Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karara

CZY MOZE BYC TO CIĄŻA(brazowy okres)?

Polecane posty

Gość karara

Witam. Moj okres jest zawsze ale to zawsze bolesny do tego stopnia ze musialam brac zastrzyki bo bol nie dawal mi zyc. Miesiaczke powinnam dostac 22 lutego. i nic... zadnego napiecia przedmiesiaczkowego, zero napuchnietych piersi a te objawy zawsze pojawialy sie u mnie z tygodniowym wyprzedzeniem... WCzoraj wieczorem zauwazylam brazowe plamienie bardzo znikome. dZIS mija trzeci dzien jak sie spoznia. bedac w toalecie zobaczylam wieksza ilosc bardzo gestej razowej wydzieliny przypominajacej skapy okres. Dodam ze regularnie wspolzyje z partnerem. Nie stosujemy antykoncepcji tylko stosunek przerywany. bede bardzo wdzieczna za pomoc.

Gość gość
Ja miałam brązowe plamienie w terminie miesiączki przez kilka dni, ale okazało się, że ciąży to nie przeszkadzało. Podobno często tak się zdarza, zrób test.

Gość karara
czyli jest prawdopodobienstwo ciazy ??

Gość gość
No jeśli sie kochaliście w dni płodnego to tak. Podobno niektóre dziewczyny prez kilka pierwszych miesięcy mją takie plamienia w terminie @. Ja myślałam, że to okres się zaczyna, ale testy mi wyszły pozytywnie i beta rosła. Teraz jestem w 10 tygodniu, o ile, tfu tfu nic się złego nie stało