tesknil, szkoda tak sie umartwiac, lepiej w takim razie zyc dla sibie, a powiedz mi zo z tym chlopakiem, ktorego kochasz, czy widujecie sie?

Gość gość
dobry facet jest ja telefon , albo zajety albo poza zasiegiem

Gość gość
ojciec tego faceta mial trzy zony i bil jego matke, powiedziala mi o tym jego siostra,

Gość gość
on taki jest bo wie ze jestem zalezna od niego, ze nie poradze sobie sama i pozwala sobie

Gość gość
wiesz lepiej jest byc sama niz zeby ktos ponizal krzyczal grozil, bardzo bym chciala byc sama,, czasem myslalam zeby wejsc na strone jakas matrymonialna poszukac kogos ale juz sie boje

Gość gość
nie kochasz go rzuc w p**du

Gość gość
nigdzie nie chodze, na zadne imprezy, na ulicy sie nie pozna, na necie koszmarni faceci, teraz to czloeik boi sie zyc

Gość gość
chyba tak, rzuce go w p**du, tylko musze przed tym cos zrobic by nie zostac na lodzie bo nie mam mieszkania, nie mam nic

Gość gość
dobranoc dziewczyny, jutro tu wejde jak zawsze, spokojn ej nocy wam zycze i milego dnia i robcie duzo dla siebie

Gość stuDeentka
ja tez jutro doczytam bo juz nie widze na oczy

Gość gość
ja oslepne piszac tutaj

Gość gość
dziewczyny jak chcecie sie posmiac to jest temat Do czego byscie sie nikomu nie przyznaly. Teraz leci ten temat

Gość stuDeentka
czytałam ten temat, ale większosc jest na przymus zmyslona ;P fajny jest" wasze toaletowe wpadki i najgorsze sytacje w jakich pusciles/as baka

Gość gość
jesteście dziewczynki?

Gość gość
i jak minal wam dzien? :) Mnie ta pogoda dobija juz

Gość gość
zbyt duzy wiatr do szalu doprowadza, wszystko moze byc, deszcz snieg ale wiatr to mnie dobija

Gość gość
niech slonce wyjdzie to odrazu czlowiek ma energie cieszy sie wszystkim, az zyc sie chce

Gość gość
nadal slonce nie wychodzi, nawet mojemu kotu zyc sie nie chce, spi calymi dniami

Gość gość
myslalam ze jak mnie nie bedzie pare dni to bede miala co od was czytac a tu nic

Gość gość
jak was nie bedzie po to zeby myslec ze bedzie co czytac i jak kazdy bedzie myslal tak, to nikogo tu nigdy nie bedzie dziewczyny

Gość gość
czemu juz nic nie piszecie tutaj? :( co z wami? jakies problemy macie?

Gość gość
bo chyba kazdy napisal co mial napisac i dlatego i nas bylo malo, chyba tylko 3 osoby

Gość gość
nie ma studentki

Gość gość
zepsul mi sie komputer i dlatego mnie nie ma, chwilowo mam inny :(( szkoda, ze nie piszecie..mi jest ciezko teraz pisac, bo klawiatura ciezko pisze.. u mnie na zewnatrz wiosna a w sercu jesien

Gość gość
u mnie w szczecinie bylo pieknie do 16 a potem zaczelo robic sie czarno kropilo wialo, nadal jest czarno

Gość gość
a ja mam własne mieszkanie,samochód,nie chcę oceniać swojej urody ale znam swoją wartość,faceci jakoś tak dziwnie czują respekt co do mnie,wiem że się im podobam,ja nigdy pierwsza nie wychodzę z inicjatywą,bo dla mnie to nie tak ma być,ze kobieta kokietuje,jakoś żle bym się czuła,jeżeli ktoś mnie pozna bliżej,wtedy jest ok,dowiedziałam sie ze jestem fajną kobieta,ale co z tego jak to nie Ten,do którego bym coś tam poczuła,a inni jednak tchurzą,boją się,wykonuję zawód taki że ludzie mi ufają i lgną do mnie.No cóż takie jest życie.

Gość gość
tchórzą,miało być!sory za błąd